gpapai Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Εάν ξέρει κάποιος ας μου πει που μπορώ να βρω θήκες για bluray δισκάκια, μιας, δύο και τριών θέσεων εντός και εκτός Ελλάδας. Προτιμώ βέβαια τα μαγαζιά εντός Ελλάδας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν είσαι από ΑΘήνα έχει σε μιά στοά απέναντι από εκεί που ήταν το Mεtropolis στην Ομόνοια. Έχω πάρει απο εκεί αλλά δε θυμάμαι αν έχει διπλές και τριπλές. Πάντως τις έχει φτηνά. Αλλά πρέπει να πας εκεί, δεν έχει site για παραγγελίες.
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Υπάρχει και ένα μαγαζί στην Μπόταση λίγο πριν την Στουρνάρη.
gpapai Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν είσαι από ΑΘήνα έχει σε μιά στοά απέναντι από εκεί που ήταν το Mεtropolis στην Ομόνοια. Έχω πάρει απο εκεί αλλά δε θυμάμαι αν έχει διπλές και τριπλές. Πάντως τις έχει φτηνά. Αλλά πρέπει να πας εκεί, δεν έχει site για παραγγελίες. Σ' ευχαριστώ Υπάρχει και ένα μαγαζί στην Μπόταση λίγο πριν την Στουρνάρη. Σ' ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα