Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά! θα ηθελα μια βοηθεια αλλα μαζι της θα μου λυσετε και μια απορία. ΛΟΙΠΟΝ .

Εχω OTEnet OnDSL και πρόσφατα ενας φιλος του πατερα μου, μας εδωσε ενα μοντεμ τις HOL!

Ε συνδεσα το μοντεμ τις HOL ως ενσυρματο δηλαδη περασα το καλοδιο του μοντεμ της oteNET στην HOL και μετα στον υπολογιστι ολα με εθερνετ φυσικα δεν ειχα ιντερνετ.

- γινετε με καποιο τροπο να κανω το μοντεμ τις HOL ως το μοντεμ τις ΟΤΕΝΕΤ;

- επίσης γίνετε το μοντεμ αυτο να εκπέμπει και με ηλεκτρομαγνητικά κύματα δηλαδή να το εχω WI FI

για το κινητό π χρειάζομαι ;

επίσης δεν έχω τους DRIVERS του μοντεμ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπες στην σελίδα του μοντεμ και πέρνα τους κωδικούς που σου έδωσαν από τον οτε.Όσον αφορά για την σύνδεση wi-fi ο κωδικός είναι κάτω από το μοντεμ-ρουτερ.Και κάτι άλλο.Ποιο μοντεμ της hol είναι;

Δημοσ.

Μπες στην σελίδα του μοντεμ και πέρνα τους κωδικούς που σου έδωσαν από τον οτε.Όσον αφορά για την σύνδεση wi-fi ο κωδικός είναι κάτω από το μοντεμ-ρουτερ.Και κάτι άλλο.Ποιο μοντεμ της hol είναι;

(αυτό το μοντεμ μας το εδωσαν οποτε δεν εχω τους drivers, για αυτό πιστεύω πως πρεπει να τους εγκαταστισω , αλλα δεν ξερω που να τους βρω εψαξα λιγο στο νετ και μετα τα παράτησα )

οσο για τους κωδικους του ΟΤΕ . τι εννοεις? :P

το μοντεμ ειναι : NetFasteR IAD 2 (PSTN)

Επισκέπτης
Δημοσ.

(αυτό το μοντεμ μας το εδωσαν οποτε δεν εχω τους drivers, για αυτό πιστεύω πως πρεπει να τους εγκαταστισω , αλλα δεν ξερω που να τους βρω εψαξα λιγο στο νετ και μετα τα παράτησα )

Εννοώ το username και password που βάζεις για να έχεις internet.Είναι στην συσκευασία του μόντεμ που σου έδωσαν από τον οτέ.Κάνε πρώτα αυτό,δες και τους DNS και μετά πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά! θα ηθελα μια βοηθεια αλλα μαζι της θα μου λυσετε και μια απορία. ΛΟΙΠΟΝ .

Εχω OTEnet OnDSL και πρόσφατα ενας φιλος του πατερα μου, μας εδωσε ενα μοντεμ τις HOL!

Ε συνδεσα το μοντεμ τις HOL ως ενσυρματο δηλαδη περασα το καλοδιο του μοντεμ της oteNET στην HOL και μετα στον υπολογιστι ολα με εθερνετ φυσικα δεν ειχα ιντερνετ.

- γινετε με καποιο τροπο να κανω το μοντεμ τις HOL ως το μοντεμ τις ΟΤΕΝΕΤ;

- επίσης γίνετε το μοντεμ αυτο να εκπέμπει και με ηλεκτρομαγνητικά κύματα δηλαδή να το εχω WI FI

για το κινητό π χρειάζομαι ;

επίσης δεν έχω τους DRIVERS του μοντεμ.

ναι μπορεις.

α.κανεις hard reset το ρουτερ της Hol.

β.δεν χρειαζεσαι drivers.το συνδεεις με ethernet Με το pc σου και μπαινεις μεσα με την ip πουεχει πχ 192.168.1.254

και βαζεις username kai password otenet.Μεσα απο το ιδιο μενου φτιαχνεις και το ασυρματο και βαζεις να εχει οτι ονομα θες εσυ και οτι κωδικο θες εσυ.προτεινομενο κλειδωμα wpa η wpa2.

Να αλλάξεις & τους DNS γιατι μπορει να είναι προρυθμισμενο να περνει αυτούς της hol.

Sent from my iPhone using Insomnia

δεν ξερω αν υπαρχει κανα Generic firmware γιανα το αλλαξει.

δεν χρειαζεσαι drivers.εννοει οτι οταν πηγες στον οτε σου εδωσαν ενα username και ενα password.πχ [email protected] password mpla mpla mpla

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω..επειδη το ρουτερ του οτε χαλασε,βρηκα στην αποθηκη το παλιο απο την ΗΟL και θέλω να το συνδεσω..μπηκα στην καρτελα wan,atm pvc,vc1 εκει αλλαξα username-pass, αλλα τιποτα..να πω οτι κωδικους και τετοια απο την ελλας ονλαιν δεν εχω τιποτα.Θα ημουν ευγνωμων αν μου δινατε καποια συμβουλη...

Δημοσ.

παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω..επειδη το ρουτερ του οτε χαλασε,βρηκα στην αποθηκη το παλιο απο την ΗΟL και θέλω να το συνδεσω..μπηκα στην καρτελα wan,atm pvc,vc1 εκει αλλαξα username-pass, αλλα τιποτα..να πω οτι κωδικους και τετοια απο την ελλας ονλαιν δεν εχω τιποτα.Θα ημουν ευγνωμων αν μου δινατε καποια συμβουλη...

για αρχη καντο Hard reset.μετα μπες μεσα και σεταρε το wan η τρεξε καποιο wizard κα ιγια username επειδη η Hol δεν δινει βαλε οτι νανε.πχ [email protected] . και ενα τυχαιο password.

τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα pppoe/llc vpi 8 vci 35.επισης συγχρονιζει το ρουτερ?μην ειναι τιποτα για Isdn και δεν κανει .επισης αν δεν παιξει Pppoe/llc που δυσκολο μονο τοτε δοκιμασε Pppoa/vcmux

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για αρχη καντο Hard reset.μετα μπες μεσα και σεταρε το wan η τρεξε καποιο wizard κα ιγια username επειδη η Hol δεν δινει βαλε οτι νανε.πχ [email protected] . και ενα τυχαιο password.

τα υπολοιπα ειναι τα κλασσικα pppoe/llc vpi 8 vci 35.επισης συγχρονιζει το ρουτερ?μην ειναι τιποτα για Isdn και δεν κανει .επισης αν δεν παιξει Pppoe/llc που δυσκολο μονο τοτε δοκιμασε Pppoa/vcmux

isdn ειναι..μεγάλη ηττα..Οπως και να εχει ευχαριστω για την βοηθεια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...