Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας σε 100Hz τότε ανεβαίνει αρκετά το ποσό.

Και εγώ 50Hz τηλεόραση έχω και δεν έχω πρόβλημα.

Αν διαθέτεις βέβαια τα χρήματα και θες να την συνδυάσεις μελλοντικά με ένα Bluray player τότε κοίτα το.

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πρωτη τηλεοραση δεν ειναι full hd ενω η LE32D550 ειναι full hd αλλα ανεβαινουμε πολυ στη τιμη.....(ειμαι φοιτητης :X ) νομιζω οτι θα προτιμισω την lg ^_^

οταν λες ανεβαινεις στην τιμη τι εννοεις? ειναι η φθηνοτερη Full HD 32", με τον καλυτερο player της αγορας, με DLNA, με πολλες θυρες HDMI και USB, τι αλλο ζητας με 299€?

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Η σειρα LK της LG δεν ειναι παλαια σειρα. Μην εικαζετε εαν δεν γνωριζετε η δεν το ψαξετε πρωτα. Ασε που παροσιαστηκε μετα την σειτα D της Samsung Απλως ειναι entry level. Η lg ομως ειναι value for money καθως προσφερει πολυ καλη ποιoτητα εικονας ακομα και στα εισαγωγικα μοντελα.

HD ready - full HD ειναι ορατα μονο σε αναπαραγωγη υλικου 1080 και αντιληπτο σε αποσταση πολυ μικροτερη των 2 μετρων. Παραυτα δεν ειμαι κατα στην προτημηση του full hd ακομα και εαν εχουμε ελαχιστη διαφορα.

Τα 100Hz εχουν να κανουν με την ροη της κινησης. Οι γρηγορες σκηνες θα αναπαραγονται πιο ομαλα χωρις κολληματα.

Εφοσον ειναι για υπνοδωματιο για χρηση που και ποτ το βραδυ ειναι οκ και τα 50hz.

Samsung - LG εκ των 2 πρωτιμω την πρωτη για τους προαναφερθέντες λογους. Καλο ειναι να πας να τις δεις και πο κοντα. Εσυ θα κρινεις τι σου αρεσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφέρει και το θέμα του ενσωματωμένου media player, τότε πήγαινε σε Samsung.

Όπως ειπώθηκε πριν όμως, καλό είναι να πας και να τις δεις να παίζουν.

Άντε, με το καλό.

Επεξ/σία από kostas_dr
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

επαναφερω το θεμα...

το πρωι παρελαβα την LG DM2780D-PZ 3D

Ειχα πει οτι θα τη χρησιμοποιουσα και για pc οποτε την προτιμισα σαν monitor tv...

πως σας φαινεται η επιλογη μου? :rolleyes:

Δημοσ.

Στις 32" για να δεις διαφορα απο hd(ταινια 720p) σε full hd(ταινια 1080p) πρεπει να καθεσαι σε αποσταση μικροτερη των 2 μετρων....

Φυσικα για απλη θεαση καναλιων tv, δεν θα δεις διαφορα.

Την οποια διαφορα δεν θα την κανει η αναλυση, αλλα η ποιοτητα του πανελ της τηλεορασης, τα χρωματα και η αντιθεση που αποδιδει κλπ.

Αλλα επειδη σε αυτα τα χρηματα οι τηλεορασεις δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορα στο πανελ και ουσιαστιακ οτι ειναι hd ready αντι για full hd, υποδηλωνει παλιοτερο μοντελο, τοτε προτιμησε την full hd, γιατι θα εχει καλυτερη εικονα.

Οχι τοσο λογω αναλυσης, αλλα λογω γενικοτερων χαρακτηριστικων μιας και θα ειναι πιο καινουρια και ισως λιγο πιο ακριβη.

ειμαι ο μοναδικος περιεργος που καταλαβαινει διαφορα απο 720 σε 1080?

οχι μονο αυτο καταλαβαινω διαφορα και απο 1080 σε 1080.

δεν ειναι καλο αυτο :P

Δημοσ.

ειμαι ο μοναδικος περιεργος που καταλαβαινει διαφορα απο 720 σε 1080?

οχι μονο αυτο καταλαβαινω διαφορα και απο 1080 σε 1080.

δεν ειναι καλο αυτο :P

Φυσικα και υπαρχει διαφορα μεταξυ 720 και 1080, το θεμα ειναι απο τι αποσταση τι βλεπεις.

Στις 32" απο 2.5 μετρα και πανω δεν μπορεις να δεις διαφορα μεταξυ 720 και 1080.

Aυτο βεβαια ισχυει για 720 και 1080 που ειναι ιδιο μεγεθος αρχειου ή για να το πουμε σωστοτερα, για ενα 1080 βιντεο που θα προβληθει σε μια τηλεοραση 32" 720 δεν θα μπορεσεις να δεις διαφορα απο οτι να το εβλεπες σε μια τηλεοραση 32"

1080 αν καθοσουν 2.5 μετρα μακρια.

Και φυσικα ισχυει αυτο που λες για διαφορες μεταξυ 1080 και 1080. Υπαρχουν 1080 που ειναι 1.5gb κ υπαρχουν 1080 που ειναι 7gb.

Προφανως και εχουν διαφορα.

Αλλα εμεις δεν μιλαμε για το αρχειο αυτο καθε αυτο , αλλα για το μεσο προβολης, την τηλεοραση.

Πανω απο τα 2.5μετρα σε 32" δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα αν αυτη ειναι 720 ή 1080 και τις βαλεις πχ να παιξει ενα blueray (ωστε νε εξασφαλισεις οτι παιρνει το καλυτερο δυνατο σημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...