akpe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 θα ρίξουν τον ληστη στην πισίνα και θα αφαιρεσουν τις σκάλες Fixed.
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Fixed. ναι ναι νομιζω στο sims 2 ηταν αυτο, μη σουπω οτι θα τον κλεισουν σε ενα δωματιο με τζακι και καμια 20ρια χαλάκια ή σε δωματιο με κουζινα αναμενη :P
axaxouxas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Η λυση ειναι μια σε αυτες τις περιπτωσεις. Φροντιζετε να μην εχετε τιποτα αλλο, εκτος απο πολυ λιγα μετρητα, ισα για να περασετε τη εβδομαδα σας Κοσμηματα, χρηματα και αλλα συναφη αξιας, καλο ειναι να τα εχετε σε θυριδα σε τραπεζα. Θωρακισμενη πορτα ασφαλειας, την οποια κλειδωνετε συνεχως, ακομη οταν ειναι μερα και εισαστε μεσα στο σπιτι, ενω την νυχτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλειδωμα και το ΟΧΙ το κλειδι πανω στην πορτα. Πορτα ασφαλειας ξεκλειδωτη, δεν παρεχει καμια ασφαλεια και ανοιγει πανευκολα !!!!!! (Αυτο το μαθημα μου κοστισε περιπου 25.000 ευρω συνολικα, σε μετρητα, χρυσο και προσωπικα αντικειμενα, ενω θα μπορουσε να μου κοστισει και την ζωη της μητερας μου, η την δικη μου, καθως ειμασταν μεσα και κοιμομασταν την ωρα που μας εκλεβαν !!!!) Απαραιτητα και οπωσδηποτε, τοποθετηση συναγερμου με υποστηριξη απο κεντρο (το κεντρο κοστιζει περι τα 150 ευρω ετησιως και ΑΞΙΖΕΙ) Αν μπορειτε να εχετε και ενα συστημα ομιχλης, ξεχωριστα απο τον συναγερμο ειναι ακομη καλυτερα. (Ειναι πανακριβο και κοστιζει παραπανω απο τα διπλα χρηματα ενος καλου συστηματος συναγερμου) Και οπωσδηποτε απο διαφορετικες εταιριες, ωστε να εχετε διπλο συστημα συναγερμου και να μην εχουν σχεση οι υπευθυνοι τοποθετησης με συνδεσμολογιες, ωστε να γνωριζουν πολλα πολλα Τελος, αν εχετε μεγαλο σπιτι, ενα, δυο σκυλια, αριστα εκπαιδευμενα ειναι οτι πρεπει !!!!!!! Δεν διαμερισμα δεν λεει, για ευνοειτους λογους Κινητα, λαπτοπ, ταμπλετες και ειδη μεγαλης αξιας, μην τα αφηνετε εκτεθιμενα ΠΟΤΕ, οση ασφαλεια κι αν νιωθετε πως εχετε. Φροντιστε για εκπληξεις οπως φανταζεστε εσεις, ωστε να κανετε δυσκολη την ζωη αυτων, που πιθανως επιχειρησουν να σας ληστεψουν (δεν θα αναφερω τι εννοω για ευνοητους λογους) Το χειροτερο ειναι οτι μετα απο μια τετοια εμπειρια, δεν κοιμασαι ευκολα, ενω εχεις ενα συνδρομο φοβιας, ακομη και με ασφαλεια... Ειναι μια εμπειρια που σε σημαδευει για το υπολοιπο της ζωης σου και σου δημιουργει ενα εντονο συναισθημα ανασφαλειας και καχυποψιας..... Εαν σας τυχει κατι τετοιο σαν εμπειρια (πραγματικα το απευχομαι για τον καθεναν) και απωλεσετε αρκετα χρηματα, τοτε φροντιστε να μην σας παρει απο κατω, οσο δυσκολα κι αν τα φερνετε βολτα.... Σκεφτειτε οτι απλως πηρατε ενα αυτοκινητο η μηχανακι και το στουκαρατε βγαινοντας ζωντανοι, η οτι τα παιξατε στο καζινο..... Θα το χωνεψετε πιο ευκολα πιστευω ετσι.... με οτι δυσκολια συνεπαγεται αυτο.
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το να εχεις τα λεφτα στην τραπεζα το σκεφτηκες? Ακου εκει συστημα ομιχλης. Μηπως να βαλεις και καναν ανιχνευτη ιριδας?
axaxouxas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το να εχεις τα λεφτα στην τραπεζα το σκεφτηκες? Ακου εκει συστημα ομιχλης. Μηπως να βαλεις και καναν ανιχνευτη ιριδας? Φιλε μου, τα μετρητα που πηραν ηταν της δουλειας μου, ενω το μεγαλυτερο μερος της αξιας αυτων που εκλαπηκαν, ηταν προσωπικα αντικειμενα (χρυσαφικα που δεν θα ξαναγορασω πλεον, καθως ειναι αδυνατον στην παρουσα φαση και με αυτες τις συνθηκες που επικρατουν στην αγορα, να τα ξαναπαρω) και ειδη τεχνολογιας ταμπλετ κινητα κτλ κτλ κτλ Πλεον οτι ειχα και εχω, σε θυριδα και τελος
insomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 έτσι χάνονται οι καλοί γαμπροί στις μέρες μας... κάποιος τους κλέβει την προίκα, και χωρίς γάμο.
axaxouxas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μακαρι να μην σου ξανατυχει οπως και να εχει. ΔΕΝ θα ξανατυχει φιλε μου..... εχω φροντισει γιαυτο πλεον, εστω και αργα. Να 'σαι καλα και ας ευχηθουμε, να μην ξανασυμβει σε κανεναν αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα