μανι Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Λοιπον,εχω στην κατοχη μου εναν σκληρο δισκο wd ο οποιος ειναι σχετικα καινουργιος,εχει περιπου μισο χρονο που τον αγορασα.Μου ζηταει να κανω διαμορφωση και δεν μπορω να δω τα αρχεια ετσι ωστε να τα σωσω.Το pc δηλαδη τον αναγνωριζει αλλα δεν μπορει να τον ανοιξει.Καμια ιδεα κανεις για το πως μπορω να σωσω τα αρχεια μου???
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εσωτερικός είναι; Μπορείς να τρέξεις το testdisk http://theelf.iwoly.com/itknowledge/TestDisk.html ,αν έχει απλά «φάει κόλλημα» και δεν βλέπει σωστά τα διαμερίσματα. Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτό τότε μόνο με ανάκτηση που θα πάρει πάρα πολλές ώρες και θα πρέπει να γίνει σε άλλο δίσκο με τόσο χώρο ελεύθερο όσα είναι αυτά που θες να σώσεις. Ένα πολύ καλό τέτοιο πρόγραμμα είναι το active@file recovery.
μανι Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 λοιπον ειναι εξωτερικος δισκος.πηγα τωρα να κανω format και δεν μπορει να το κανει.με το testdisk δεν πολυενιωσα τι θελει οποτε να χρησιμοποιησω το 2ο προγραμματακι π μ ειπες?και θα μπορω να το κανω αυτο στον η/υ μου?
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 λοιπον ειναι εξωτερικος δισκος.πηγα τωρα να κανω format και δεν μπορει να το κανει. Τι μήνυμα έβγαλε;;Ενδέχεται να έχει πρόβλημα μόνο η θήκη αν δεν έχεις ή δεν σε νοιάζει η εγγύηση βγάλτον και βάλτον εσωτερικό να δεις τι γίνεται. Το active αν θες δοκίμασε το, ακόμα και το ελεύθερο θα σου βγάλει λίστα με τα αρχεία που βρήκε.
μανι Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 οκ σε ευχαριστω θα προσπαθησω τωρα με το προγραμμα και αν δεν γινει θα τον παω να μου τον φτιαξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα