filnabro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, αναρωτιεμαι πιο απο τα δυο ειναι ασφαλεστερο ως προς την ακτινοβολια.ενας φιλος ειχε μετρητη ακτινοβολιας και εδειξε κατι παραδοξο.....το κινητο σε 2g εξεπεμπε διαρκως ακτινοβολια σε πολυ υψηλες τιμες,ενω το 3g μονο κατα την διαρκεια κλησης. Το δοκιμασα σε iphone 3g και σε ενα απλο νοκια, δεν θυμαμαι ποιο. Πως εξηγειται αυτο?
nick#18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Χωρις να ειμαι γνωστης του θεματος νομιζω πως το 3G λογο μεγαλυτερης συχνοτητας θα πρεπει να εκπεμπει περισσοτερη... αλλα οπως και να εχει πρωτα πρωτα οι δοκιμες εγιναν στο ιδιο σημειο την ιδια στιγμη με τα κινητα?
filnabro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ναι ακριβως, εγιναν την ιδια στιγμη στο ιδιο σημειο, με πληρη την ενδειξη του δικτυου και στις δυο περιπτωσεις, με δυο δι;φορετικα κινητα...
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τι ακριβως μετρουσε ο φιλος σου και με ποιο οργανο; Sent from my GT-I9000 using Insomnia
filnabro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τι ακριβως μετρουσε ο φιλος σου και με ποιο οργανο; Sent from my GT-I9000 using Insomnia με έναν μετρητη ακτινοβολίας και νομίζω οι μονάδες μέτρησης ηταν mwatt ( ?) . Επειδή έβγαλα και φωτο αν τις βρω θα τις ανεβάσω..
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δώσε περισσότερες πληροφορίες για να ξέρουμε τί μετρούσε, πως το μετρούσε, με τί μονάδες(mwatt από μόνο του δεν περιγράφει τίποτα), σε τί επίπεδο(χώρου,χρόνου) κλπ κλπ...
filnabro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δώσε περισσότερες πληροφορίες για να ξέρουμε τί μετρούσε, πως το μετρούσε, με τί μονάδες(mwatt από μόνο του δεν περιγράφει τίποτα), σε τί επίπεδο(χώρου,χρόνου) κλπ κλπ... το ξέρω οτι το mwatt δεν περιγραφει από μονο του τιποτα, για αυτο έβαλα ερωτηματικό σε παρένθεση και σημείωσα οτι αν τις έβρισκα θα ανέβαζα φωτογραφίες... επειδή δεν τις βρήκα σας δίνω ένα λινκ για τον μετρητη με το οποίο είμαι 90 τοις εκατο σιγουρος ότι έγιναν οι μετρησεις: http://www.ebw.gr/el-gr/Product/8286/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-RF-EX-5-%CE%9F-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BA-c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα