Προς το περιεχόμενο

hercules mk2 midi controler diy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επειδη προσφατα πηρα μια hercules rmx σκεφτομουν τι να κανω με την hercules mk2.θελω να ξερω αν η μκ2 μπορει να λειτουργησει οσ απλο midi controler.η σκεψη μου ηταν αυτη.φτιαχνω νε θηκη για την μκ2 με νεα κουμπια και ροτορεσ στη σειρα που τα θελω εγω για χρηση Midi controler για ableton και traktor.για ableton οσ απλο midi contoler και να μπορω να κανω midi mapping.κατι σαν midi fighter ασ πουμε.κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο?το λεω γιατι την βλεπει την μκ2 το ableton αλλα οταν παταω κουμπι αναβει το Midi δεξια πανω πραγμα που σημαινει οτι βλεπει το κουμπι σαν midi αλλα δεν

κανει mapping.ξερει κανεις πωσ γινεται και αν γινεται.

στο traktor την μκ2 την θελω για τα εφφε και τα samples και με την rmx να χειριζομε ολα τα αλλα.ειναι εφικτο αυτο?αν εχει καποισ απαντησεισ καλο θα ειναι.παντωσ επειδη το εψαξα λιγο το θεμα απο οτι καταλαβα ειναι το εξησ.πρεπει να κανουμε τα wndows να δουν την μκ2 σαν απλο midi controler και οχι σαν μκ2.και σιγουρα θελει προγραμματισμο.αν βγαλουμε ακρη πολλοι εχουν τετοιεσ μκ2 που καθονται.παντωσ σαν ιδεα ειναι φοβερη

Δημοσ.

εχω και γω αυτες τις 2 κονσολες και εχω κανει αυτο που λες με το virtualdj

δηλαδη ως master η rmx που να βγαινει ο ηχος και να χειριζεται τα 2 decks και μετα την mk2 να χειριζεται τα deck 3 και 4!

ολες οι ρυθμισεις γινονται απο τα καθε προγραμα και οχι απο τα windows.

για ableton και τρακτορ δε ξερω αν γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...