P.Billys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τσακάλια πραγματικά έχω λαλήσει αυτές τις μέρες δεν βρίσκω άκρη... Λοιπόν έχω τα Windows 7 Ultimate και εγκατέστησα το VMware workstation έκανα ένα virtual pc και εγκατέστησα και εκεί τα Windows 7 Ultimate... To πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να κάνω homegroup μεταξύ τους στην φάση που μου ζητάει password και το δίνω φορτώνει αρκετή ώρα και μου λέει "Windows cannot setup homegroup with this computer". Παλιότερα είχα ένα θέμα πάλι με ένα laptop τότε που πήγα να κάνω homegroup με τον desktop μου αλλά τότε έφταιγε η σωστή ρύθμιση ώρας και το έλυσα! Τώρα δεν έχω ιδέα τι παίζει αν και φαντάζομαι θα είναι κάτι με τις ρυθμίσεις δικτύου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Και για να έχετε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το τι θέλω να επιτύχω είναι αυτό.. http://www.youtube.com/watch?v=Fml4u9UzeAU Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
P.Billys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 NAT. Με bridged δεν έπαιρνα καν internet στο virtual pc και κατά συνέπεια δεν με άφηνε να μπω στην διαδικασία του homegroup... Αν φταίει κάποια ρύθμιση μου και γνωρίζεις σε παρακαλώ ενημέρωσέ με. Ευχαριστώ.
hawkpilot Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω home group αλλά νομίζω ότι δε μπορείς να το σετάρεις με NAT. Πρέπει να βρεις τι φταίει και δε μπορείς να πάρεις internet σε bridged. Έχεις κάποιο firewall (εκτός των win)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα