Arken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καθε τοσο, μια φορα τη μερα περιπου, αποσυνδεεται το ιντερνετ. Κολλαει, δηλαδη σταματαει και ξεκιναει συνεχεια, και τελικα αποσυνδεεται για λιγα λεπτα. Το περιεργο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες τα λαμπακια του ρουτερ ειναι ολα αναμμενα κανονικα. Πολυ σπανια να σβησουν για λιγο. Εχω ISDN γραμμη με conn x που την εχουν κλειδωσει στα 4MB γιατι λογω αποστασης αμα ειναι παρα πανω κανει συνεχεια αποσυνδεσεις. Downstream Upstream SNR Margin: 8.1 8.4 db Line Attenuation:51.0 25.3 db Data Rate: 6028 664 kbps POWER: 19.5 12.3 dbm CRC: 1996 10 Με νοιαζει παρα πολυ να εχω σταθερο ιντερνετ παρα η ταχυτητα. Θελω να μην αποσυνδεεται. Η μονη σκεψη που εχω ειναι να κατεβασω κι αλλο την ταχυτητα στα 2ΜΒps αλλα δε ξερω αν θα αλλαξει κατι. Εχω μιλησει παρα πολλες φορες με ΟΤΕ χωρις αποτελεσμα. Δεν ειναι θεμα ρουτερ μαλλον γιατι το ιδιο προβλημα ειχα με το baudτec του οτε και με το καινουργια TP-Link που πηρα. Επισης μια αλλη σκεψη που εχω ειναι να βαλω ιντερνετ στην αλλη γραμμη του τηλεφωνου που εχω στο σπιτι (γιατι εχω δυο) η οποια ομως ειναι PSTN και οχι ISDN οποτε λογικα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει η τι μπορω να κανω? Το μονο που θελω ειναι σταθερο ιντερνετ χωρις αποσυνδεσεις ας ειναι και 2ΜΒ.
Kondzio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Κάποτε είχα το ίδιο πράγμα, αποδείχθηκε ότι ο δράστης αυτής της σύγχυσης ήταν modemruter Linsys έδωσα ό, τι πήρα από conexu και όλα είναι εντάξει ελέγξετε με το router από Conex ,
weber122 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μπορείς να φταίει το router σου...δοκίμασε κανένα άλλο και δες αν έχεις πάλι αποσυνδέσεις. αν έχεις και πάλι πάρε τον οτε να δεις μήπως έχει κάτι η γραμμή σου και να δηλώσει βλάβη. αν μένεις περιστέρι, ο οτε έχει συχνές αποσυνδέσεις σύμφωνα με την εμπειρία μου
Arken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δε νομιζω ναναι το router γιατι το ιδιο προβλημα ειχα με το baudetec του οτε και μετα που αλλαξα router και πηρα TP-Link συνεχιζει το ιδιο προβλημα. Kαι τον οτε τον εχω παρει 1εκατομμυριο φορες και ελεγχανε τη γραμμη και δε βλεπανε προβλημα αλλα οταν τους πηρα μια φορα ενω γινοταν η αποσυνδεση τοτε οντως το ειδανε και απο τα κομπιουτερ τους πως εχει προβλημα και δεν ηξεραν τι συμβαινει και μου ειπαν κανε restart και κατι μαλακιες. Το προβλημα ειναι πως ειναι δυσκολο να τους παρω τηλεφωνο οταν συμβαινει η αποσυνδεση γιατι κραταει λιγα λεπτα και μεχρι να πιασω γραμμη εχει ξανασυνδεθει.
Kondzio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Θα πρέπει να καλέσετε τον ΟΤΕ για να ελέγξει τις γραμμές που χτύπησε στη συνέχεια μου είπαν ότι έτσι θα συνδεθεί το μόντεμ που ήρθε με τον ΟΤΕ και τώρα όλα λειτουργούν καλά, αλλά κάλεσα τους περίπου 20 φορές .Έχω ένα Matrix
D-tonys7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Tο SNR φαίνεται χαμηλό, μπές στο TP-LINK σου device info-statistics και μέτα στο xdsl(μπορεί ανάλογα με το μοντέλο να είναι διαφορετικό) και δες αν το SNR Margin είναι σταθερό κάνε refresh 10 λεπτά κ παρακολούθα το.Είχα το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ.
