darkstan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδεια καλησπερα εχω ενα προβλημα οταν παω να κανω εγγατασταση τα windows 7 μου βγαζει error και γραφει windows could not retrieve information about the disks on this computer και απο το bios den bootarei δεν κσερω γιατι ισως επιδει ειναι dvd...Οποιος μπορει ας με βοηθησει
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αφού δεν μπουτάρει από το bios τότε το μήνυμα από που το βγάζει;; Εμένα πάντως με μπέρδεψες,δεν κατάλαβα τι γίνεται. Πες μας από τι αποτελείται ο Η/Υ σου και αν μπορεί ανέβασε και μερικές φωτογραφίες με την διαδικασία που κάνεις.
z4rx07 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Συνήθως αυτό το βγάζει όταν δεν είναι ενεργοποιημένα τα virtual disk services, αλλά και πάλι το πρόβλημα δεν το περιγράφεις καλά ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
darkstan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μου το βγαζει οταν παω να ξεκινισω την εγκατασταση...Τωρα βαζω τα vista και τα τρεχει...μια ερωτηση αμα δεν μου βγαζει το wireless πως το κανω εγκατασταση? 1
gthes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε αν μπορεις αδειασε τα μνμ σου γτ δεν μπορω να σου στειλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα