noidea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Το πηρα..ενταξει το κινητο ειναι πανεμορφο!!!θα μου παρει λιγο καιρο μεχρι να το μαθω..βασικα οτι θεωρειτε χρησιμο να το ξερω πειτε το μου...αρχαρια ειμαι..να μη παιδευομαι αδικα α κ να ρωτησω κατι ακομα..το κινητο δεν εχει μεμβρανη προστασιας σωστα;Εκτος αν εγω δε την βλεπω :Ρ
christs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το πηρα..ενταξει το κινητο ειναι πανεμορφο!!!θα μου παρει λιγο καιρο μεχρι να το μαθω..βασικα οτι θεωρειτε χρησιμο να το ξερω πειτε το μου...αρχαρια ειμαι..να μη παιδευομαι αδικα α κ να ρωτησω κατι ακομα..το κινητο δεν εχει μεμβρανη προστασιας σωστα;Εκτος αν εγω δε την βλεπω :Ρ αντε και σε περιμενα, χαχα!! :PP καλοριζικο-καλομιλητο-καλοφαγωτο! ειδες που σου ειχα πει οτι ειναι κουκλι?? οσο για την οθονη, πραγματι δεν εχει μεμβρανη προστασιας. Μην το φοβασαι, 1 μηνα το χω, εχει φαει ποσες τουμπες, και ουτε σημαδακι δεν εχει αποκτησει. Ωστοσο, σου προτεινω να το ντυσεις με μια ωραια θηκουλα για σιγουρια. Εγω τωρα περιμενω να ρθει η δικη μου απο amazon Link Tip number 1 , απο μενα, ειναι να πας να κλεισεις τα δεδομενα, μενου -> ρυθμισεις -> ασυρματο και δικτυα -> τερμα κατω η επιλογη, και απενεργοποιησε το. ετσι θα προφυλαχτεις απο κακοβουλες χρεωσεις. να το ανοιγεις μονο οταν εχεις free internet απο την καρτα σου. Απο κει και περα , οργανωσε τα οπως γουσταρεις, βαλε συντομευσεις σε οτι αγαπας, γενικα καθησε ασχολησου, μπες και στο market , συνδεσου στο wifi του σπιτιου σου και μπες, κατεβασε εφαρμογες και παιχνιδια, εχει απειρα. πρωτα απ οτι θυμαμαι θα σου ζητησει να κανεις εναν λογαριασμο google, κανε. οτι θες, ρωτας, και αν ξερω/ξερουμε, βοηθαμε ξεχασα να σου πω, μπορει να μην εχει κανενα gorila glass το κινητακι, αλλα ανθεκτικοτατη, την εχω ηδη ταλαιπωρησει αφορητα σε κατι παιχνιδια και ακομα δε "μπορεσα" να της κανω γρατζουνια χαχα
noidea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αντε και σε περιμενα, χαχα!! :PP καλοριζικο-καλομιλητο-καλοφαγωτο! ειδες που σου ειχα πει οτι ειναι κουκλι?? οσο για την οθονη, πραγματι δεν εχει μεμβρανη προστασιας. Μην το φοβασαι, 1 μηνα το χω, εχει φαει ποσες τουμπες, και ουτε σημαδακι δεν εχει αποκτησει. Ωστοσο, σου προτεινω να το ντυσεις με μια ωραια θηκουλα για σιγουρια. Εγω τωρα περιμενω να ρθει η δικη μου απο amazon Link Tip number 1 , απο μενα, ειναι να πας να κλεισεις τα δεδομενα, μενου -> ρυθμισεις -> ασυρματο και δικτυα -> τερμα κατω η επιλογη, και απενεργοποιησε το. ετσι θα προφυλαχτεις απο κακοβουλες χρεωσεις. να το ανοιγεις μονο οταν εχεις free internet απο την καρτα σου. Απο κει και περα , οργανωσε τα οπως γουσταρεις, βαλε συντομευσεις σε οτι αγαπας, γενικα καθησε ασχολησου, μπες και στο market , συνδεσου στο wifi του σπιτιου σου και μπες, κατεβασε εφαρμογες και παιχνιδια, εχει απειρα. πρωτα απ οτι θυμαμαι θα σου ζητησει να κανεις εναν λογαριασμο google, κανε. οτι θες, ρωτας, και αν ξερω/ξερουμε, βοηθαμε ξεχασα να σου πω, μπορει να μην εχει κανενα gorila glass το κινητακι, αλλα ανθεκτικοτατη, την εχω ηδη ταλαιπωρησει αφορητα σε κατι παιχνιδια και ακομα δε "μπορεσα" να της κανω γρατζουνια χαχα χαχα ευχαριστω ευχαριστω!ειναι τ ατιμο ειναι ναι αυτο ειχα στο μυαλο μου..μια θηκη κ μια μεμβρανη θα τις παρω για σιγουρια γτ δε με πολυεμπιστευομαι :Ρ το wifi εννοεις;γτ αυτο το εκλεισα..τωρα αν εννοεισ αλλο οταν φορτισει πληρως κ το ανοιξω θα το κανω..επισης εριξα μια ματια στ μαρκετ κ κατεβασα την πρωτη μ εφαρμογη,τι χαρα!αλλα γενικα εχω μια απορια..δε παιζει καποια να εχει ιο;οπως στους υπολογιστες;
christs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ελα φιλεναδα, οχι το wifi, για την ενεργη κινηση δεδομενων μιλουσα, μαλλον δε σου εδειξα να καταλαβεις. και εγω εδω μεσα τα μαθα, οποτε κατσε να στα πω λιγο, και οτι δε ξερεις, το κρατας. Υπαρχουν 2 ειδων τροποι για να μπεις στο πολυποθητο ιντερνετ, μεσω του κινητου. 1) ενα 3G δικτυο, της εταιριας που εχεις. για παραδειγμα, εγω εχω whats up, κανω το reload καθε μηνα και παιρνω 100ΜΒ δωρεαν ιντερνετ για 1 εβδομαδα. Οποτε, μπορω να μπαινω μεσω του 3G στο Ιντερνετ, κανονικα. Απλα, για να μπορεις να εχεις προσβαση στο ιντερνετ σ αυτην την περιπτωση, πρεπει να εχεις ενεργα τα δεδομενα, εκει που σου ειπα πριν. ΟΜΩΣ οποτε δεν εχεις δωρεαν ιντερνετ, να φροντιζεις να εχεις τα ενεργα δεδομενα κλειστα, γιατι μ αυτο τον τροπο παρεμποδιζεις το κινητο να συνδεθει μεσω του 3G δικτυου και να μπει στο ιντερνετ, με σκοπο καποια widgets και applications (οπως για παραδειγμα εκεινο του καιρου, στην αρχικη οθονη) να κανουν αυτοματα ανανεωση. αυτο θα ειχε ως αποτελεσμα να χρεωθεις, και απ οτι θυμαμαι ειναι νταβατζιλικι 1 ευρω τη μερα. οποτε να τα κλεινεις, οποτε σου ειπα δεν εχεις π.χ. τα δωρεαν ΜΒ του whats up, και παει λεγοντας. 2) μεσω ενος wifi δικτυου. ανοιγεις απ το κεντρικο μενου το wifi, τερμα αριστερα, θα το ειδες, και μετα πας παλι στις ρυθμισεις -> ασυρματα δικτυα, και θα δεις εκει το wifi σου ενεργοποιημενο, απο κατω θα πατησεις και θα προβληθουν ολα τα δικτυα, και θα μπεις οπου μπορεις, προφανως αν δεν εινει ελευθερο, θα σου ζητησει τον κωδικο. κανονικα δηλαδη οπως μπαινεις κ απο ενα λαπτοπ. ΠΡΟΣΟΧΗ δε χρειαζεται να εχεις ανοιχτα τα ενεργα δεδομενα, το wifi δεν τα χρειαζεται, οποτε τα διατηρεις κλειστα!! λοιπον, και επειδη σε συμπαθησα, εχω εδω ενα ωραιο λινκ Link με ειχε βοηθησει πολυ οταν πρωτο εψαχνα να παρω smartphone, λεει παρα πολλα μεσα, κυριως δωσε βαση για το market και για τη φορτιση μπαταριας. ειναι παρα πολυ χρησιμα οσα γραφει. Α, οσο για το μαρκετ, γενικα ειναι παρα πολυ ασφαλες. Οποτε, μη φοβου Μαριαμ. Π.χ. καθε διασημη εφαρμογη/παιχνιδι ειναι σιγουρα ασφαλης. Ε μην πας και κατεβαζεις καμια εφαρμογη με κακη αξιολογηση η που δεν την εχει κατεβασει ουτε η μαμα της :PPP
noidea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 ελα φιλεναδα, οχι το wifi, για την ενεργη κινηση δεδομενων μιλουσα, μαλλον δε σου εδειξα να καταλαβεις. και εγω εδω μεσα τα μαθα, οποτε κατσε να στα πω λιγο, και οτι δε ξερεις, το κρατας. Υπαρχουν 2 ειδων τροποι για να μπεις στο πολυποθητο ιντερνετ, μεσω του κινητου. 1) ενα 3G δικτυο, της εταιριας που εχεις. για παραδειγμα, εγω εχω whats up, κανω το reload καθε μηνα και παιρνω 100ΜΒ δωρεαν ιντερνετ για 1 εβδομαδα. Οποτε, μπορω να μπαινω μεσω του 3G στο Ιντερνετ, κανονικα. Απλα, για να μπορεις να εχεις προσβαση στο ιντερνετ σ αυτην την περιπτωση, πρεπει να εχεις ενεργα τα δεδομενα, εκει που σου ειπα πριν. ΟΜΩΣ οποτε δεν εχεις δωρεαν ιντερνετ, να φροντιζεις να εχεις τα ενεργα δεδομενα κλειστα, γιατι μ αυτο τον τροπο παρεμποδιζεις το κινητο να συνδεθει μεσω του 3G δικτυου και να μπει στο ιντερνετ, με σκοπο καποια widgets και applications (οπως για παραδειγμα εκεινο του καιρου, στην αρχικη οθονη) να κανουν αυτοματα ανανεωση. αυτο θα ειχε ως αποτελεσμα να χρεωθεις, και απ οτι θυμαμαι ειναι νταβατζιλικι 1 ευρω τη μερα. οποτε να τα κλεινεις, οποτε σου ειπα δεν εχεις π.χ. τα δωρεαν ΜΒ του whats up, και παει λεγοντας. 2) μεσω ενος wifi δικτυου. ανοιγεις απ το κεντρικο μενου το wifi, τερμα αριστερα, θα το ειδες, και μετα πας παλι στις ρυθμισεις -> ασυρματα δικτυα, και θα δεις εκει το wifi σου ενεργοποιημενο, απο κατω θα πατησεις και θα προβληθουν ολα τα δικτυα, και θα μπεις οπου μπορεις, προφανως αν δεν εινει ελευθερο, θα σου ζητησει τον κωδικο. κανονικα δηλαδη οπως μπαινεις κ απο ενα λαπτοπ. ΠΡΟΣΟΧΗ δε χρειαζεται να εχεις ανοιχτα τα ενεργα δεδομενα, το wifi δεν τα χρειαζεται, οποτε τα διατηρεις κλειστα!! λοιπον, και επειδη σε συμπαθησα, εχω εδω ενα ωραιο λινκ Link με ειχε βοηθησει πολυ οταν πρωτο εψαχνα να παρω smartphone, λεει παρα πολλα μεσα, κυριως δωσε βαση για το market και για τη φορτιση μπαταριας. ειναι παρα πολυ χρησιμα οσα γραφει. Α, οσο για το μαρκετ, γενικα ειναι παρα πολυ ασφαλες. Οποτε, μη φοβου Μαριαμ. Π.χ. καθε διασημη εφαρμογη/παιχνιδι ειναι σιγουρα ασφαλης. Ε μην πας και κατεβαζεις καμια εφαρμογη με κακη αξιολογηση η που δεν την εχει κατεβασει ουτε η μαμα της :PPP ααα μαλιστα..οποτε οταν το ανοιξω θα τα κλεισω..ωραια ευχαριστω που μου το ειπες... χαχα κ εγω επειδη σε συμπαθησα θα δω το λινκ σου :Ρ τωρα για τις εφαρμογες...σωθηκες..χαχαχα δε ξερω ουτε ποιες ειναι γνωστες ουτε καν τι κανει η καθεμια..πρεπει να το ψαξω λιγακι..να πως θα περασει αυριο η μερα μου :Ρ
christs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 με συμπαθησες/δε με συμπαθησες, εσενα θα βοηθησεις να το ριξεις μια ματια, χαχα :P κοιτα, δεν ειναι καθολου δυσκολο να καταλαβαινεις τις καλες εφαρμογες, θα δεις, εχουν ολες απο κατω αξιολογηση, εσυ να προτιμας αυτες με τουλαχιστον 3.5 αστερια και πανω, και επισης θα λεει ποσοι χρηστες εχουν κατεβασει την εφαρμογη/παιχνιδι, αν ειναι πολλοι, χιλιαδες, η εκατομμυρια, προφανως δεν υπαρχει κινδυνος θα χεις πολυ πραμα για να σκοτωσεις την ωρα σου, χιλια δυο να κατεβασεις/ψαξεις/κοιταξεις , trust me
noidea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 με συμπαθησες/δε με συμπαθησες, εσενα θα βοηθησεις να το ριξεις μια ματια, χαχα :P κοιτα, δεν ειναι καθολου δυσκολο να καταλαβαινεις τις καλες εφαρμογες, θα δεις, εχουν ολες απο κατω αξιολογηση, εσυ να προτιμας αυτες με τουλαχιστον 3.5 αστερια και πανω, και επισης θα λεει ποσοι χρηστες εχουν κατεβασει την εφαρμογη/παιχνιδι, αν ειναι πολλοι, χιλιαδες, η εκατομμυρια, προφανως δεν υπαρχει κινδυνος θα χεις πολυ πραμα για να σκοτωσεις την ωρα σου, χιλια δυο να κατεβασεις/ψαξεις/κοιταξεις , trust me ηδη βοηθιεμαι..κ ακομα δε το διαβασα ολο..φαντασου...οποτε αυριο θα εχουμε νεες αποριες/εντυπωσεις κτλ :Ρ
noidea Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Είχα καιρό να εμφανιστω αλλά να μαι με νέα απορία...πως γίνεται να παίζουν οι κινούμενες εικόνες;;κατέβασα κάτι εικόνες από μια σελίδα αλλά μου τις δείχνει απλά σαν εικόνα,χωρίς κίνηση..ρώτησα μια φίλη μου που κατεβάζει κ αυτή μήπως έκανα κάτι λάθος αλλά μάλλον είναι θέμα κινητού..γνωρίζει κάνεις πως γίνεται;μήπως πρέπει να κατεβάσω κανα πρόγραμμα;;
noidea Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 timestamp='1333531767' post='4666587'] Είχα καιρό να εμφανιστω αλλά να μαι με νέα απορία...πως γίνεται να παίζουν οι κινούμενες εικόνες;;κατέβασα κάτι εικόνες από μια σελίδα αλλά μου τις δείχνει απλά σαν εικόνα,χωρίς κίνηση..ρώτησα μια φίλη μου που κατεβάζει κ αυτή μήπως έκανα κάτι λάθος αλλά μάλλον είναι θέμα κινητού..γνωρίζει κάνεις πως γίνεται;μήπως πρέπει να κατεβάσω κανα πρόγραμμα;; άκυρο το βρήκα,κατέβασα έναν viewer κ όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα