Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εδωσε δυο καρτες γραφικων για να δοκιμασω στον υπολογιστη μου και να κρατησω οποια απο τις 2 θελω καθ οτι η δικη μου χαλασε εντελως.Ομως με μεγαλη μου λυπη διαπιστωσα οτι καμια απο τις 2 δεν δουλευει.Ενω αναβουν τα λαμπακια τους κανονικα οταν εχω συνδεδεμενο το vga καλωδιο στην υποδοχη τους ο υπολογιστης δεν εχει εικονα.Αντιθετα αν το βαλω στην on board καρτα ολα δουλευουν μια χαρα.Τι μπορει να φταιει και δε δουλευει καμια καρτα στο pc μου;Η μητρικη ειναι καινουρια και το τροφοδοτικο τις σηκωνει ανετα.

Ευχαρσιστω!

Δημοσ.

Μπηκα στο bios αλλα δε μπορω να βρω ακριβως αυτη την επιλογη.Λογικα καθε bios ειναι μοναδικο.Παιζει να ειναι καπως αλλιως αυτη η επιλογη;;

Δημοσ.

Εκανα reset το bios αλλα τιποτα.Μονο με καποιες ρυθμισεις που αλλαζ καθε φορα δουλευει η καρτα αλλα μονο στην πρωτη εκκινηση των windows μετα απο τις αλλαγες αυτες.Μετα τιποτα παλι.Οσο για το ρευμα ,η μια καρτα εχει υποδοχες στις οποιες εχω συνδεσει καλωδια για τροφοδοσια.

Δημοσ.

Μηπως θελει αλλαγμα η μπαταρια της μητρικης και σε καθε κλεισιμο επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις του bios,ως αποτελεσμα να ενεργοποιει την onboard?

Εχεις και καποιο προβλημα με την ρυθμιση ωρας μηπως?

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την ωρα.Δουλευει ρολοι.Υπο αυτες τις συνθηκες μπορει να υφισταται το ενδεχομενο που εγγραψες πιο πανω;

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ακομα.Υπαρχει περιπτωση να πρεπει να εχω εγκατεστημενους τους drivers για να "αναγνωρισει"το pc την καρτα;Δε νομιζω αλλα ποτε δε ξερεις.Εσεις τι λετε;;Παντως κατι τετοιο μου εχει συμβει με αλλη συσκευη στον υπολογιστη.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος ενω το pc δε το διαβαζε με τιποτα με το που εγκατεστησα τους drivers και μετα το συνεδεσα στη θυρα usb δουλεωε μια χαρα.

Δημοσ.

ποιές είναι οι κάρτες που σου έδωσε?? και ποιό ειναι το τροφοδοτικό σου(μοντέλο,watts)??

Δημοσ.

Επανερχομαι μετα απο μερες για να πω τι εγινε και να ρωτησω κατι ακομα.Οπως σας ειχα πει καποιος φιλος μου εδωσε 2 καρτες γραφικων που δε χρειαζοταν αλλο για να τις δοκιμασω και να δω ποια θα κρατουσα.Μετο σκεπτικο παντα οτι και οι 2 δουλευαν τις δοκιμασα αλλα καμια δεν ειχε αποτελεσμα.Πιο συγκεκριμενα θα αναφερθω στη μια απο τις 2 που με ενδιαφερει περισσοτερο και ειναι αυτη http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&biw=1039&bih=791&tbm=isch&tbnid=3uGdVl3R1HHLFM:&imgrefurl=http://www.xgcdb.com/cards/point-of-view/geforce-9800-gx2-r-vga150901f.html&docid=Wfbt33tejapD3M&imgurl=http://www.xgcdb.com/pub/gc/xgcdb_point_of_view_geforce_9800_gx2_r-vga150901f.jpg&w=450&h=367&ei=GldnT7-9E4_04QTa4_CCCA&zoom=1&iact=hc&vpx=287&vpy=329&dur=5728&hovh=203&hovw=249&tx=238&ty=197&sig=103913331578976792101&page=1&tbnh=135&tbnw=165&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:11,s:0

Αφου την εβαζα κανονικα στο slot,συνδεοντας της φυσικα και τη καταλληλη τροφοδοσια ανοιγα τον υπολογιστη αλλα μονιμως στη καρτα αυτη αναβε μονο το πρασινο λαμπακι.Εδω θα ηθελα να σας επισημανω οτι στη συγκεκριμενα καρτα αναβουν 2 λαμπακια ενα πρασινο και ενα μπλε για να δουλευει κανονικα.

Μ αυτα και μ αυτα πηγα τον υπολογιστη και τις καρτες στον τεχνικο μου για να τις δει,μα πριν καλα καλα ξεκινησει να τις τσεκαρει διαπιστωθηκε προβλημα στην μητρικη μου.Πιο συγκεκριμενα το bios της μητρικης δεν αποθηκευε τις ρυθμισεις που του βαζαμε.Επειδη λοιπον ισχυε ακομα η εγγυηση στειλαμε τη μητρικη πισω και σημερα ηρθε η καινουρια.Μολις πριν απο 3 ωρες πηρα τον υπολογιστη σπιτι και πριν λιγο (επειδη ποτε δε ξερεις) ειπα να ξαναδοκιμασω τις καρτες στη καινουρια μητρικη αυτη τη φορα.Βαζοντας λοιπον την geforce 9800 gx2 και ξεκινωντας τον υπολογιστη ,εμεινα εκπληκτος καθ οτι αυτη τη φορα ΚΑΙ ΤΑ 2 ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ αναβουν κανονικα.Ομως,ο υπολογιτης δεν ξεκιναει δηλαδη εχοντας το vga καλωδιο στην καρτα η οθονη παραμενει μαυρη.Ολο αυτο με προβληματισε και εαναρωτιεμαι και λεω αφου και τα 2 λαμπακια αναβουν κανονικα δε θα επρεπε να παιζει η καρτα;Ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο η υπαρχουν ρυθμισεις που πρεπει να γινουν για να παιξει κανονικα η καρτα;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το ξερεις οτι αυτη η καρτα ειναι διπυρινη ετσι?Τι τροφοδοτικο εχεις?Μπορει να μην μπορει να ανταπεξελθει..

Δημοσ.

Mπααααα.Εχω thermaltake 700αρι.Ειμαι καλυμενος σε ολα οσα χρειαζονται για να δουλεψει σωστα ολο το συστημα

Τοτε παω πασο,εχεις συνδεσει σωστα ολα τα power conectors?Με τι τυπο συνδεσης συνδεεις το Monitor?

Δημοσ.

Με vga καλωδιο που βεβαια στην ακρη που παει να συνδεθει στην καρτα συνδεω ενα ανταπτορακι γιατι η καρτα απο μονη της δεν εχει υποδοχη vga.

Δημοσ.

Με vga καλωδιο που βεβαια στην ακρη που παει να συνδεθει στην καρτα συνδεω ενα ανταπτορακι γιατι η καρτα απο μονη της δεν εχει υποδοχη vga.

Εχεις σιγουρευτει οτι καλωδιο και ανταπτορας ειναι οκ?Επισης ο ανταπτορας κουμπωνει κανονικα πανω στην καρτα η ειναι απο τους παλιους?γιατι μου χει τυχει να μην κανει σε καινουργια καρτα..

Επισης οταν ανοιγεις το pc ακους το χαρακτηριστικο μπιπ του post?(Αν εχει ηχειο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...