zizu10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να ψάχνομαι και θα ήθελα να κατασκευάσω κάποια ιστοσελίδα με Joomla . Το θέμα μου εδώ είναι ότι από τη στιγμή που είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο θα ήθελα να είναι δωρεάν για να μπορώ να πειραματιστώ... Επομένως, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια εταιρεία που από τη δική σας εμπειρία ξέρετε ότι προσφέρει δωρεάν και αξιόπιστο web hosting. (Έψαξα λίγο μόνος αλλά βρήκα πολλές και σαν νέος στον χώρο δεν μπορώ να διακρίνω ποιες ξεχωρίζουν και ποιες όχι) Επίσης θα ήθελα να μου πείτε και από που θα μπορούσα να πάρω ένα δωρεάν domain (και ας είναι της μορφής mysite.όνομα_εταιρείας.com). Υ.Γ. Στο μέλλον σαφώς και σκοπεύω να τα αγοράσω από ελληνικές εταιρείες και τα δύο μιας και θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά, αλλά για αρχή θα ήθελα να φτιάξω κάτι δοκιμαστικό
jefraz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 γεια σου! στο demo.joomla.org μπορεις να φτιαξεις ενα site δωρεαν για 30 ημερες και επειτα να το μεταφερεις στην εταιρια hosting που θα επιλεξεις. αλλιώς μπορείς να στήσεις το joomla κατευθειαν στον Η/Υ σου (Windows/Linux ή Mac, εγκαθιστωντας παραλληλα apache/php/mysql - LAMP) και οταν εισαι ετοιμος να το μεταφερεις στο hosting server που θα επιλεξεις. πληροφοριες εδώ και εδώ. αν θελεις να ξεκινησεις κατευθειαν με ενα κανονικο πακετο hosting μπορεις να πας πχ στην dnhost.gr και να το στησεις ευκολα δηλωνοντας ενα domain ακομη κι αν δεν το εχεις κατοχυρωσει (υπαρχει ενα κολπο με το αρχειο hosts στον Η/Υ σου) για δωρεαν hosting αν και δεν εχω δοκιμασει, μπορεις να δεις στο 000webhost.com δεν ξερω τι περιορισμους θα εχει το δωρεαν hosting, αλλα αν συναντησεις θεματα κλπ, σκεψου οτι με 5 Ευρω το μηνα μ.ο. εχεις για ενα χρονο hosting και domain σε μια κανονικη εταιρια, που συνεπαγεται και τεχνικη υποστηριξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα