valantis315 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλημέρα, έχω εναν φορτιστή που έχει πρόβλημα στην ένωση μεταξύ καλωδίου και βύσματος, θέλω να κόψω το καλώδιο και να συνδέσω το βύσμα απο την αρχη 5cm πιο κάτω. Υπάρχουν στην αγορά βύσματα που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Απο πού μπορω να προμηθευτώ;
dewn735 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Άμα δεν είναι κάνα κουλό βύσμα τύπου HP, από οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά. Πάρε μόνο το δείγμα μαζί σου και πρόσεξε στη συνέχεια τη πολικότητα
valantis315 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Hp είναι, θα έχω πρόβλημα; Την πολικότητα πως μπορώ να την ελέγξω;
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Hp είναι, θα έχω πρόβλημα; Την πολικότητα πως μπορώ να την ελέγξω; Με πολύμετρο,πάντω σε κάναν ηλεκτρονικό να σου το περάσει με 2-3€
alfas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Με πολύμετρο,πάντω σε κάναν ηλεκτρονικό να σου το περάσει με 2-3€ Είσαι σίγουρος πως κάποιος ηλεκτρονικός, επαγγελματίας, αν κάτσει και αν του πάρει ,θα του πάρει 3euro;
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μαζί και με το βύσμα κιόλα,δεν είναι πάνω από 1' δουλειά.
bustamove Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Η παραπάνω διαδικασία,σε toshina satellite, με δικό μου βύσμα, μου κόστισε 50 λεπτά. Με βύσμα άντε να πήγαινε στο ευρώ. Διάρκεια επιχείρησης 5 λεπτάκια.
valantis315 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Το θέμα είναι πως εδώ (Καστοριά) δεν ξέρει κανεις να το κάνει...! Δεν μπορώ ούτε κάν βύσματα να βρω, απο που μπορώ να τα προμηθευτώ; Γνωρίζετε καποιο eshop που να μπορώ να παραγγείλω βύσματα;
valantis315 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Βασικά ψάχνω κάτι τέτοιο σαν την φωτο.
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ερώτηση: γιατί δεν κόβεις προσεκτικά το σκληρό πλαστικό από το βύσμα στην γραμμή που έχει στην μέση με ένα ξυράφι/νυστέρι/κοπίδι, να το ανοίξεις χωρίς να σκιστεί και στη συνέχεια να πάρεις το κολλητήρι να ξεκολλήσεις το παλιό τμήμα του καλωδίου και να κολλήσεις το καινούριο; Μετά απλά ξαναβάζεις το πλαστικό και το κολλάς με μαύρη σιλικόνη. Δεν είναι πιο εύκολο από το να βρεις καινούριο βύσμα, αλλά αν δεν έχεις εναλλακτική δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Εγώ το έκανα σε έναν asus, το ίδιο και σε ένα dell. 10 λεπτά δουλειά είναι. Αν δεν κατάλαβες πες να εξηγήσω περαιτέρω.
valantis315 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ερώτηση: γιατί δεν κόβεις προσεκτικά το σκληρό πλαστικό από το βύσμα στην γραμμή που έχει στην μέση με ένα ξυράφι/νυστέρι/κοπίδι, να το ανοίξεις χωρίς να σκιστεί και στη συνέχεια να πάρεις το κολλητήρι να ξεκολλήσεις το παλιό τμήμα του καλωδίου και να κολλήσεις το καινούριο; Μετά απλά ξαναβάζεις το πλαστικό και το κολλάς με μαύρη σιλικόνη. Δεν είναι πιο εύκολο από το να βρεις καινούριο βύσμα, αλλά αν δεν έχεις εναλλακτική δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Εγώ το έκανα σε έναν asus, το ίδιο και σε ένα dell. 10 λεπτά δουλειά είναι. Αν δεν κατάλαβες πες να εξηγήσω περαιτέρω. Δεν ακουγετε κακό! Απλά επειδή δεν το εχω ξανακάνει ούτε εχω ξαναεγχειρήσει βύσμα patchαρισμένο φομάβαι μετα μήπως δεν παίζει καθόλου, τωρα αν το παλέψω λίγο φορτίζει, αλλα δεν πρέπει να κουνηθεί. fylatos δηλαδή λες να ανοιξει αν το κόψωτο παλιο το βύσμα;;;
valantis315 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ερώτηση: γιατί δεν κόβεις προσεκτικά το σκληρό πλαστικό από το βύσμα στην γραμμή που έχει στην μέση με ένα ξυράφι/νυστέρι/κοπίδι, να το ανοίξεις χωρίς να σκιστεί και στη συνέχεια να πάρεις το κολλητήρι να ξεκολλήσεις το παλιό τμήμα του καλωδίου και να κολλήσεις το καινούριο; Μετά απλά ξαναβάζεις το πλαστικό και το κολλάς με μαύρη σιλικόνη. Δεν είναι πιο εύκολο από το να βρεις καινούριο βύσμα, αλλά αν δεν έχεις εναλλακτική δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Εγώ το έκανα σε έναν asus, το ίδιο και σε ένα dell. 10 λεπτά δουλειά είναι. Αν δεν κατάλαβες πες να εξηγήσω περαιτέρω. Τελικά το έκανα όπως μου πρότεινες και δούλεψε μια χαρά! Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!!
fylatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τελικά το έκανα όπως μου πρότεινες και δούλεψε μια χαρά! Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Μα δεν ήταν και τόοοσο δύσκολη επισκευή δύο κολλήσεις είναι και είναι αδύνατο αν προσέξεις να αλλάξεις την πολικότητα. Επίσης, δεν έχεις να ανησυχείς για το βύσμα, αν ταιριάζει κλπ. Το πρότεινα επειδή σε μένα δούλεψε 2 φορές και δεν είχα πρόβλημα. Να το ξανακολήσεις με σιλικόνη ή κόλλα στιγμής για να μην κουνιούνται οι κολλήσεις και βραχυκυκλώσει οκ;
Βαγγελης87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Παιδιά!έχω το ίδιο πρόβλημα με το βύσμα από ένα Dell inspirοn που έχω!έχω φάει το κόσμο να βρω βύσμα και πουθενά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας Παρακαλω!!
coolerman Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Παιδιά!έχω το ίδιο πρόβλημα με το βύσμα από ένα Dell inspirοn που έχω!έχω φάει το κόσμο να βρω βύσμα και πουθενά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας Παρακαλω!! Τα dell έχουν "ιδιαίτερους/έξυπνους" φορτιστές. ποιό μοντέλο είναι ακριβώς:; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα