mhproduction Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδεςς εχω σκοπο τις επομενες μερες να αγορασω καινουρια τηλεοραση ....την θελω για το υπνοδωματιο μου...ειμαι αναμεσα στις 26'και 32' ξερω το μεγεθος ειναι καθαρα δικη μου επιλογη απλα σας το λεω γιατι αργοτερα σκοπευω να την συνδεσω με κεντρικη μοναδα υπολογιστη....θελω να εχει usb θυρα και να ειναι full hd ...διαθετω καπου στ 300 ευρω .... Υ.Γ. δεν σκαμπαζω τιποτα απο τηλεορασεις γι αυτο θετω και τα ερωτηματα μου
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δεν εχεις πολλες επιλογες σε αυτο budget. Πχ: Samsung UE32D4003 32" LG 32LK450 32" H πρωτη ειναι led. Πρεπει να δεις απο κοντα και να κρινεις. Για μενα καλο θα ηταν να ανεβεις 100€ για να παρεις με 100Hz. Εαν παλι ''στενευεσαι'' οικονομικα για υπνοδωμάτιο και χαλαρη χρηση ειναι μια χαρα οι προαναφερόμενες.
cabdik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 η πρωτη ΔΕΝ ειναι FULL HD!! κοιτα και την LE32D550..!!
mhproduction Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 η πρωτη τηλεοραση δεν ειναι full hd ενω η LE32D550 ειναι full hd αλλα ανεβαινουμε πολυ στη τιμη.....(ειμαι φοιτητης ) νομιζω οτι θα προτιμισω την lg
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν το usb το θες για να αναπαράγεις ταινίες, τότε θα πας σε Samsung. Κάνε οικονομία σε κάτι άλλο.
mhproduction Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 η lg δηλαδη δεν αναπαραγει ταινιες? α να συμπεριλαβεται και οσο αφοαρα το μεγεθος οτι μπορει να την χρησιμοποιησω και για desktopo δηλαδη το αν θα με κουραζει το μεγαλο μεγεθος...
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Και η LG αναπαράγει ταινίες, αλλά η Samsung έχει μακράν τον καλύτερο media player και έχει επιπλέον την δυνατότητα της αναπαραγωγής DTS. Η LG νομίζω, όχι. Προσωπική άποψη είναι να πας σε 32άρα. Η 26άρα είναι "μικρή".
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Νομίζω πως όχι, εξαρτάται και την απόσταση θέασης.
mhproduction Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μου πε χθες ενας φιλος μου οτι στην 32αρα το full hd με το hd ready δεν καταλαβαινεται σαν διαφορα ισχυει?
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Όχι δεν ισχύει! Έχει φίλος μου τηλεόραση HD ready και η εικόνα του είναι κατώτερη απ' την δική μου που είναι Full HD. Μην πάρεις HD ready, δεν αξίζει.
mhproduction Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ωραια σ ευχαριστω πολυ φιλε μου οταν θα παρω την τηλεοραση με το καλο θα σας πω τη πηρα?
haHa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Στις 32" για να δεις διαφορα απο hd(ταινια 720p) σε full hd(ταινια 1080p) πρεπει να καθεσαι σε αποσταση μικροτερη των 2 μετρων.... Φυσικα για απλη θεαση καναλιων tv, δεν θα δεις διαφορα. Την οποια διαφορα δεν θα την κανει η αναλυση, αλλα η ποιοτητα του πανελ της τηλεορασης, τα χρωματα και η αντιθεση που αποδιδει κλπ. Αλλα επειδη σε αυτα τα χρηματα οι τηλεορασεις δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορα στο πανελ και ουσιαστιακ οτι ειναι hd ready αντι για full hd, υποδηλωνει παλιοτερο μοντελο, τοτε προτιμησε την full hd, γιατι θα εχει καλυτερη εικονα. Οχι τοσο λογω αναλυσης, αλλα λογω γενικοτερων χαρακτηριστικων μιας και θα ειναι πιο καινουρια και ισως λιγο πιο ακριβη. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από haHa
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Φιλε μου κι εγω hd ready εχω και θα σου πω καλυτερα να κοιτας προς full hd μερια γιατι οπως σου λενε και τα παιδια ειναι πιο καινουργιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα