Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, μόλις έβαλα έναν SSD OCZ Agility 3 60Gb στο PC μου με μητρική Asrock N68C-S UCC. Η μητρική υποστηρίζει μόνο IDE και RAID μέσα από τις επιλογές στο Bios. Έχω περάσει όλα τα τελευταία drivers για SATA2 και έχω τα τελευταία firmware για τον SSD και για το BIOS της μητρικής. Σας επισυνάπτω τα 2 benchmarks με διαφορετικά προγράμματα. Όπως βλέπετε οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.

post-142985-0-68816200-1331656676_thumb.jpg

post-142985-0-06385300-1331656685_thumb.jpg

Δημοσ.

Οντως ειναι χαμηλα τα νουμερα.ο δισκος ειναι γεματος?επισης εχεις κανει τα πραγματα που λεει στον οδηγο εδω μεσα στο φορουμ?

Δημοσ.

Η μητρική υποστηρίζει μόνο IDE και RAID μέσα από τις επιλογές στο Bios.

Δεν έχει επιλογή για AHCI η μητρική μου. Ακόμα και χωρίς το AHCI οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές.

Δημοσ.

Δεν έχει επιλογή για AHCI η μητρική μου. Ακόμα και χωρίς το AHCI οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές.

Είμαι απο τους πρώτους που λέω πώς σε 1 PC σήμερα πρέπει πρώτα να βάζουμε SSD και μετά όλα τα άλλα.

Σε υπολογιστές όμως παλαιάς τεχνολογίας όπως ο δικός σου που δεν έχει καν η μητρική AHCI δεν θα πρότεινα τον SSD γιατι δυστυχώς χάνεις πολύ ταχύτητα. Είτε μένεις έτσι είτε πας κάποια στιγμή για αλλαγή mobo κτλ.

Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο και εγώ εκεί καταλήγω. Το πάω ένα βήμα πιο πέρα το συμπέρασμά μου και συμπληρώνω λέγοντας ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ OCZ. Τον δοκίμασα και σε sata3 ενός φίλου και το max που έπιασε ήταν 340mb! Επίσης από την ώρα που τον έβαλα τρώω Blue Screen και έψαξα πως είναι γνωστό πρόβλημα! Δεν έχω βρει λύση βέβαια αλλά συνεχίζω το ψάξιμο.

Υ.Γ. Σκέφτομαι για ένα controller σε sata3 αλλά δε ξέρω αν θα κάνει δουλειά. Στο BIOS θα προστεθεί η επιλογή του AHCI λόγω του controller ή πάλι τα ίδια?

Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο και εγώ εκεί καταλήγω. Το πάω ένα βήμα πιο πέρα το συμπέρασμά μου και συμπληρώνω λέγοντας ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ OCZ. Τον δοκίμασα και σε sata3 ενός φίλου και το max που έπιασε ήταν 340mb! Επίσης από την ώρα που τον έβαλα τρώω Blue Screen και έψαξα πως είναι γνωστό πρόβλημα! Δεν έχω βρει λύση βέβαια αλλά συνεχίζω το ψάξιμο.

Υ.Γ. Σκέφτομαι για ένα controller σε sata3 αλλά δε ξέρω αν θα κάνει δουλειά. Στο BIOS θα προστεθεί η επιλογή του AHCI λόγω του controller ή πάλι τα ίδια?

Δεν έψαξες σωστά

1) Πέρασε το firmware 2.15

2) Δεν τον έχεις συνδέσει σε sata3 ή τον σύνδεσες σε Marvel θύρα ψάξου. 550 πιάνουν

Δημοσ.

... έχω τα τελευταία firmware για τον SSD

Οπώς λέεω στο πρώτο μου post βρίσκεται στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ firmware! Drivers για Sata3 εννοείται πως περάστικαν πριν γίνει το benchmark!

Δημοσ.

Δεν μίλησα για drivers

Είπα στο Pc Που τον σύνδεσες λογικά ήταν Intel ε?

Το δοκιμάσαμε στο σύστημα της υπογραφής μου...

Δημοσ.

Τότε άκυρο το σκεπτικό μου...

Ισως να έχει θέμα ο σκληρός τότε και καλό είναι αν όλα έγιναν σωστά να τον πάει μία βόλτα απο το κατάστημα αγοράς

Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με το κατάστημα, θα πάει στο Service και αφού διαπιστωθεί πρόβλημα μου είπαν θα πάει για αντικατάσταση με κάποιο αλλη μάρκα. Τώρα πως θα διαπιστωθεί το πρόβλημα αφού πότε μου πετάει blue screen και πότε όχι δε ξέρω.

Δημοσ.

H ταχύτητα και μόνο φτάνει. Αν κουμπωθεί σε ένα μηχάνημα με sata3 και πιάνει 300 που λες ε είναι θέμα για sata 3 ssd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...