Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 :confused: Σε λίγο θα πέσεις στο 5ευρω. Πάρε τα edifier που σου είπε ο stm (τα πρώτα που βγαίνουν και στα λεφτά που θέλεις) μόνο και μόνο για το όνομα και για την πιθανότητα να είναι κάπως καλύτερα. Αν δεν πάρεις αυτά, πάρε όποια σου αρέσουν περισσότερο. Όλα ίδια είναι. Αν είναι να πέσεις κι άλλο, πάρε ακουστικά. Σ αυτά τα λεφτά είναι πιο ποιοτικά.
stm00192 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 παιδες εγω ειδα τα λοτζιτεκ που σας εδειξα νοριτερα μα ειδα και http://www.skroutz.gr/s/316966/Sweex-2-1-Speaker-Set-80-Watt.html 80watt πως σας φενονται?? 11Watt RMS είναι όχι 80...
karakalios7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 11Watt RMS είναι όχι 80... οποτε παιδια ειμαι αναμεσα στα πρωτα τα edifier και στα logitech 220
stm00192 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Και εγω συνεχίζω να λέω να πας στα δεύτερα edifier και ας σου βγεί και λίγο παραπάνω λογω μεταφορικών... δεν θα το μετανιώσεις.. παρα την μικρή διαφορά στην τιμή η διαφορά στην αποδοση είναι αισθητή!
karakalios7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Και εγω συνεχίζω να λέω να πας στα δεύτερα edifier και ας σου βγεί και λίγο παραπάνω λογω μεταφορικών... δεν θα το μετανιώσεις.. παρα την μικρή διαφορά στην τιμή η διαφορά στην αποδοση είναι αισθητή! ευχαριστω φιλε...θα δω τωρα τι θα κανω..μαλον ομως θα παρω λοτζιτεκ γιατι τα θελω για λαπτοπ και τ αλλα ειναι πιο μεγαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα