Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το διαβάσω όλο, ευχαριστώ νασαι καλά

Βασικά να πώ κ κάτι ακόμη μήπως κ έχει σχέση, όταν έκανα την αναβάθμιση είχα επάνω τα Win 7 64, μετά την αναβάθμιση ενώ ήμουν προετοιμασμένος για format μιας που έβαλα νέο hardware είδα πως τα WIn λειτουργούσαν κανονικότατα χωρίς να χρειάζεται να κάνω format.. έτσι τα άφησα κ δεν τα πείραξα, έβαλα μόνο τους drivers απο τα καινούρια, δεν πιστεύω να κάνει restarts γιατι ήθελε format μετά την αναβάθμιση..

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά είναι πιθανό (το πιθανότερο) να δημιουργηθούν προβλήματα αν μετά την αλλαγή hardware δεν ακολουθήσει format. Δεν μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι είναι αυτό, αλλά εγώ θα έκανα ένα format και θα έβλεπα. Εννοείται αφού έπαιρνα όσα αρχεία χρειάζομαι. Στο δια ταύτα, your choice. Δες και τι θα πει ο Gio και τα άλλα παιδιά.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει σοβαρη περιπτωση να κανει restarts εξαιτιας της αναβαθμισης.

Τι hardware ειχες πριν και σε τι hardware πηγες τωρα (το αναφερεις στο πρωτο post το τελευταιο, αλλα κανε ενα κοπο να τα βαλεις μαζι για να κανουμε τη συγκριση ευκολα).

Εαν για παραδειγμα ησουν σε μητρικη με διαφορετικο chipset απο την τωρινη, και εχεις αφησει το software της προηγουμενης μεσα στα windows, πιθανοτατα εχεις προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

απο εναν q9300 πήγα σε i5 και τα motherboards νομίζω ναι ειναι διαφορετικά chipsets.

Εαν δεν εκανες uninstall οτιδηποτε σχετικο με την προηγουμενη motherboard, εχεις προβλημα.

Δοκιμασε εκ των υστερων να τα απεγκαταστησεις, μηπως και βγει ακρη.

Επισης περα απο το motherboard, εαν τυχον αλλαξες και gpu, εξυπακουεται πως κ εκει πρεπει να κανεις το αντιστοιχο.

Το παραπανω δεν σημαινει πως 100% βρηκες το προβλημα σου, αλλα σιγουρα ειναι κατι που θα πρεπει να λαβεις υποψιν.

Δημοσ.

Τον είχα 5 χρόνια κ είπα να πάω σε κάτι νεότερο, γιατί παρεμφερείς είναι?

Είδα μεγάλη διαφορά πάντως με το νέο CPU & motherboard

Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ δεν θα αναβάθμιζα αν είχα ήδη έναν τόσο καλό τετραπύρηνο. Αν αντιμετωπιζες προβλήματα σίγουρα δεν ήταν από ανεπάρκεια του επεξεργαστή σου. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι βιάστηκες πολύ, αλλα δεν έχει καμία σημασία. Αφού τον πήρες, μακάρι να λυθεί και το πρόβλημά σου να τον χαρείς. Διαφορά μπορεί να έχουν, αλλά διαφορά που να δικαιολογεί αναβάθμιση και μάλιστα δαπανηρή, όχι, δεν έχουν. Όπως σου ξαναείπα, και απ ότι καταλαβαίνω συμφωνεί και ο gio, κάνε format.

Δημοσ.

Θα κάνω format ναι, κοίτα ενα game που έπαιζα online σερνόταν πρίν ενώ μετά έπαιζε σφαίρα κ δεν κολλούσε καθόλου.

Δημοσ.

:confused:

Με την ίδια κάρτα γραφικών? Γιατί αυτό κυρίως μετράει. Αν είναι με άλλη δεν μπορείς να συγκρίνεις. Πάντως ο παλιός σου μπορούσε να "στηρίξει" ακόμα και αρκετά ισχυρες κάρτες γραφικών άρα μάλλον αλλού ήταν το πρόβλημα. Τεσπα, δεν έχει νόημα πλέον. Μη σε σκοτίζω κιόλας.

• Moderators
Δημοσ.

Όπως σου ξαναείπα, και απ ότι καταλαβαίνω συμφωνεί και ο gio, κάνε format.

Προσωπικα δεν θα σπαταλουσα χρονο ψαχνοντας εκ των υστερων, και γω σε format θα πηγαινα.

Για να χω μεταξυ αλλων και ενα λιγοτερο πραγμα να σκεφτομαι εαν προκυψει στο μελλον καποιο αλλο προβλημα με τα windows.

Φυσικα παιζει ρολο και τι κανεις με το συγκεκριμενο μηχανημα και εαν "σε παιρνει" να κανεις φορματ. Εαν μιλαμε πχ για desktop στο σπιτι σου που δεν καιγεσαι εαν μεινει μια μερα off, go for it.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παίδες, λοιπόν έκανα φορματ, τζίφος πάλι restarts...

Το PSU μου εινει ενα ΑΧΝ? κάπως έτσι, 650W, 10.1 A.

Τα 650w 10.1Α δεν ειναι αρκετα για το σύστημα μου?

Τι να κάνω ρε γμτο...

Δημοσ.

Γεια σας παίδες, λοιπόν έκανα φορματ, τζίφος πάλι restarts...

Το PSU μου εινει ενα ΑΧΝ? κάπως έτσι, 650W, 10.1 A.

Τα 650w 10.1Α δεν ειναι αρκετα για το σύστημα μου?

Τι να κάνω ρε γμτο...

Τροφοδοτικό παντα μαρκας να παιρνετε!

Ειχα παθει στο παλιο pc κατι σκαλώματα δεν ειχαν λογικη εξηγηση...

Δημοσ.

Ειχα ενα παρομιο προβλημα με σενα και δεν μπορουσα να βρω για ποιο λογο μου εκανε συνεχεια τα restart το pc. Μετα απο πολλες δοκιμες (και πολλα restart) βρηκα οτι φταινε οι μνημες. Βαλε το everest και βαζε ενα ενα τα modules να τα δοκιμαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...