Προς το περιεχόμενο

Windows update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το windows update. Αν επιλέξω να μην γίνονται ποτέ αυτόματες ενημερώσεις, τι θα πάθω;;;! Ρωτάω γιατί έχω ένα netbook (από την φύση του αργό μηχάνημα δε λέω) στο οποίο δεν έκανα ενημερώσεις. Μου έκανε όμως κάποιες αυτόματα, ε και μετά έκανα και εγώ αποδοχή σε κάποιες άλλες... και έχω την εντύπωση ότι βάρυνε και έγινε πιο αργό! Όχι τεράστια διαφορά αλλά ψιλοαισθητή...

Επίσης έχετε καμιά ιδέα για να το κάνω "συντήρηση"; Εκτος φορμάτ, π.χ. ανασυγκρότηση δίσκων θα βοηθήσει καθόλου;(είμαι ψιλοάσχετος μπορεί να λέω βλακεία τώρα).Το έχω ενάμιση χρόνο, δεν έχω κάνει φορματ.

Και κάτι τελευταίο. Έχω το Panda Interent security for Netbook. Εκ των υστέρων έμαθα είναι βαρύ πρόγραμμα. Αληθεύει;

Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το windows update. Αν επιλέξω να μην γίνονται ποτέ αυτόματες ενημερώσεις, τι θα πάθω;;;

Αν μπαίνεις στο ιντερνέτ κινδυνεύεις,θεωρητικά,περισσότερο αφού πολλές φορές οι ενημερώσεις «βουλώνουν» τρύπες ασφαλείας.Τα υπόλοιπα σχεδόν είναι μόνο για συμβατότητα οπότε αν σου τρέχουν όλα σωστά δεν έχει διαφορά.

Επίσης έχετε καμιά ιδέα για να το κάνω "συντήρηση";

Ccleaner για να καθαρίσεις προσωρινά αρχεία,και να απεγκαταστήσεις άχρηστα προγράμματα.

Και το defraggler για ανασυγκρότηση το εργαλείο των windows είναι αστείο.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου και την ώς τώρα εμπειρία μου, ναι οι ενημερώσεις είναι πολύ σημαντικές, διότι κλείνουν κενά ασφαλείας που πολλές διαδικτυακές απειλές θα μπορούσαν να εκμεταλλετούν και να κάνουν ζημιά στο μηχάνημά σου.

Λές ότι αργεί κάπως το μηχάνημα. Θα μπορούσες να αφαιρέσεις από μέσα ότι προγράμματα δεν χρειάζεσαι και καταναλώνουν πολλά GBs στο δίσκο, έπειτα κάνε μια ανασυγκρότηση αλλά καθάρισε και την registry με κάποιο προγραμματάκι όπως το ccleaner που σου είπε ο φίλος πιο πάνω.

Τώρα το Antivirus είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα στην αγορά, αλλά είναι δυστηχώς υπέρβαρο. Δοκίμασε ένα εντελώς free όπως το Microsoft Security Essentials ή το Avast την free edition. Πανάλαφρα και τα δύο.

Έπειτα άμα θελήσεις να δώσει και κάποιο ποσό, κάνε μια μικρή αναβάθμιση ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...