Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν βλεπω τετοιο πραμα στον Firefox μου.μηπως χρησιμοποιεις το Addon Compatibility Reporter?

Οχι μονο το ad-block plus χρησιμοποιω.

Και δεν σου εβγαλε καμια τετοια επιλογη οταν εκανες αναβαθμηση απο 10.2 σε 11.0?

Δημοσ.

Οχι μονο το ad-block plus χρησιμοποιω.

Και δεν σου εβγαλε καμια τετοια επιλογη οταν εκανες αναβαθμηση απο 10.2 σε 11.0?

το μονο πραμα που εκανε ο FF οταν εκανα upgrade,ηταν να ψαξει αν υπηρχαν updates για τα addons μου.

δεν μου εβγαλε τιποτα αλλο.

εξαλλου απο τον FF10 και μετα,ολα τα addons θεωρουνται αυτοματως compatible.

Δημοσ.

Αυτο το εκανε και σε εμενα αλλα παραλληλα οταν πηγα στα προσθετα μου εβγαλε πανω - πανω να ενεργοποιησω και αυτο που σου ειπα ποιο πριν.

Δημοσ.

Σε MacOS έχει θέματα ακόμα.Τελικά φαίνεται ότι και το λειτουργικό παίζει ρόλο.

Βεβαίως παίζει ρόλο και το λειτουργικό, σε linux ήταν βαρύς και κολλούσε, δεν είχε καμία σχέση με την windows έκδοση, αλλά πλέον βελτιώθηκε σημαντικά.

Δημοσ.

12 χρόνια χρήστης H/Y τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βαρέθηκα να βλέπω συγκριτικά και φανατισμούς για εναλλακτικούς browsers. Ποιός θα φορτώσει την σελίδα 1-2 seconds ταχύτερα , ποιος θα έχει την μικρότερη κατανάλωση πόρων, ποιός θα υποστηρίζει περισσότερα add-ons, ποιός έχει καλύτερο scrolling...μέχρι που πολλοί έχασαν την μπάλα. Δεν λέω ότι είναι παράλογο το να αναζητάς το καλύτερο. Αλλά μην ξεχάσουμε και το πώς είναι να μπορείς να κάνεις απλά και αξιόπιστα την δουλειά σου.

Προσωπικά, Internet Explorer και ξερό ψωμί!

Δημοσ.

Βεβαίως παίζει ρόλο και το λειτουργικό, σε linux ήταν βαρύς και κολλούσε, δεν είχε καμία σχέση με την windows έκδοση, αλλά πλέον βελτιώθηκε σημαντικά.

Το macOS το έχουνε σε 3η προτεραιότητα φαίνεται.

Δημοσ.

Σε html5 στο youtube στο netbook με linux, έχει ακόμα προβλήματα και αρκετό δρόμο μέχρι να διορθωθεί τελείως καθώς υπολείπεται αρκετά του chromium σε αυτό τον τομέα. Κατά τα άλλα από την μια έκδοση στην άλλη σταματήσανε γνωστά κολλήματα σε συγκεκριμένες σελίδες, από θέμα μνήμης όντως μέρα με νύχτα σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.

Δημοσ.

Αλλά μην ξεχάσουμε και το πώς είναι να μπορείς να κάνεις απλά και αξιόπιστα την δουλειά σου.

Προσωπικά, Internet Explorer και ξερό ψωμί!

Χωρίς adblock της προκοπής, χωρίς βασικά addons για αυξημένη παραγωγικότητα και αποδεδειγμένα χωρίς τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια; :shock:

Δημοσ.

Ο Internet Explorer είναι ο Νο1 Browser στο να... κατεβάζει τον Firefox. Απο εκεί και πέρα, ούτε AdBlock, μεσαίωνας στον τομέα των add-ons, πολλές ελλείψεις σε θέματα χρηστικότητας. Απλά δεν συγκρίνεται.

Δημοσ.

FireFox για παρτυ σου δινω και 600 mb απο την RAM μου.(6GB)

Tωρα αμα ειχα κανα 2 gb ισως γκρίνιαζα σαν καποιους εδω μέσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...