mitsos84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 καλησπερα σε ολους! έχω το εξής πρόβλημα, και θα παρακαλούσα όποιων μπορεί να βοηθήσει. εχω 2 οθονες με vga είσοδο και οι δυο. η καρτα μου (radeon hd 6570) εχει μονο 1 εξωδο vga και αλλη μια dvi-D (οχι Α)! θα πει καποιος τωρα... "ε και που το πρόβλημα? παρε εναν ανταπτορα και εισαι κομπλέ!!" το προβλημα ειναι οτι εχω φαει τον κοσμο, απο το πλαισιο και το μουλτιδραμα, μεχρι το τελευταιο μαγαζακι της γειτονιας για να βρω τετοιο αντοπτορακι και δεν υπάρχει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! ολοι εχουν, αλλα εχουν dvi-A και οχι dvi-D!! όποιος εχει καμιά ιδεα για το που μπορώ να βρω αυτο το εξωτικό (όπως φαινεται) εξάρτημα παρακαλω ας την πει! thx in advance για τον χρονο σας! Δημητρης. ακολουθεί φωτο με αυτο που ψάχνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αν η έξοδος της κάρτας γραφικών σου είναι πράγματι DVI-D και όχι DVI-I, τότε ένα απλό adaptorάκι δεν νομίζω ότι πρόκειται να δουλέψει... ποια κάρτα γραφικών έχεις συγκεκριμένα?
mitsos84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αν η έξοδος της κάρτας γραφικών σου είναι πράγματι DVI-D και όχι DVI-I, τότε ένα απλό adaptorάκι δεν νομίζω ότι πρόκειται να δουλέψει... ποια κάρτα γραφικών έχεις συγκεκριμένα? ati radeon hd 6570, η κάρτα δεν ειχε μαζί ανταπτορακι δυστυχώς... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6570-PCI-Express-GDDR3-2GB-11191-02-20G.htm εντιτ ναι εχεις δικιο dvi-i ειναι η εξωδος,και οχι dvi-d απλα σα βύσμα ειναι το ιδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τότε δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το "είδος" adaptor, θα πρέπει να δουλεύουν όλα, δοκίμασες κάποιο και δεν δούλευε ή υποθέτεις ότι δεν δουλεύει?
mitsos84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τότε δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το "είδος" adaptor, θα πρέπει να δουλεύουν όλα, δοκίμασες κάποιο και δεν δούλευε ή υποθέτεις ότι δεν δουλεύει? το dvi-a ειναι διαφορετικο, δε μπαινει καν dvi-a dvi-i/d
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αν η port της κάρτας γραφικών είναι DVI-I (δλδ και DVI-D και DVI-A), θα μπαίνει κανονικά το adaptor DVI-A to D-Sub... όλες οι κάρτες γραφικών που είχα μέχρι με DVI-D είχαν adaptor DVI-A to D-Sub όχι DVI-D, δεν θα δούλευε...
mitsos84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αν η port της κάρτας γραφικών είναι DVI-I (δλδ και DVI-D και DVI-A), θα μπαίνει κανονικά το adaptor DVI-A to D-Sub... όλες οι κάρτες γραφικών που είχα μέχρι με DVI-D είχαν adaptor DVI-A to D-Sub όχι DVI-D, δεν θα δούλευε... ναι αλλα το θεμα ειναι που θα βρω αυτο το ανταπτορακι, γιατι εχω φαει τον κοσμο και δεν εχει κανενας!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=dvi+adaptor κάπου εδώ μέσα λογικά θα υπάρχει...
Boltaz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 καλησπερα σε ολους! έχω το εξής πρόβλημα, και θα παρακαλούσα όποιων μπορεί να βοηθήσει. εχω 2 οθονες με vga είσοδο και οι δυο. η καρτα μου (radeon hd 6570) εχει μονο 1 εξωδο vga και αλλη μια dvi-D (οχι Α)! θα πει καποιος τωρα... "ε και που το πρόβλημα? παρε εναν ανταπτορα και εισαι κομπλέ!!" το προβλημα ειναι οτι εχω φαει τον κοσμο, απο το πλαισιο και το μουλτιδραμα, μεχρι το τελευταιο μαγαζακι της γειτονιας για να βρω τετοιο αντοπτορακι και δεν υπάρχει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! ολοι εχουν, αλλα εχουν dvi-A και οχι dvi-D!! όποιος εχει καμιά ιδεα για το που μπορώ να βρω αυτο το εξωτικό (όπως φαινεται) εξάρτημα παρακαλω ας την πει! thx in advance για τον χρονο σας! Δημητρης. ακολουθεί φωτο με αυτο που ψάχνω. ati radeon hd 6570, η κάρτα δεν ειχε μαζί ανταπτορακι δυστυχώς... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6570-PCI-Express-GDDR3-2GB-11191-02-20G.htm Η καρτα γραφικων που δειχνεις στο λινκ εχει hdmi / dvi-d / vga , εσυ θελεις να συνδεσεις 2 οθονες που εχουν που εχουν μονο vga input , αλλα η καρτα σου εχει μονο μια vga εξοδο ... Αν αγορασεις ενα adaptor vga σε 2 vga (αρσενικο σε 2 θηλυκα) μπορεις να συνδεσεις 2 οθονες αλλα θα βλεπεις και στις 2 τα ιδια (μαλλον δεν σε ενδιαφερει) ... dvi-d = ψηφιακο σημα , vga = αναλογικο σημα ... Δεν υπαρχει adaptor απο dvi-d σε vga ... Υπαρχει dvi-d σε vga convertor / hdmi σε vga convertor , δηλαδη συσκευη που μετατρεπει το ψηφιακο σημα σε αναλογικο , αλλα υπαρχει αλοιωση του σηματος = χειροτερη ποιοτητα εικονας και delay (αν εισαι gamer) ... Ενδεικτικα δες εδω ... http://www.cosmodata.gr/product/69672 *προσεξε γιατι υπαρχουν converter που κανουν το αναποδο και δεν σου κανουν , απο vga σε dvi-d / hdmi ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 η Saphire 6570 του δεν έχει dvi-d αλλά dvi-i port, όπως όλες δλδ, οπότε με το κλασικό adaptor dvi-a to d-sub θα είναι μια χαρά...
Boltaz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 η Saphire 6570 του δεν έχει dvi-d αλλά dvi-i port, όπως όλες δλδ, οπότε με το κλασικό adaptor dvi-a to d-sub θα είναι μια χαρά... Στο λινκ εχει δωσει αυτη την καρτα ... SAPPHIRE RADEON HD6570 2GB gddr3 Δεν εχει dvi-i αλλα dvi-d dual link ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 στο site της Sapphire δεν λέει κάτι για DVI-D αλλά για Dual Link DVI (ενώ στην έκδοση του 1GB λέει DVI-D), εξάλλου το παραδέχτηκε και ο ίδιος (post #3) σε προηγούμενο post ότι είναι DVI-I και όχι DVI-D τελικά... http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1176&psn=&lid=1&leg=0 ας το checkάρει με το μάτι άλλη μια φορά για να είμαστε σίγουροι πάντως, μην δώσει τσάμπα λεφτά για το adaptorάκι που του πρότεινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα