Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Θέλω να συνδέσω 2 routers, εξ αποστάσεως μεταξύ τους.

Δηλαδή:

Το 1ο Router θα έχει 2 pc και θα είναι στην Ελλάδα

router: 192.168.1.10

pce1: 192.168.1.11

pce2: 192.168.1.12

και το 2ο router θα έχει άλλα 2 pc και θα είναι στην Χονολουλού!

router: 192.168.1.20

pcx1: 192.168.1.21

pcx2: 192.168.1.22

Θέλω ο pcx1 να βλέπει τα κοινόχρηστα του pce1 σαν να ήταν σε τοπικό δίκτυο (//192.168.1.11) ή να κάνει share εκτυπωτές κτλ.

Και τα 2 router συνδέονται με static ip. Πώς θα ρυθμίσω τα ρουτερ να κάνω αυτη την δουλειά?? (Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω vpn) θέλω την δουλειά των vpn να την κάνουν τα routers ουσιαστικά. Γνωρίζετε κάποιο router που να κάνει αυτό που θέλω καθώς και πως σετάρετε;

Δημοσ.

Πάμφθηνη λύση, βάζεις 2 mikrotik routerboard 750 στις 2 dsl σου και με το "Ethernet over ip" κάνεις τη δουλειά σου...

εδώ

(Στην ουσία έχεις το port 5 του ενός router με το port 5 του άλλου σαν να βρίσκονται στο ίδιο switch.)

Δημοσ.

Πάμφθηνη λύση, βάζεις 2 mikrotik routerboard 750 στις 2 dsl σου και με το "Ethernet over ip" κάνεις τη δουλειά σου...

εδώ

(Στην ουσία έχεις το port 5 του ενός router με το port 5 του άλλου σαν να βρίσκονται στο ίδιο switch.)

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, σε linksys router (που μου είναι πιο οικεία) μπορώ να το κάνω αυτό;

Δημοσ.

Και τα 2 router συνδέονται με static ip. Πώς θα ρυθμίσω τα ρουτερ να κάνω αυτη την δουλειά?? (Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω vpn) θέλω την δουλειά των vpn να την κάνουν τα routers ουσιαστικά. Γνωρίζετε κάποιο router που να κάνει αυτό που θέλω καθώς και πως σετάρετε;

Οπότε χρειάζεσαι ένα router με υποστήριξη hardware vpn.

Δημοσ.

site-to-site IPsec VPN λεγεται αυτο... αν ειχες cisco θα σου εστελνα config να το κανεις. τωρα με τα linksys παλι θα γινεται λογικα, αλλα μεσω web interface δεν ξερω ακριβως πως σεταρεται..

Δημοσ.

site-to-site IPsec VPN λεγεται αυτο... αν ειχες cisco θα σου εστελνα config να το κανεις. τωρα με τα linksys παλι θα γινεται λογικα, αλλα μεσω web interface δεν ξερω ακριβως πως σεταρεται..

αν το linksys που έχει είναι απλό οικιακό router δεν νομίζω ότι γίνεται πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...