koutoukos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πως μπορω να ενσωματοσω υποτιτλους σε 3d ταινια που ειναι side by side?υπάρχει κάποιο προγραμα;
naruto14 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πως μπορω να ενσωματοσω υποτιτλους σε 3d ταινια που ειναι side by side?υπάρχει κάποιο προγραμα; Έχεις φτιάξει καταρχάς τους υπότιτλους να είναι σε 3D? Νομίζω μετά επειδή είναι sub μπορείς με οποιοδήποτε πρόγραμμα.
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Με το 3d subtitler θα δημιουργήσεις τους υπότιτλους σε μορφή vobsub (idx/sub) ή σε blueray (sup) και θα τους βάλεις στον ίδο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο όνομα. Θα τα βάλεις σε στικάκι ή δίσκο και θα αναλάβει από εκεί και πέρα η 3d tv να τους προβάλει σωστά.
koutoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Με το 3d subtitler θα δημιουργήσεις τους υπότιτλους σε μορφή vobsub (idx/sub) ή σε blueray (sup) και θα τους βάλεις στον ίδο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο όνομα. Θα τα βάλεις σε στικάκι ή δίσκο και θα αναλάβει από εκεί και πέρα η 3d tv να τους προβάλει σωστά. προγραμα ειναι?αν ναι απο που το κατεβαζω?
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ναι, πρόγραμμα είναι και είναι δωρεάν. Θα το βρεις με μια απλή αναζήτηση στο google. Sent from my iPhone using Insomnia
koutoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το κατεβασα αλλα ειναι εκδωση 32 bit και μ βγάζει σφάλμα γιατι εχω 64 bit.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Με δεξί κλικ->ιδιότητες->συμβατότητα δοκίμασες να βάλεις κάτι άλλο, π.χ. xp;
koutoukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 όχι πρώτη φορά το ακούω αυτο πάλι.εγω εχω τα seven.δηλαδη πανω στο προγραμα κανω δεξί κλικ και μετα τα υπολοιπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα