trexantiris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θέλω να ανοίξω ένα internet cafe και ψάχνω για γραμμές παροχής υπηρεσιών που θα χρειαστώ και τιμές. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μισθωμένες η κάτι ποιο οικονομικό; Έχει κανείς ιδέα γενικά τι παίζει με το θέμα.
Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αν δε πεις ποσους υπολογιστες θα εχεις πως θα σου προτεινουν?
marios32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δύσκολα είσαι για μισθωμένο κύκλωμα.. Τιμές δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι είναι πανάκριβες!(Κάτι χιλιάρικα.) Εγώ προτείνω να βάλεις 1 η παραπάνω(όσες χρειαστείς) γραμμές adsl από τον ΟΤΕ και να τις μοιράσεις ή τα τις συνδυάσεις.
trexantiris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 θα έχει 30 υπολογιστές... τι ταχύτητες να βάλω και πόσες για ένα δυνατό δίκτυο για καλό gaming.
marios32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Κοίτα, εδώ στη γειτονιά συνοικιακό μαγαζί έχει περίπου 30 η/υ και έχει μία 24άρα οτε που είναι μέτρια εως καλή προς την απόδοση της στο μαγαζί. Τώρα εγώ θα έλεγα 2 γραμμές είσαι καλυμμένος και ίσως να είμαι και λίγο υπερβολικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα