Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχας εγω του εδωσα με 25ευρω ηχεια...Δες στα 30 και πες μ ποιο θα επαιρνες εσυ.. http://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html

Τα EDIFIER X220 συνεχίζουν να είναι καλυτερα ακόμη και απο αυτα!!!

Ψαχτοοο λεμέεεε και μην επιμένεις!!

Δημοσ.

Αριθμους βλεπω εγω...Edifier 22W rms

Logitech 25W rms και ειναι και Logitech και ειναι και πιο κομψα και ομορφα..!!!!

Και να σου πω κτ..Διαφορες δεν προκειται να δει..!!!Τελωςπαντων ας κανει οτι νομιζει..!!!Προτασεις πηρε...!!!Η δικια μου ειναι να παει σε ενα Logitech αυτα π τ εδειξα..Αυτα εχω και ειναι Super απο αποψη τιμη/αποδοση...Για τα γουστα τα δικα μου.!!!

Δημοσ.

Αριθμους βλεπω εγω...Edifier 22W rms

Logitech 25W rms και ειναι και Logitech και ειναι και πιο κομψα και ομορφα..!!!!

Και να σου πω κτ..Διαφορες δεν προκειται να δει..!!!Τελωςπαντων ας κανει οτι νομιζει..!!!Προτασεις πηρε...!!!Η δικια μου ειναι να παει σε ενα Logitech αυτα π τ εδειξα..Αυτα εχω και ειναι Super απο αποψη τιμη/αποδοση...Για τα γουστα τα δικα μου.!!!

Μαλιστα αμα κρινεις την ποιότητα οποιουδηποτε ηχειου βαση των watt που βγάζουν και της εμφανησης τοτε αστο δεν εχει νοημα να το συζηταμε!!

Οσο για το ότι είναι logi επισης ασχολίαστο!! Αμα δεν ξέρεις τι σημαίνει edifier ... μαθε πρώτα και μετά ελά να μιλήσεις!!

Δημοσ.

Αμα υπάρχει η δυνατότητα τα ακούω να παιζουν αν όχι διαβάζω κανενα review αν και παλι δεν υπάρχει κατι σε REVIEW προτιμώ την εταιρια που ξέρω με σιγουριά ότι βγάζει ποιοτικότερα ηχεια!!

Τεσπα ... δεν έχει και πολυ νόημα αυτή η συζήτηση γιατι έτσι και αλλιώς ολα τα ηχεία σε αυτό το ευρος τιμών ... τα ίδια σκατά ειναι!!

Δημοσ.

Ωραια εγω προσωπικα...Οταν εψαχνα για ηχεια κοιτουσα σε κατι επωνυμο σε γενικοτερα περιφερειακα προιοντα για υπολογιστες...Βρηκα καποιο π μ αρεσε οπτικα και συμφερε την τσεπη μου....Διαβασα review ειδα βιντεακια στο youtube και μονο καλα λογια ακουγα(αυτα της υπογραφης μου) εε και τα πηρα... http://www.youtube.com/watch?v=IDDHlroY0yM ακομα και ελληνικο review εχει...!!!

Δημοσ.

Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε για ηχεία των 26 (sic) ευρώ. Ότι και να πάρει μάπα θα είναι. Οπότε φίλε αρχικέ ποστερ μη ζητάς ποιότητα. Με 200+ ευρώ ίσως βρεις κάποια ποιότητα. Κατά τα άλλα +1 στον stm. Κοκολίνε τα watt δεν είναι το κύριο και το αν είναι 2.1 ή 5.1 επίσης δεν έχει σχεση με την ποιότητα. Αν ήταν όσο περισόττερα τόσο το καλύτερο θα ξήλωνα 100 μεγάφωνα από walkman να κάνω ήχο. Μη λέμε ότι θέλουμε. Είναι περίπλοκη υπόθεση ο ήχος, δεν διαλέγεις πορτοκάλια.

Δημοσ.

Δεινοσαυρε είσαι υπερβολικόΣ... 200 ευρώ Γ ποιότητα?????? Έλεος.... Με 25 ειναι καλυμμένος Γ πολύ καιρό Γ τ σκοπό Π τ θέλει κ Γ μενα επειδή την έχω πατήσει παίρνε τ επώνυμο κ ες είναι τσιμπημενο... Αλλά 200 Γ ηχειακια ν άκουΣ την.μουσική σ κ ν παίζεις τ παιχνίδια σ είπαμε...TOO MUCH....

Δημοσ.

Βεβαίως και είναι too much. Αν όμως θέλεις ποιότητα, θα την πληρώσεις. Ο ήχος είναι από τα πιο ακριβά σπορ που υπάρχουν γενικά. Και μένα τα ηχεία μου 75 ευρώ κάνανε, όχι 200 και δεν ισχυρίζομαι ότι είναι ποιοτικά. Απλά ηχεία υπολογιστή είναι. Τα 25 ευρώ είναι τόσο μικρό ποσό που όλα σχεδόν ίδια είναι, ίσως ακόμα και τα turbo x. Δεν υπάρχουν περιθώρια για να βάλει κάποιος κατασκευαστής κάτι ακριβότερο ή φτηνότερο στο ένα ή στο άλλο μοντέλο. Παρ όλα αυτά, +1 για τα edifier μόνο και μόνο για το όνομα και επειδή ίσως να είναι ελάχιστα καλύτερα (σ αυτήν την τιμή πάντα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...