Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα εχει, μην ανησυχεις, παντου, αρκει μονο να τα εχει και ανοιχτα για ν τα σκαλισεις για να πορωθεις με το Neo V :P χαχαχα αντε καλη τυχη και καλες αγορες :)

χαχα να 'σαι καλά..θα γράψω αύριο τις εντυπώσεις μου.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο πλαισιο εχει και τα δυο κινητα σε λειτουργια και επειδη τα εχω χρησιμοποιησει και τα δυο σου λεω το νεο V με χιλια ειναι πολυ πιο ωραιο και πιο καλο ειδικα στην οθονη ειναι πιο ευκολο το να δεις ενα βιντεο η να μπεις στο ιντερνετ...

Δημοσ.

να εισαι ετοιμη για επανεκκινησεις και να μην μπορει να συδεθει σ wifi δικτυο,κατα τα αλλα ενταξει ολα μια χαρα.

Δημοσ.

να εισαι ετοιμη για επανεκκινησεις και να μην μπορει να συδεθει σ wifi δικτυο,κατα τα αλλα ενταξει ολα μια χαρα.

Το οτι καποια παιδια μπορει να πεσατε σε ελαττωματικη παρτιδα ή συσκευη, αυτο δε σημαινει οτι αποτελει και κανονας. Προφανως, οταν ενα κινητο ειναι το νουμερο 1 κινητο vfm αυτη τη στιγμη και εδω και αρκετους μηνες, 3-4, παει να πει οτι το χουν αγορασει και αντιστοιχα παρα πολυ νοματεοι, οποτε σιγουρα σε καποιους θα βγουν και προβληματα.

Εμενα π.χ. ουτε μια επανεκκινηση δε μου εχει ριξει, για να πω εστω οτι "ναι παιδια φαινεται οτι εχει μια επιρρεπεια". Γι αυτο προτιμω να συνεχιζω να το συστηνω ανεπιφυλακτα, μεχρι αποδειξεως του εναντιου (φτου φτου μακρια απο το κινητο μου :P ).

Με 2 λογια, ησασταν ατυχοι παιδια, δυστυχως...

Δημοσ.

Παιδια τα ειδα..δυστυχως κλειστα,αλλα μονο απο εμφανιση ξεχωριζει το νεο V..ενω οταν εβλεπα μεσω υπολογιστη κ τα 2 μ αρεσαν..αλλα απο κοντα καμια σχεση..νομιζω οτι κατεληξα ποιο θα παρω :)

τωρα μενει να δω απο ποιο καταστημα θα το παρω..σκεφτομαι για τ πλαισιο..γνωριζετε αν ειναι αξιοπιστο;γτ πρωτη φορα θα αγορασω απο εκει μεσω ιντερνετ..

Δημοσ.

Παιδια τα ειδα..δυστυχως κλειστα,αλλα μονο απο εμφανιση ξεχωριζει το νεο V..ενω οταν εβλεπα μεσω υπολογιστη κ τα 2 μ αρεσαν..αλλα απο κοντα καμια σχεση..νομιζω οτι κατεληξα ποιο θα παρω :)

τωρα μενει να δω απο ποιο καταστημα θα το παρω..σκεφτομαι για τ πλαισιο..γνωριζετε αν ειναι αξιοπιστο;γτ πρωτη φορα θα αγορασω απο εκει μεσω ιντερνετ..

στα 199 το εχουν το πλαισιο και η βονταφον. παρ το απ οπου θες. βονταφον δεν εχεις να το παρεις η ιδια κατευθειαν? για να μην περιμενεις... το χει σε μαυρο/μπλε και σε ασπρο!

Δημοσ.

στα 199 το εχουν το πλαισιο και η βονταφον. παρ το απ οπου θες. βονταφον δεν εχεις να το παρεις η ιδια κατευθειαν? για να μην περιμενεις... το χει σε μαυρο/μπλε και σε ασπρο!

Ξερεις τι σκεφτομαι..μηπως η βονταφον εχει μεσα τα βονταφον live κ ετσι,γτ θα βαλω κοσμοτε μεσα κ χτυπαει καπως..παραξενιες θα μ πεις...εχω θα σ απαντησω :Ρ χαχαχα

Αλλα ναι προκειμενου να μπω στη διαδικασια να το περιμενω παω στη βονταφον κ τ παιρνω..σωστα..Το ασπρο θα προτιμησω..σα κοριτσακι π ειμαι :Ρ

Δημοσ.

Ξερεις τι σκεφτομαι..μηπως η βονταφον εχει μεσα τα βονταφον live κ ετσι,γτ θα βαλω κοσμοτε μεσα κ χτυπαει καπως..παραξενιες θα μ πεις...εχω θα σ απαντησω :Ρ χαχαχα

Αλλα ναι προκειμενου να μπω στη διαδικασια να το περιμενω παω στη βονταφον κ τ παιρνω..σωστα..Το ασπρο θα προτιμησω..σα κοριτσακι π ειμαι :Ρ

και δεν το ρωτας τοση ωρα για να στο ξεκαθαρισω?? :P

οχι δεσποινις μου, δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα με vodafone live και τα συναφη, το κινητακι σαν συσκευη το παιρνεις εντελως παρθενο, δεν εχει ουτε σημαδακι βονταφον ουτε αυτοκολλητακι ουτε μεσα οτιδηποτε να σου θυμιζει τη φιλεναδα μας τη βονταφον!!! Οποτε, feel free to order απ οπου θες. και εγω κοσμοτε εχω μεσα. :D

Αφου το θες σε ασπρο, δε θα δυσκολευτεις σε διαθεσιμοτητα, με το μαυρο ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα λογω ζητησης. Μπορεις να το παραγγειλεις απ οποιο απ τα 2 θες, εγω για δοκιμη ειχα παραγγειλει σε ασπρο, απο βοντα, και ηρθε σε 1-2 μερες. Βεβαια τελικα προτιμησα το μαυρο. ;)

Δημοσ.

και δεν το ρωτας τοση ωρα για να στο ξεκαθαρισω?? :P

οχι δεσποινις μου, δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα με vodafone live και τα συναφη, το κινητακι σαν συσκευη το παιρνεις εντελως παρθενο, δεν εχει ουτε σημαδακι βονταφον ουτε αυτοκολλητακι ουτε μεσα οτιδηποτε να σου θυμιζει τη φιλεναδα μας τη βονταφον!!! Οποτε, feel free to order απ οπου θες. και εγω κοσμοτε εχω μεσα. :D

Αφου το θες σε ασπρο, δε θα δυσκολευτεις σε διαθεσιμοτητα, με το μαυρο ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα λογω ζητησης. Μπορεις να το παραγγειλεις απ οποιο απ τα 2 θες, εγω για δοκιμη ειχα παραγγειλει σε ασπρο, απο βοντα, και ηρθε σε 1-2 μερες. Βεβαια τελικα προτιμησα το μαυρο. ;)

Τέλεια...ελπίζω από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου λοιπόν :)

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Christs είναι, το λογισμικό δεν είναι μαγαρισμένο από τη βόντα :) Επίσης το μαύρο είναι μεν πιό δύσκολο να το βρεις, αλλά το έχουν και στο Πλαίσιο, το οποίο είναι επίσης ελλνικής αντιπροσωπείας. Η βόντα παραλαμβάνει με το σταγονόμετρο και συνήθως τα κρατάνε για όσους έχουν παραγγείλει με συμβόλαιο. Το έχει άμεα διαθέσιμο και η Media Markt αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι δική της εισαγωγή (με εγγύηση βέβαια δεν έχεις πρόβλημα, σε καλύπτει η ΜΜ). Τώρα για επανεκκινήσεις κλπ είναι γεγονός ότι έχουν εμφανιστεί αλλά πώς να το κάνουμε, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Ήδη εγώ άλλαξα δύο (!) της κοπέλας μου, κι επειδή άρχισε να ξενερώνει μου λέει μήπως να δούμε κάτι άλλο; Και της λέω εγώ δεν έχω να σου προτείνω τίποτε απολύτως άλλο σε αυτά τα λ7, οπότε αφού η ΜΜ μας κάλυψε και τις δύο φορές, απλά για ψυχολογικούς λόγους πήραμε το τρίτο από πλαίσιο μήπως η παρτίδα του ΜΜ είχε θέμα. Ε, αν κάνει και το τρίτο από το πλαίσιο επανεκκινήσεις, τί να πω πιά.

Δημοσ.

Το neo v έχει

1) Μεγαλύερη οθόνη, 3,7 ίντσες από 3.2 από το άλλο

2) Bravia engine, δλδ βίντεο και φωτογραφίες φαίνονται πολύ καλύτερα στην οθόνη του.

3) Έχει και έξοδο για να συνδέεται με τηλεόραση(hdmi).

Το live with walkman

1) Έχει μόνο καλύτερο ήχο από το μεγάφωνο (έχει 2 ηχεία πίσω)

Κατά τα άλλα (επεξεργαστή, φωτογραφίκη κλπ) είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Το neo v έχει

1) Μεγαλύερη οθόνη, 3,7 ίντσες από 3.2 από το άλλο

2) Bravia engine, δλδ βίντεο και φωτογραφίες φαίνονται πολύ καλύτερα στην οθόνη του.

3) Έχει και έξοδο για να συνδέεται με τηλεόραση(hdmi).

Το live with walkman

1) Έχει μόνο καλύτερο ήχο από το μεγάφωνο (έχει 2 ηχεία πίσω)

Κατά τα άλλα (επεξεργαστή, φωτογραφίκη κλπ) είναι τα ίδια.

Ειναι η καμερα του walkman HD, και ειναι απολυτα ιδιες??

Δημοσ.

Τέλεια...ελπίζω από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου λοιπόν :)

Αυριο το απογευμα θα το εχουν στην βονταφον..αλλα οσο πλησιαζει η ωρα τοσο με πιανουν οι αμφιβολιες..μηπως θα μου πεφτει λιγο μεγαλο;δε ξερω ρε παιδια..ενα κινητο ειναι να παρω και νιωθω σα να εχω να λυσω το <Κυπριακο> :Ρ

Δημοσ.

Αυριο το απογευμα θα το εχουν στην βονταφον..αλλα οσο πλησιαζει η ωρα τοσο με πιανουν οι αμφιβολιες..μηπως θα μου πεφτει λιγο μεγαλο;δε ξερω ρε παιδια..ενα κινητο ειναι να παρω και νιωθω σα να εχω να λυσω το <Κυπριακο> :Ρ

χαχα απολυτως φυσιολογικο ειναι αυτο. Κοιταξε, θα σου μιλησω βεβαια υποκειμενικα ως Χρηστος, αλλα σκεψου τα.

1ον ο καλυτερος τροπος για να παψουν ολα αυτα απαξ δια παντος και να μη χαλιεσαι τζαμπα, ειναι να πας σε ενα καταστημα και να το ΞΑΝΑπιασεις στα χερια σου το ρημαδι, να το νιωσεις, να δεις αν σε βολευει, ή οχι. Να γνωριστειτε τελος παντων. Ειναι πολυ ομορφο κινητο, αντικειμενικα ειναι, μετα απο μενα το ιδιο πηρε και η κοπελα μου, και ολο ακουω καλα λογια εμφανισης απο τους κολλητους μου.

2ον οσον αφορα το κυριως θεμα, του μεγεθους, συνοπτικα η ουσια ειναι οτι το κινητο μαλλον εχει κατ εμε τις ιδανικες διαστασεις. Δε μπορω ουτε ενα κινητο πολυ μικρο, που δε μπορεις καλα καλα να δεις ουτε ενα βιντεο ουτε μια φωτο, ή να παιξεις καλα ενα παιχνιδι, αλλα ουτε και καμια παντοφλα που να μη χωραει στο χερι και στο παντελονι!! Για μενα, εχει ιδανικες διαστασεις, μπορεις μια χαρα μεχρι και ταινιες να βλεπεις, και δε θεωρειται και καμια παντοφλα. :)

Οπως και να το κανουμε, το κινητο αυτην την περιοδο ειναι το μεγαλυτερο value for money, αλλα σιγουρα πρεπει και να σε βολεψει/αρεσει, ολα ξεκινουν και τελειωνουν εκει, και οχι στα ΜP της καμερας ή στην αναλυση της εικονας.

Δημοσ.

χαχα απολυτως φυσιολογικο ειναι αυτο. Κοιταξε, θα σου μιλησω βεβαια υποκειμενικα ως Χρηστος, αλλα σκεψου τα.

1ον ο καλυτερος τροπος για να παψουν ολα αυτα απαξ δια παντος και να μη χαλιεσαι τζαμπα, ειναι να πας σε ενα καταστημα και να το ΞΑΝΑπιασεις στα χερια σου το ρημαδι, να το νιωσεις, να δεις αν σε βολευει, ή οχι. Να γνωριστειτε τελος παντων. Ειναι πολυ ομορφο κινητο, αντικειμενικα ειναι, μετα απο μενα το ιδιο πηρε και η κοπελα μου, και ολο ακουω καλα λογια εμφανισης απο τους κολλητους μου.

2ον οσον αφορα το κυριως θεμα, του μεγεθους, συνοπτικα η ουσια ειναι οτι το κινητο μαλλον εχει κατ εμε τις ιδανικες διαστασεις. Δε μπορω ουτε ενα κινητο πολυ μικρο, που δε μπορεις καλα καλα να δεις ουτε ενα βιντεο ουτε μια φωτο, ή να παιξεις καλα ενα παιχνιδι, αλλα ουτε και καμια παντοφλα που να μη χωραει στο χερι και στο παντελονι!! Για μενα, εχει ιδανικες διαστασεις, μπορεις μια χαρα μεχρι και ταινιες να βλεπεις, και δε θεωρειται και καμια παντοφλα. :)

Οπως και να το κανουμε, το κινητο αυτην την περιοδο ειναι το μεγαλυτερο value for money, αλλα σιγουρα πρεπει και να σε βολεψει/αρεσει, ολα ξεκινουν και τελειωνουν εκει, και οχι στα ΜP της καμερας ή στην αναλυση της εικονας.

Ε ναι..μαλλον πρεπει να ξανασυστηθουμε με το κινητο..anyway αυριο θα ξερουμε :)

Ευχαριστω για τη βοηθεια :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...