Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2 αρχει απο ταινιες και ξεχωριστα τα αρχεια τους υποτιτλους..μπορω με καποιο τροπο να βαλω και τις 2 ταινιες μεσα σε ενα dvd? η μια ειναι 1.8gb και η αλλη 1.3..σαν χωριτηκοτητα χωρανε..μπορω πχ με το convertxtodvd να το κανω?

Δημοσ.

Ναι μπορείς,και με το τζάμπα DVDFlick μπορείς,αν τα αρχεία που έχεις είναι mkv θα χάσεις πολύ ποιότητα να ξέρεις,και η διαδικασία κρατάει πολύ ώρα.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και περισσότερες από δύο, ανάλογα με τη διάρκειά τους σε χρόνο.

Αν η ανάλυση των αρχικών αρχείων (ασχέτως του αν πρόκειται για mkv, avi, ή οτιδήποτε άλλο) είναι μεγαλύτερη από 720Χ576 (το μέγιστο που υποστηρίζει το πρότυπο dvd video), είναι προφανές ότι θα περιοριστεί σ' αυτό το όριο. Ότι γίνεται πάντως, γίνεται.

Δημοσ.

καταλαβα..ο χρονος ομως σε τι ακριβως παιζει ρολο? δεν εχει σχεση το μεγεθος και η αναλυση των ταινιων οπως ειπες παραπανω?

Δημοσ.

καταλαβα..ο χρονος ομως σε τι ακριβως παιζει ρολο? δεν εχει σχεση το μεγεθος και η αναλυση των ταινιων οπως ειπες παραπανω?

Μετατρέποντας την ταινία από τον ένα τύπο στον άλλο (π.χ. από avi σε dvd), τόσο το μέγεθος σε mb, όσο και η ανάλυση, είναι λογικό να αλλάξουν. Η διάρκεια όμως της ταινίας - σε πραγματικό χρόνο - είτε είναι σε μορφή dvd, είτε σε avi, είτε σε ότι άλλο - θα παραμείνει προφανώς (!) η ίδια. Δεδομένου λοιπόν ότι σε ένα δισκάκι dvd, δεν είναι δυνατόν να έχεις ...30 ώρες video, καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο.

Δημοσ.

με το dvdflick κανω το εξης..η μια ταινια ειναι σε 2 μερη..avi 1 και avi 2...φορτωσα το πρωτο κομματι και μετα πατησα edit..πηγα video sources και εβαλα και το αλλο κομματι..μετα εβαλα την δευτερη ταινια..2ος τιτλος δηλαδη..και με το που τον εβαλα..η αριστερη μπαρα απτο προγραμμα κοκκινισε και οταν πατησα create dvd μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι the disk is full και τετοια..τι γινεται?

Δημοσ.

Το dvdflick έχω πολύ καιρό να το δουλέψω και δεν το θυμάμαι καλά. Μπορείς να δοκιμάσεις με το convertxtodvd; Το πρόβλημα που περιγράφεις, δεν το έχω συναντήσει ποτέ με μόνο δύο avi...

Δημοσ.

Πόσο χρόνο είναι συνολικά τα δύο μέρη της ταινίας; Αν είναι πάνω από 3 ώρες ίσως να υπάρχει πρόβλημα με την διάρκεια.

Εκτός αν με το Disk is full εννοούσε το πρόγραμμα ότι ο σκληρός δίσκος σου είναι γεμάτος; Για να κάνεις την μετατροπή χρειάζεται περίπου 9GB ελεύθερο χώρο για ένα dvd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...