Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε άιντε απκει... αν είχε μπει κανένας μανιακός μέσα κι εγώ είχα κλειδώσει και είχα πάρει την αστυνομία όσο ροχάλιζε;;; ε;

Θαρχόταν (αν...) σε τρία τέρμινα,τίγκα στους προβολείς,η σειρήνα στα 1kdb (στα όρια της κώφωσης...),δίνοντάς του την ευκαιρία τουλάχιστον να σκουπιστεί.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταte η κατασταση για εμενα ειναι απλη. Η ζωη εχει την υψιστη αξια, και μεγαλυτερη αξια απολες τις ζωες εχει η δικια μου. (για εμενα)

Αν καποιος ηθελε να μου κλεψει 50 100 η 1000 ευρω χωρις να μπορει να απειλησει με κανενα τροπο τη ζωη μου μικρο το κακο. Να τα παρει στην υγεια μου. Αν ομως καποιος μπει στο σπιτι μου επειδη εχει αρκετα μεγαλυτερη του μηδεν πιθανοτητα να θελει/αναγκαστει να μου κανει κακο θα τον σκοτωνα χωρις καμια τυψη και κανενα δισταγμο. Το να τον εξαφανισεις δεν ειναι και τοσο ευκολο αν μενεις σε πολη, αλλα και παλι, μετα απο μια τετοια κατασταση που ελπιζω να μην ερθει ποτε, μαλλον περιφανος και χαρουμενος θα ημουνα παρα τρομαγμενος για τις οποιες συνεπειες

Αυτο περι οπλων που λεει ο καρατζαφερης ειναι το αυτονοητο και δεν ανηκω στο "χωρο" του αν τελεφταια λεει αρκετα σωστα πραγματα. Το. Θεμα ειναι πως θα ελεγξεις που παμε τα οπλα δηλαδη δε πρεπει να μπορει ο καθενας να παρει φορητα οπλα (πχ πιστολια) χωρις να εχει μια αλφα παιδεια και ψυχικη σταθεροτητα... Και φυσικα αντε και γεμιζουμε πιστολια. Πως θα τα χρησιμοποιησουν με ασφαλεια ολοι αυτοι? για εμενα θα επρεπε να γινονται υποχρεωτικα γυμνασια απο το κρατος με καποιο αντιτιμο και για αντρες και για γυναικες για εξοικιωση. Να πληρωνεις ασπουμε 100 σφαιρες το χρονο που να εισαι υποχρεωμενος να ριξεις. Πιστευω οτι ολοι θα συμμετειχαν με χαρα, τουλαχιστον απο περιεργεια

Δημοσ.

μπορει ο TS να μας δωσει το link της πηγης του αρθρου που παρεθεσε?

Γιατι το να κραξω εδω με αυτα που γραφει, δεν εχει τοσο νοημα και θελω να παω να κραξω την "πηγη".....

<_<

Δημοσ.

Η λύση είναι σχετικά απλή, αλλαγή του νόμου σε "Μπήκες στο σπίτι μου; Σε έφαγα!" Να δούμε μετά πόσες φορές θα το σκέφτονται για να μπούνε σε ένα σπίτι.

Αν είναι δυνατόν να μην μπορώ να προστατεύσω την οικογένεια μου τα παιδιά μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Σιγά μην κάτσουμε να ανοίγουμε και κουβέντα με τους ληστές και να τους παρακαλάμε να μην μας πειράξουν.

Έξω από την πόρτα:

S0003.jpg

Και αν θές μπες να κλέψεις/ληστέψεις/σκοτώσεις/βιάσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εν συντομία:

Οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σχολιασμός προτάσεων (θετικός ή αρνητικός) που έγιναν από πολιτικά πρόσωπα (με ή χωρίς το "φερετζέ" της χιουμοριστικής/έμμεσης περιγραφής του ατόμου στο οποίο αναφέρεστε) απαγορεύεται.

Μην προτρέπετε τα μέλη της κοινότητας σε τέλεση αξιόποινων πράξεων. Το "θαφ'τον στο ενάμισι μέτρο, πέτα τον στο Σούνιο, κάντον μερίδες και μοίρασέ τον στις χωματερές" (το νίντζα ληστή με τα κέβλαρ γιλέκα) είναι αξιόποινη πράξη. Όπως και το "τσάκα μια κοντόκανη και μπουμπούνα τον, τον αλήτη, μόλις τον δεις". Το έχουν πράξει συμπολίτες μας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.

Η συζήτηση περί του καθεστώτος οπλοκατοχής/οπλοχρησίας ΔΕΝ παραβιάζει καμία παράμετρο των κανονισμών, εφόσον μένει σε θεωρητικό επίπεδο και δεν έχουμε, επαναλαμβάνω, προτροπή σε τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Όπως πάντα, για τυχόν ενστάσεις ή διευκρινίσεις, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα.

Με την ευκαιρία, η αποστολή προσωπικού μηνύματος ΔΕΝ συνιστά αναφορά προβλήματος. Τις αναφορές τις βλέπουν ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι συντονιστές, τα προσωπικά μηνύματα μόνο ο αποδέκτης συντονιστής. Επομένως, αν ΔΕΝ έχετε στείλει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά, είναι μάλλον ανούσιο να διαμαρτύρεστε για διαχειριστικές ολιγωρίες μέσω προσωπικού μηνύματος. Και, όπως πάντα, το ότι στέλνετε αναφορά δε σημαίνει ότι ο συντονιστής που θα την εξετάσει θα συμφωνήσει μαζί σας (ειδικά όταν συνοδεύεται από αναλυτικές αιτιολογήσεις όπως "lock" ή "...") αλλά, σε κάθε περίπτωση, δώστε μας περισσότερα από 2 λεπτά χρόνο από τη στιγμή που υποβάλλετε την αναφορά για να επέμβουμε, πριν διαμαρτυρηθείτε για ολιγωρία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτές οι συζητήσεις πάντως διαπιστώνω ότι εμφανίζονται κάθε φορά που σκέφτονται να ρίξουν κι άλλα κατασταλτικά μέτρα στο κοσμάκη (=που πας πιδάκιμ,δε γλιεπες τι κιρό καν ικί όξου; ),τη μιά

moderated

στη βολή να ζητάνε προστασία οικογενειακής γαλήνης με πυροβόλα κι απ' την άλλη τα παπαγαλάκια να απαιτούν με τα τρομολαγνικά τους posts ανα τα fora να κατεβάζουμε τη φουστίτσα σεμνά+ταπεινά στην εμφάνιση των εν δυνάμει απαλοτριωτών...

..Διαπιστωμένα πράματα,αμπολάν και πεντέξι τρομοκράτες του στυλ σου κάνω το σπίτι καλοκαιρινό και αδειάζω μέχρι και τη ζάχαρη στο νεροχύτη να δω "που-τα-έχεις" και μετά να ζητάς μέχρι και κολονοσκόπηση απ' τους τσέους για να μπεις στο σπίτι σου.

Ένα έχω να πω σε όλους αυτούς,κανένας δεν σε καβαλάει άμα δε σκύψεις.

Τί να το κάνω που θα επιζήσω απ' τις επίβουλες ενέργειες ενός καθάρματος;Να λέω απλά ότι υπάρχω; (κι όσο υπάρχω θα υπάρχουν,σκλάβα τη ζωή μου θάχουν κλπκλπ)

moderated...

Μη μασάτε,αφήστε τους να κελαηδάνε,οι εισβολείς είναι πιό κότες απ' τον κάθε καναπέλληνα,δεν υπάρχει χειρώτερος τρόμος γι αυτούς απ' την αντίδραση του θύματος...

Καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

Για εμένα η λύση, ακόμα και αν θεωρηθεί λάθος είναι η εξής:

επαναληπτική καραμπίνα,

1 γύρος: άσφαιρα

2 γύρος: αλάτι/λαστιχένια

3 γύρος: διασποράς

Έτσι, αν καταλάβεις ότι κάποιος μπήκε μέσα η πρώτη βολή είναι προειδοποιητική, η δεύτερη πονάει ή αφήνει τον άλλον αναίσθητο και η τρίτη αν και πάλι αν χρειαστεί κάνει την δουλειά της άψογα.

Νομίζω ότι έτσι ξεπερνάς το θέμα της οπλοχρησίας, αφού η πρώτη και η δεύτερη βολή δεν είναι θανάσιμες. Τώρα δεν νομίζω ότι κάποιος δικαστής θα έκρινε ότι πχ η χρήση αλατιού συνιστά απόπειρα δολοφονίας, ακόμα και αν ο άλλος μπει μέσα με μαχαίρι και δεν φύγει με την πρώτη βολή (προειδοποιητική).

Επίσης, αν δεν φύγει κάποιος με την προειδοποιητική βολή και είναι οπλισμένος αυτό δεν επιβεβαιώνει ότι έχει σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης;;

Θέλω να πω έχω όπλο, έχεις όπλο, σε προειδοποιώ ότι θα το χρησιμοποιήσω και εσύ συνεχίζεις να με απειλείς τρως την σφαίρα με το αλάτι και πες ότι συνεχίζεις να με απειλείς (αν και μάλλον όχι), μετά δεν έχω δικαίωμα να σε βάλω να κοιτάς τις ρίζες από τα θυμαράκια;

Συνιστά κάτι τέτοιο παρανομία;

Πρέπει η πρώτη βολή να είναι του άλλου και να είναι άστοχη για να μην θεωρηθεί δολοφονία;

Δημοσ.

Ειναι αστειο παντως να βλεπεις ατομα που δεν εχουν καμια μα καμια εκπαιδευση να λενε "ριξτου με το οπλο, ριξτου καρατια, ριξτου με το τσεκουρι", επειδη νομιζουν οτι το μπλεστεσο και οι ταινιες τους κανουν ετοιμους.

Δημοσ.

Ειναι αστειο παντως να βλεπεις ατομα που δεν εχουν καμια μα καμια εκπαιδευση να λενε "ριξτου με το οπλο, ριξτου καρατια, ριξτου με το τσεκουρι", επειδη νομιζουν οτι το μπλεστεσο και οι ταινιες τους κανουν ετοιμους.

Παίζουμε και cod και BF3. :P

Δημοσ.

Η νομοθεσία λέει οτι αν δεν σου επιτεθεί με όπλο (π.χ αυτός έχει μαχαίρι) και εσύ τον τραυματίσεις με όπλο/καραμπίνα κτλ, τον πληρώνεις και απο πάνω. Αν τον σκοτώσεις, δικάζεσαι.

Αυτό ακριβώς λέει ο νόμος πάνω σε αυτό το θέμα, όσο και σχιζοφρενικό να ακούγεται.

Wrong. Δεν μπορω να πιστεψω ουτε δευτερολεπτο πως η Ελληνικη δικαιοσυνη θα εβγαζε καταδικαστικη για εσενα αποφαση και δεν θα σε αθωωνε πληρως εαν πειθοταν(και ηταν και η αληθεια ουτως ή αλλως) οτι σου επιτεθηκε ενας για ληστεια με μαχαιρι και προεκυψε η κατασταση του αμεσου κινδυνου της σωματικης σου ακεραιοτητας και εσυ υπερασπιστηκες τον εαυτο σου με καποιο οπλο που ειχες στην κατοχη σου(αν το ειχες νομιμα οκ, αλλιως απλως η ποινη υποκειται στην παρανομη οπλοκατοχη).

Αν το αποδειξεις αυτο, δεν μπορω να πιστεψω ουτε δευτερολεπτο οτι δεν θα αθωωθεις πληρως.

Απο την αλλη αν καταφερω και σκοτωσω ειτε με οπλο(εναντι σε μαχαιρι του κλεφτη) ειτε με μαχαιρι (απεεναντι σε γυμνα χερια) ειτε με οτιδηποτε τον κλεφτη, θα τους βαλω σε μια σακουλα και θα παω να τους θαψω κρυφα απο ολους, για να μην εχω να αντιμετωπισω την οποιαδηποτε παρανοια της Ελληνικης δικαιοσυνης. Οποτε θεμα δεν υπαρχει βασικα.

Δημοσ.

Προφανώς και χρειάζεται εκπαίδευση. Το θέμα είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος είναι επαναπαυμένος στην ιδέα ότι δεν θα συμβεί σε μένα. Εγώ έπρεπε να παίξω ξύλο (το εννοώ κυριολεκτικά) με την κοπέλα μου για την πείσω να κάνει 10 μαθήματα αυτοάμυνας. Και πάλι δεν είναι αυτό που λες THE GOD (aka Chuck Norris), αλλά πιστεύω ότι δεν την στριμώχνεις και τόσο εύκολα όσο πριν.

Σε μάθημα ιατροδικαστικής:

¨παρατηρείτε στην φωτογραφία τραύμα από τσεκούρι στην βουβωνική περιοχή.¨ Ο θάνατος επήλθε από αιμορραγία. Ήταν αυτοτραυματισμός! Ο αμυνόμενος πήγε να ρίξει τσεκουριά και δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση. Το υπόλοιπο δικό σας...

Απλά 1. μαθήματα αυτοάμυνας μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. 2. μια στοιχειώδη εκπαίδευση στον χειρισμό ενός όπλου επίσης οποιοσδήποτε αν το θέλει.

Το να νομίζει κάποιος ότι αν πάρει μια καραμπίνα και την βάλει πίσω από το μαξιλάρι του, θα καταφέρει σε κατάσταση πανικού να την χρησιμοποιήσει επειδή βάρεσε τενεκεδάκια στο μπαξέ είναι τουλάχιστον επικίνδυνο και αγαθό.

Τέλος γιατί το ακούω συχνά και είναι λίγο παράξενο που ο κόσμος το θεωρεί τόσο εύκολο. Ο τεμαχισμός ενός ανθρωπίνου σώματος δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται. Στην ιστορία της ιατροδικαστικής βλέπει κανείς ότι σπανιώς επιτυγχάνεται και ακόμα πιο σπάνια χωρίς να μείνουν ίχνη. Επίσης, πες ότι είσαι στο σπίτι σου και ακούς μια καραμπίνα να βάλει 3 φορές από το πάνω διαμέρισμα. Θα το σκεφτείς ή θα καλέσεις την αστινομία; Λύσεις τύπου τεμαχισμός, σακούλιασμα, θάψιμο κλπ, είναι επίσης αγαθές.

Δημοσ.

Με κεφαλαία έπρεπε να το γράψεις αυτό bold και υπογραμμισμένο.

Δημοσ.

κανε stun και heal μετα ρε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...