Cosbuster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Έχω ένα coolermaster GX550 ενός χρόνου και τώρα τελευταία ο ανεμιστήρας άρχισε να κάνει ένα πολύ ενοχλητικό θόρυβο. Κάτι παρόμοιο με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=hvGAfGw5wzw Θέμα σκόνης δεν είναι επειδή και έχω φίλρο και το καθαρίζω συχνά. Είναι μεν μέσα στην εγγύηση αλλά δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να το πάω στο multirama επειδή θα μείνω χωρίς PC για καμιά βδομάδα και στο τέλος θα μου πουν ότι δεν βρήκαν τίποτα επειδή το πρόβλημα εμφανίζεται τελείως τυχαία, οι πιθανότητες είναι εναντίον μου. Τι είναι προτιμότερο? Να ανοίξω το PSU και να γρασάρω το fan? Να τον αλλάξω τελείως? Αν το αφήσω όπως είναι υπάρχει κάποιος κίνδυνος εκτός από το σπαστικό θόρυβο? Τα φώτα σας παιδιά!
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αν ο ανοιξεις καταρχην ξεχνας την εγγυηση μετα.οποτε καλυτερα να μην το ανοιξεις. πηγαινε παρε ενα σπρει για ηλεκτρικες επαφες χωρις λαδι και ξεκινα το ξεπλυμμα.αλλιως καλυτερα να το πας πισω για αντικατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα