Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως έχει ποικιλία. Μάλλον θα τσιμπήσω κανενα kitακι.

Με το πιρούνι στο χέρι θα μείνεις...

Δημοσ.

αφου το εχουμε μαθει οτι πλεον τα μουλτιδραμα κανυον fake διαφημιση ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ γιατι ανοιγετε τετοια θεματα?

Δημοσ.

Zandim φίλε με τι βεβαιότητα το λες αυτό? γιατί μπορεί κάποιος που θέλει να πάρει κάτι να τον κάνεις να το μετανιώσει και να τελικά υπάρχει έστω και κάτι από αυτά τα προϊόντα που να τον ενδιαφέρει ούτω σι άλλως δεν χάνουν τπτ να ρωτήσουν...

Δημοσ.

γιατι φιλε μου το ρισκο να πας και να μη βρεις κατι ειναι πολυ μεγαλο.

καις βενζινη, καταναλωνεις χρονο ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

οποτε να τη χεσω την υποτιθεμενη προσφορα.

σορρυ κι ολας

ΥΓ φυσικα αυτοι το στοχο τους τον εχουν πετυχει, γινετια διαφημιση για το μαγαζακι τους, και ανυποψιαστος κοσμος παει εκει, και ολο και σε καποιον θα πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Δημοσ.

Το να πάρεις ένα τηλ. πριν πάς εκεί ?δεν είναι λύση.... λέω εγώ.

Δύστυχος φίλε μου τα περισσότερα μαγαζιά ποια πουλάνε μόνο τρέλα ...κατά καιρούς βρίζουμε εδώ μέσα το e-shop, plaisio k.a. αλλά μερικοί χωρίς πλάκα έχουν πάρει κάποια πραγματάκια σε καλές τιμές- το κακό τις όλης υπόθεσης είναι ότι δεν ξέρουν διαθεσιμότητες και έτσι ταλαιπωρούν τον κόσμο.

υ.γ.

παντός κάποιος που θέλει να πάρει μνήμη ddr2 512mb πιστεύω ότι θα βρει και φθηνά με 5Ε.

Δημοσ.

Αυτο με τον βοσκο και τους λυκους το ξερετε ;

Φωναζε ο βοσκος βοηθεια χωριανοι λυκοι και τρεχαν να τον βοηθησουν και οταν εφταναν τους ελεγε ... ακυρο τεστ εκανα να δω εαν ειστε σε ετοιμοτητα.

Μια δυο τρεις τους το εκανε βαρεθηκαν.

Στο τελος του επιτεθηκαν οι λυκοι στα αληθεια και οταν φωναζε βοηθεια δεν πηγε κανεις να τον βοηθησει.

Το ιδιο και τα μουλτικλαμα.

Μια δυο τρεις δεξατρεις με ψευτικες προσφορες προιοντων σε τετιο σημειο που στο τελος και να κανουν εκπτωσεις πραγματαικες δεν θα εχει κανεις ορεξη μετα τετιο κοροιδιλικι να ασχοληθει ξανα ουτε με τις εκπτωσεις τους ουτε με αυτους.

Αν υπαρχει καπου προσφορα μπορειτε να αφου οι ιδιοι παρετε τηλεφωνο να διαπιστωσετε εαν υπαρχει το προιον σε διαθεσιμοτητα και μετα να το ανακοινωνετε εδω γιατι εχει καταντησει κουραστικη αυτη η ιστορια με αυτη την απατη των ψευτοπροσφορων για να τραβανε την προσοχη.

Δημοσ.

Αυτο με τον βοσκο και τους λυκους το ξερετε ;

Φωναζε ο βοσκος βοηθεια χωριανοι λυκοι και τρεχαν να τον βοηθησουν και οταν εφταναν τους ελεγε ... ακυρο τεστ εκανα να δω εαν ειστε σε ετοιμοτητα.

Μια δυο τρεις τους το εκανε βαρεθηκαν.

