Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχετε να μου πρωτεινετε καποια ηχεια μεχρι 26 ευρω...να εχουν οσο τον δυνατο καλυτερο ηχο γινετε για τα λευτα τους...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 4Ε κόλλησες?? Μην πας για ένα καφέ!!

Αν πια είναι τοσο προβλημα παρε τα Μ1360

Δημοσ.

Στα 4Ε κόλλησες?? Μην πας για ένα καφέ!!

Αν πια είναι τοσο προβλημα παρε τα Μ1360

χαχα φιλε μου απο νετ μονο μπορω να τα παραγγειλω γιατι καταστημα εδω περα μ αυτην την τιμη δεν εχει 5 τα μεταφορικα και 4 του καφε 9..πες 10...να γιατι θελω μεχρι 26 ;)

Δημοσ.

Μια χαρα ποιοτητα εχουν σε αυτα τα λεφτα...!!!Αλλιως μην βγαινεις για κανα χρονο να πας και σε 5.1 να δεις εκει ποιοτητα.!!!!Και να σου πω κτ...Παρε κτ φθηνο λιωστο και δεν προκειται να μετανιωσεις τα 25ευρω ενω αμα παρεις κατι με 150+200 σιγουρα καποια στιγμη θα τα βαρεθεις και θα μετανιωσεις τα λεφτα σου!!!

Δημοσ.

Δεν ηταν Logitech ηταν μια μαρκα π πρωτη φορα την βλεπω και κανανε 30+ ...Τεσπα αποφασησε ποσα θες να δωσεις γτ δεν ξερεις και τι θες ...κατα την γνωμη επειδη κ εγω στν θεση σου ημουν...Πηρα αυτα π βρηκα στ μπατζετ μου...Και ειναι απιστευτα...Για 25 ευρω π εδωσααα ειναι ΤΕΛΕΙΑ απλα...Αμα θες ακοουσε με...

Δημοσ.

Δεν ηταν Logitech ηταν μια μαρκα π πρωτη φορα την βλεπω και κανανε 30+ ...Τεσπα αποφασησε ποσα θες να δωσεις γτ δεν ξερεις και τι θες ...κατα την γνωμη επειδη κ εγω στν θεση σου ημουν...Πηρα αυτα π βρηκα στ μπατζετ μου...Και ειναι απιστευτα...Για 25 ευρω π εδωσααα ειναι ΤΕΛΕΙΑ απλα...Αμα θες ακοουσε με...

Ποια μαρκα δεν ξέρεις?? Τα edifier??

Αμα δεν τα ξέρεις κανε ενα search και δες τι πουλιά πιάνουν τα logi μπροστά τους.. πριν σχολιασεις αν αξίζουν τα 30 η όχι!!

Απλά lol...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...