Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεςς εχω σκοπο τις επομενες μερες να αγορασω καινουρια τηλεοραση ....την θελω για το υπνοδωματιο μου...ειμαι αναμεσα στις 26'και 32' ξερω το μεγεθος ειναι καθαρα δικη μου επιλογη απλα σας το λεω γιατι αργοτερα σκοπευω να την συνδεσω με κεντρικη μοναδα υπολογιστη....θελω να εχει usb θυρα και να ειναι full hd ...διαθετω καπου στ 300 ευρω ....

Υ.Γ. δεν σκαμπαζω τιποτα απο τηλεορασεις γι αυτο θετω και τα ερωτηματα μου :-)

Δημοσ.

Δεν εχεις πολλες επιλογες σε αυτο budget. Πχ:

Samsung UE32D4003 32"

LG 32LK450 32"

H πρωτη ειναι led. Πρεπει να δεις απο κοντα και να κρινεις. Για μενα καλο θα ηταν να ανεβεις 100€ για να παρεις με 100Hz. Εαν παλι ''στενευεσαι'' οικονομικα για υπνοδωμάτιο και χαλαρη χρηση ειναι μια χαρα οι προαναφερόμενες.

Δημοσ.

η πρωτη τηλεοραση δεν ειναι full hd ενω η LE32D550 ειναι full hd αλλα ανεβαινουμε πολυ στη τιμη.....(ειμαι φοιτητης :X ) νομιζω οτι θα προτιμισω την lg ^_^

Δημοσ.

η lg δηλαδη δεν αναπαραγει ταινιες? α να συμπεριλαβεται και οσο αφοαρα το μεγεθος οτι μπορει να την χρησιμοποιησω και για desktopo δηλαδη το αν θα με κουραζει το μεγαλο μεγεθος...

Δημοσ.

Και η LG αναπαράγει ταινίες, αλλά η Samsung έχει μακράν τον καλύτερο media player και έχει επιπλέον την δυνατότητα της αναπαραγωγής DTS. Η LG νομίζω, όχι.

Προσωπική άποψη είναι να πας σε 32άρα. Η 26άρα είναι "μικρή".

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει! Έχει φίλος μου τηλεόραση HD ready και η εικόνα του είναι κατώτερη απ' την δική μου που είναι Full HD. Μην πάρεις HD ready, δεν αξίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 32" για να δεις διαφορα απο hd(ταινια 720p) σε full hd(ταινια 1080p) πρεπει να καθεσαι σε αποσταση μικροτερη των 2 μετρων....

Φυσικα για απλη θεαση καναλιων tv, δεν θα δεις διαφορα.

Την οποια διαφορα δεν θα την κανει η αναλυση, αλλα η ποιοτητα του πανελ της τηλεορασης, τα χρωματα και η αντιθεση που αποδιδει κλπ.

Αλλα επειδη σε αυτα τα χρηματα οι τηλεορασεις δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορα στο πανελ και ουσιαστιακ οτι ειναι hd ready αντι για full hd, υποδηλωνει παλιοτερο μοντελο, τοτε προτιμησε την full hd, γιατι θα εχει καλυτερη εικονα.

Οχι τοσο λογω αναλυσης, αλλα λογω γενικοτερων χαρακτηριστικων μιας και θα ειναι πιο καινουρια και ισως λιγο πιο ακριβη.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Φιλε μου κι εγω hd ready εχω και θα σου πω καλυτερα να κοιτας προς full hd μερια

γιατι οπως σου λενε και τα παιδια ειναι πιο καινουργιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...