Arken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Tο SNR φαίνεται χαμηλό, μπές στο TP-LINK σου device info-statistics και μέτα στο xdsl(μπορεί ανάλογα με το μοντέλο να είναι διαφορετικό) και δες αν το SNR Margin είναι σταθερό κάνε refresh 10 λεπτά κ παρακολούθα το.Είχα το ίδιο πρόβλημα και το διόρθωσαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Τωρα ειναι γυρω στο 6. Αλλα δεν ειναι και πολυ σταθερο. πηγε και 4 σε μια φαση. Παντως οση ωρα το κοιταω δεν εχει κανει disconnect το ιντερνετ ακομα και στο 4 οταν ηταν.
D-tonys7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν δεν είναι σταθερό έχεις πρόβλημα θορύβου, κάλεσε τους τεχνικούς του ΟΤE να σου ελέγχουν απο το καφαό μέχρι το σπίτι εξωτερικά και να σου πουν αν όλα είναι οκ.Βάλε και φίλτρα σε όσες τηλεφωνικές συσκευές έχεις.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καθε τοσο, μια φορα τη μερα περιπου, αποσυνδεεται το ιντερνετ. Κολλαει, δηλαδη σταματαει και ξεκιναει συνεχεια, και τελικα αποσυνδεεται για λιγα λεπτα. Το περιεργο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες τα λαμπακια του ρουτερ ειναι ολα αναμμενα κανονικα. Πολυ σπανια να σβησουν για λιγο. Εχω ISDN γραμμη με conn x που την εχουν κλειδωσει στα 4MB γιατι λογω αποστασης αμα ειναι παρα πανω κανει συνεχεια αποσυνδεσεις. Downstream Upstream SNR Margin: 8.1 8.4 db Line Attenuation:51.0 25.3 db Data Rate: 6028 664 kbps POWER: 19.5 12.3 dbm CRC: 1996 10 Με νοιαζει παρα πολυ να εχω σταθερο ιντερνετ παρα η ταχυτητα. Θελω να μην αποσυνδεεται. Η μονη σκεψη που εχω ειναι να κατεβασω κι αλλο την ταχυτητα στα 2ΜΒps αλλα δε ξερω αν θα αλλαξει κατι. Εχω μιλησει παρα πολλες φορες με ΟΤΕ χωρις αποτελεσμα. Δεν ειναι θεμα ρουτερ μαλλον γιατι το ιδιο προβλημα ειχα με το baudτec του οτε και με το καινουργια TP-Link που πηρα. Επισης μια αλλη σκεψη που εχω ειναι να βαλω ιντερνετ στην αλλη γραμμη του τηλεφωνου που εχω στο σπιτι (γιατι εχω δυο) η οποια ομως ειναι PSTN και οχι ISDN οποτε λογικα θα ειναι χειροτερα τα πραγματα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει η τι μπορω να κανω? Το μονο που θελω ειναι σταθερο ιντερνετ χωρις αποσυνδεσεις ας ειναι και 2ΜΒ. a.σε εχουν στα 6 mbit Οχι στα 4.β.οτι παιζεις με 51 attenuation στα 6 mbit ειναι θαυμα.α.ζητα να σε εχουν σε interleave οχι σε fast.αν δεν λυθει προσπαθησε να βρεις Thomson ρουτερ που ειναι οτι πιο σταθερο σε μεγαλα attenuation>αν παλι οχι τοτε ζητα 2 mbps.και κανεις λαθος .το ιντερνετ παιζει πιο καλα σε adsl over pstn over pots αλλιως παρα σε adsl over isdn. Κάποτε είχα το ίδιο πράγμα, αποδείχθηκε ότι ο δράστης αυτής της σύγχυσης ήταν modemruter Linsys έδωσα ό, τι πήρα από conexu και όλα είναι εντάξει ελέγξετε με το router από Conex , Linksys αν εχεις χαλια γραμμη με μεγαλο attenuation δεν θα παιξει ποτε. μπορείς να φταίει το router σου...δοκίμασε κανένα άλλο και δες αν έχεις πάλι αποσυνδέσεις. αν έχεις και πάλι πάρε τον οτε να δεις μήπως έχει κάτι η γραμμή σου και να δηλώσει βλάβη. αν μένεις περιστέρι, ο οτε έχει συχνές αποσυνδέσεις σύμφωνα με την εμπειρία μου αυτο που λες ειναι σχετικο.το περιστερι δεν παιζει καλα για τους παρακατω λογους. α.τα μισα καλωδια απο καφαο μεχρι πελατη ειναι εναερια και σε παλια box που ειναι αρκετα σκουριασμενα .επισης το περιστερι ειναι απο τους πιο μεγαλους δημους και εχει μονο ενα αστικο κεντρο οποτε οι αποστασεις ειναι μεγαλες εκτος αν καποιος ειναι κοντα.και δεν ειναι μονο ο οτε ειναι ολοι οι παροχοι. Θα πρέπει να καλέσετε τον ΟΤΕ για να ελέγξει τις γραμμές που χτύπησε στη συνέχεια μου είπαν ότι έτσι θα συνδεθεί το μόντεμ που ήρθε με τον ΟΤΕ και τώρα όλα λειτουργούν καλά, αλλά κάλεσα τους περίπου 20 φορές .Έχω ένα Matrix εξαρτατε την γραμμη.ο φιλος εχει 51 attenuation>ο οτε μπορει να του πει οτι εισαι πολυ μακρια και να του πει δεν γινεται κατι παραπανω.οποτε και 200 τηλεφωνα να παρει δεν θα αλλαξει κατι.επισης ο οτε δεν προκειται να κανει κατι παραπανω.οπως ειπα 51 attenuation με 6 mbit ειναι απλα θαυμα.κανονικα ουτε 2 δεν επρεπε να παιζει.
adams24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 για το δικό μου που κάνει αποσυνδέσεις τι έχετε να πείτε?? ήρθε τεχνικός 3 φορές και μου το είπε στα ίσα : δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ότι ήταν να κάνω το έκανα ADSL State Show Time Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 9132 / 377 Bandwidth Down/Up(kbps) 2048 / 509 SNR Margin Down/Up(dB) 22.2 / 4.9 Attenuation Down/Up(dB) 36.9 / 22.1 Power Down/Up(dBm) 16.9 / 11.3 CRC Down/Up 91 / 140 FEC Down/Up 15036 / 2570 HEC Down/Up 233 / 0
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 για το δικό μου που κάνει αποσυνδέσεις τι έχετε να πείτε?? ήρθε τεχνικός 3 φορές και μου το είπε στα ίσα : δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ότι ήταν να κάνω το έκανα ADSL State Show Time Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 9132 / 377 Bandwidth Down/Up(kbps) 2048 / 509 SNR Margin Down/Up(dB) 22.2 / 4.9 Attenuation Down/Up(dB) 36.9 / 22.1 Power Down/Up(dBm) 16.9 / 11.3 CRC Down/Up 91 / 140 FEC Down/Up 15036 / 2570 HEC Down/Up 233 / 0 με 22 margin στο down αν και στο Up το margin ειναι πολυ παραξενο να ειναι 5 θα πρεπε να παιζεις τελεια?ποιος τεχνικος ηρθε του οτε?δεν εισαι και τρελλα μακρια ουτε και κοντα αλλα δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις.εκανε δοκιμη ο τεχνικος στο κουτι του οτε κατω?με αλλο ρουτερ?μηπως κανα splitter Με προβλημα?μηπως κανα χαλασμενο filtro η μηπως κανας συναγερμος χωρις φιλτρο???ο τεχνικος πρεπει να κανει δοκιμη κατω εκει που ερχεται η γραμμη για να δει αν ειναι το σπιτι.αν ειναι εξω στο καλωδιο του οτε πρεπει να αλλαξει κανα κεντρικο η απερχομενο.
adams24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ναι τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε 3 φορές εχω ένα μίνα και πρόβλημα έχει κάνει μέτρησής και μέσα στο σπίτι και στο κουτί της οικοδομής και στο καφαο του ΟΤΕ λέει ότι δεν υπάρχει άλλη θέση να με βάλει επίσης βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις μετρήσεις μου άλλαξε ρουτερ κάνανε τι κανε στη γραμμή εγώ άλλαξα καλώδια και μπριζα επίσης μου είπε να αλλάξω και τηλ γιατί μικροφονιζε καμιά φορά και λέει ότι κάνει παρεμβολές δεν ξέρω τι να πω σήμερα το απόγεμα με πέταξε καμιά 6-7 φορές αλλά τώρα έχει αρκετές ώρες δεν με έκανε αποσύνδεση
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 οποτε μαλλον ειναι η κεντρικο καλωδιο η απερχομενο.και απερχομενο λογικα δεν εχει αλλο.εκτος αν ειναι κεντρικο και δεν θελει να το αλλαξει
adams24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω είπε ότι θα στείλει ένα άλλο συνεργείο και καλά dada αν δεν κάνω λάθος για να κάνουν κάτι μέτρησης με ένα μηχάνημα που αυτός δεν έχει
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 καταλαβα ο τυπος παιζει και να εβγαινε με κανα τηλεφωνο και χωρις καν ενα analyzer και να κοιταγε με το τηλεφωνο απλα αν υπαρχει γη κτλ.αντε και με φυσσα και μεταλλακτη απο τα κεντρικα.βλακειες κοινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα