Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου περασαν αρκετοι μηνες μεχρι να μαζεψω ενα ποσο για κινητο 2οοΕ(με πολυ ζορι τα μαζεψα) κ εχουν κυκλοφορησει πολλα κινητα,ηρθε παλι η ωρα που δε ξερω ποιο να παρω...ειμαι κ γενικα δυσκολη στις αγορες..απλα οποιο παρω θα το κρατησω για τα επομενα 2-3 χρονια..αν δεν με εγκαταληψει εκεινο νωριτερα...κ θετω τον προβληματισμο μου...θελω ενα κινητο ευχρηστο,εμφανισιμο..με android,wifi etc αν ειναι αφης να εχει μια οθονη τουλαχιστον 3΄΄..μη βγαζω κ τα ματια..να μπορω να γραψω κ ενα μηνυμα σαν ανθρωπος..μεσα στην βδομαδα σκεφτομαι να κανω την αγορα..οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε καλως..κ κατι ακομα σκεφτομαι να αγορασω απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα γιατι βλεπω οτι ειναι φθηνοτερα..αν εχετε καποιο να προτεινεται...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κοιταξα το κινητο,ωραιο δε λεω..αλλα οπως κοιτουσα αυτο ειδα κ το se live with walkman...τι λετε;αξιζει;

Δημοσ.

δε σου φαινεται απλα κατα λαθος δημιουργησα εδω το θεμα κ δε ξερω πως να το μετακινησω στην αλλη ενοτητα...οποτε εμεινε εδω..αν ξερεις τον τροπο να το κανω πολυ ευχαριστως να τον ακουσω :)

Υ.Γ επισης αν καποιος γνωριζει κ πως διαγραφονται τα θεματα ας μου πει..

Δημοσ.

δε σου φαινεται απλα κατα λαθος δημιουργησα εδω το θεμα κ δε ξερω πως να το μετακινησω στην αλλη ενοτητα...οποτε εμεινε εδω..αν ξερεις τον τροπο να το κανω πολυ ευχαριστως να τον ακουσω :)

Υ.Γ επισης αν καποιος γνωριζει κ πως διαγραφονται τα θεματα ας μου πει..

Τιποτα απο τα παραπανω δεν μπορεις να κανεις...

Το ΜΟΝΟ που μπορεις και οφειλεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με καποιον moderator, να τον ενημερωσεις σχετικα με τα αιτηματα σου και εκεινος θα πραξει αναλογα...

Δημοσ.

Τιποτα απο τα παραπανω δεν μπορεις να κανεις...

Το ΜΟΝΟ που μπορεις και οφειλεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με καποιον moderator, να τον ενημερωσεις σχετικα με τα αιτηματα σου και εκεινος θα πραξει αναλογα...

επειδη ειμαι σχετικα καινουργια πως επικοινωνω μαζι τους;

Δημοσ.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αναφερεται εδω http://www.insomnia....tats&do=leaders

Στελνεις ,για παραδειγμα, στον http://www.insomnia....40281-paredwse/ ενα pm...

Μεσα στο προφιλ του θα παρατηρησεις κατω απο το avatar του την επιλογη ''Στειλτε μου ενα μηνυμα''

Πατα το, υστερα συνταξε το μηνυμα/αιτημα σου, προσθεσε εναν ενδεικτικο τιτλο, και πατα ''Αποστολη''...

Οταν το λαβει, θα επικοινωνησει μαζι σου...

Επισης, μην αγχωνεσε με αυτα τα ''λαθη''

Στις περισσοτερες των περιπτωσεων καποιος mod θα τσεκαρει πως το θεμα σου ειναι σε λαθος κατηγορια, και θα το μετακινησει εκεινος, και εν συνεχεια θα σε ενημερωσει για την μετακιηση θεματος...

Καλως ηρθες και καλη συνεχεια σου ευχομαι!

Δημοσ.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αναφερεται εδω http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

Στελνεις ,για παραδειγμα, στον http://www.insomnia.gr/user/40281-paredwse/ ενα pm...

Μεσα στο προφιλ του θα παρατηρησεις κατω απο το avatar του την επιλογη ''Στειλτε μου ενα μηνυμα''

Πατα το, υστερα συνταξε το μηνυμα/αιτημα σου, προσθεσε εναν ενδεικτικο τιτλο, και πατα ''Αποστολη''...

Οταν το λαβει, θα επικοινωνησει μαζι σου...

Επισης, μην αγχωνεσε με αυτα τα ''λαθη''

Τις περισσοτερες των περιπτωσεων καποιος mod θα τσεκαρει πως το θεμα σου ειναι σε λαθος κατηγορια, και θα το μετακινησει εκεινος, και εν συνεχεια θα σε ενημερωσει για την μετακιηση θεματος...

Καλως ηρθες και καλη συνεχεια σου ευχομαι!

Να 'σαι καλα,ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ποιο κινητο ειναι η καλυτερη αγορα... ωραια η ερωτηση, αλλα υπαρχει ενα βασικο ΑΛΛΑ. πρεπει να θεσεις οριο χρηματων. οποτε: μεχρι 150 ευρω πραγματι πας στο SE With Walkman

μεχρι 200 ευρω πας στο Neo V

μεχρι 300 ευρω πας σε αλλες συσκευες, οπως Αtrix, optimus 2x κτλ

και παει λεγοντας

Δημοσ.

ποιο κινητο ειναι η καλυτερη αγορα... ωραια η ερωτηση, αλλα υπαρχει ενα βασικο ΑΛΛΑ. πρεπει να θεσεις οριο χρηματων. οποτε: μεχρι 150 ευρω πραγματι πας στο SE With Walkman

μεχρι 200 ευρω πας στο Neo V

μεχρι 300 ευρω πας σε αλλες συσκευες, οπως Αtrix, optimus 2x κτλ

και παει λεγοντας

Για 300Ε με τιποτα.Τωρα αν το live με το neo V δεν εχουν τρομερη διαφορα εννοειται θα προτιμησω το πιο φθηνο.Εχω πολλα χρονια να αγορασω κινητο κ θα κανω τωρα την αρχη να μπω στα κινητα νεας γενιας οποτε ειμαι πολυ ασχετη με το θεμα.Θελω να μπορω να το δουλεψω και να μου αρεσει η εμφανιση.Απ τα se μου αρεσουν κ τα 2.Αλλα...δε μπορω να καταληξω.. :/

Δημοσ.

Για 300Ε με τιποτα.Τωρα αν το live με το neo V δεν εχουν τρομερη διαφορα εννοειται θα προτιμησω το πιο φθηνο.Εχω πολλα χρονια να αγορασω κινητο κ θα κανω τωρα την αρχη να μπω στα κινητα νεας γενιας οποτε ειμαι πολυ ασχετη με το θεμα.Θελω να μπορω να το δουλεψω και να μου αρεσει η εμφανιση.Απ τα se μου αρεσουν κ τα 2.Αλλα...δε μπορω να καταληξω.. :/

Κοιταξε να δεις, και τα 2 κινητα ειναι φοβερα value for money, ισως λιγο περισσοτερο το Neo V. Εννοειται πως το Νεο ειναι ανωτερο απο το αλλο, πολυ ανωτερο απ το αλλο βασικα.

Κοιτα με ενα γρηγορο κοιταγμα που εκανα, το with walkman το ειδα οτι κυμαινεται στα 165 ευρω περιπου. Οποτε κατ εμε, καλυτερα να πας στο Νεο με τα 200 ευρω. Μιλαμε για κινηταρα που θα μεινεις κατα ευχαριστημενη για το καθε ευρω που με θυσια μαζεψες και σ αυτο σπαταλησες.

Εχει μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη πρωτα απ ολα απ το αλλο, καλυτερη αναλυση οθονης κτλ, και αλλα πολλα, καλυτερη καμερα κτλ κτλ. Κοιταξε κατα τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα μαγαζι που τα εχει, βονταφον η πλαισιο, και κοιταξε τα απο κοντα. Το Νεο ειναι ανωτερο κινητο, αλλα εσενα μπορει να σου γυαλισει το αλλο, οποτε πιασ τα παιξ τα ασχολησου, και κατ εμε αξιζει να δωσεις τα λιγα παραπανω για το Νεο εννοειται. Τα εχει ολα δεν του λειπει τιποτα και θα σου παει ανετα για 2 χρονια ξεκαθαρα πραγματα.

Ελπιζω να σε βοηθησα. παρε και το λινκ με τα κινητα να τα δεις αυτα και τις δυνατοτητες τους χοντρικα Link

Link

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις, και τα 2 κινητα ειναι φοβερα value for money, ισως λιγο περισσοτερο το Neo V. Εννοειται πως το Νεο ειναι ανωτερο απο το αλλο, πολυ ανωτερο απ το αλλο βασικα.

Κοιτα με ενα γρηγορο κοιταγμα που εκανα, το with walkman το ειδα οτι κυμαινεται στα 165 ευρω περιπου. Οποτε κατ εμε, καλυτερα να πας στο Νεο με τα 200 ευρω. Μιλαμε για κινηταρα που θα μεινεις κατα ευχαριστημενη για το καθε ευρω που με θυσια μαζεψες και σ αυτο σπαταλησες.

Εχει μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη πρωτα απ ολα απ το αλλο, καλυτερη αναλυση οθονης κτλ, και αλλα πολλα, καλυτερη καμερα κτλ κτλ. Κοιταξε κατα τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα μαγαζι που τα εχει, βονταφον η πλαισιο, και κοιταξε τα απο κοντα. Το Νεο ειναι ανωτερο κινητο, αλλα εσενα μπορει να σου γυαλισει το αλλο, οποτε πιασ τα παιξ τα ασχολησου, και κατ εμε αξιζει να δωσεις τα λιγα παραπανω για το Νεο εννοειται. Τα εχει ολα δεν του λειπει τιποτα και θα σου παει ανετα για 2 χρονια ξεκαθαρα πραγματα.

Ελπιζω να σε βοηθησα. παρε και το λινκ με τα κινητα να τα δεις αυτα και τις δυνατοτητες τους χοντρικα Link

Link

Σωστός..αύριο κιόλας θα πάω στη vodafone να τα δω,ελπίζω να τα έχει κ τα 2..Ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

Tα εχει, μην ανησυχεις, παντου, αρκει μονο να τα εχει και ανοιχτα για ν τα σκαλισεις για να πορωθεις με το Neo V :P χαχαχα αντε καλη τυχη και καλες αγορες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...