Στο τελος του επιτεθηκαν οι λυκοι στα αληθεια και οταν φωναζε βοηθεια δεν πηγε κανεις να τον βοηθησει.

Το ιδιο και τα μουλτικλαμα.

Μια δυο τρεις δεξατρεις με ψευτικες προσφορες προιοντων σε τετιο σημειο που στο τελος και να κανουν εκπτωσεις πραγματαικες δεν θα εχει κανεις ορεξη μετα τετιο κοροιδιλικι να ασχοληθει ξανα ουτε με τις εκπτωσεις τους ουτε με αυτους.

Αν υπαρχει καπου προσφορα μπορειτε να αφου οι ιδιοι παρετε τηλεφωνο να διαπιστωσετε εαν υπαρχει το προιον σε διαθεσιμοτητα και μετα να το ανακοινωνετε εδω γιατι εχει καταντησει κουραστικη αυτη η ιστορια με αυτη την απατη των ψευτοπροσφορων για να τραβανε την προσοχη.

δε νομιζω φίλε μου....εδώ μιλάμε για χωριανούς,πρόβατα.

Δημοσ.

καλό το παράδειγμα αλλά στην περίπτωση αυτή φταίμε εμείς εγώ ρωτήσω για κάτι και μου στείλανε σε mail ότι το έχουν...

τεσπα ας σταματήσουμε την πιπίλα με τα ψεύτικα και σαν δούμε μπροστά. Κάποτε λέγαν όλοι τα e-shop αναξιόπιστα και δεν κάνουν και δεν ξαναψωνίζω αλλά ο κόσμος από τί φαίνεστε ξεχνάει γρήγορα και ξανά ποστάρουν λινκ του και λένε και καλή τιμή αυτό και εκείνο ...τέσπα άμα κυνηγάτε για την τέλεια προφορά να ξέρετε ότι δεν πάτε μόνη αλλά πολύ λαός

π.χ. πόσα άτομα θέλουν την μνήμη του παραδείγματος μου... λίγα αλλά μια 2gb θα γίνει χαμός μιας και έχει μόνο 2 αν θυμάμαι καλά που μπορεί να μην τις έχει κιόλας ποια.

Να ευχαριστήσω το παιδί που πόσταρε ξανά μια και για μένα έκανε πολύ καλά, όποιος θέλει να κρίνει το παράδειγμα μου ας δει μια στα μεταχειρισμένα εδώ μέσα ποσό πουλάνε μια 512 ddr2 (εώς και 10 ευρώ το κομμάτι έχω δει) και ας μου πει ποια είναι κλεψιά...

Δημοσ.

Την έχω πατήσει κι εγώ με δήθεν προσφορά του multirama.

Άκου κει "Δες που είναι διαθέσιμο"!!!

Θες να μου το πουλήσεις σε καλή τιμή; άσε με να κάνω online αγορά με παραλαβή από το κατάστημα τουλάχιστον, να ξέρω ότι θα είναι εκεί.

Δημοσ.

Την έχω πατήσει κι εγώ με δήθεν προσφορά του multirama.

Άκου κει "Δες που είναι διαθέσιμο"!!!

Θες να μου το πουλήσεις σε καλή τιμή; άσε με να κάνω online αγορά με παραλαβή από το κατάστημα τουλάχιστον, να ξέρω ότι θα είναι εκεί.

Αφού θες να δοκιμάσεις την τύχη σου και χρειάζεσαι π.χ. εσωτερικό σκληρό δίσκο 1TB δοκίμασε ΕΔΩ με παραλαβή από κατάστημα να δούμε αν θα πάρεις κάτι!

Υπόψη ότι δεν προχώρησα σε παραγγελία ούτε πήρα τηλ. για το συγκεκριμένο, πολύ απλά επειδή βαρέθηκα με όλη αυτή την κοροιδία και τις ακυρώσεις από την πρώτη μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...