juventinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να πάρω κινητο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Τα χρήματα τα οποί τις έχω βρεί είναι στα 300 ευρώ και οι οι δύο με κανα 5αρι ευρώ πιο ακριβό το 3D. Ποιό απο τα 2 πιστεύετε οτι είναι καλύτερο κινητο; Το 3D δε με απασχολεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι γρήγορο στο browsing, σχετική ακρίβεια και γρήγορο gps, και να εχει σχετικά καλή οθόνη. Εάν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ.
filnabro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα φιλε μ, μπορω να σου μιλησω για το 2χ. ειναι πολυ γρηγορο, με πολυ καλες επιδοσεις στα παιχνιδια, πολυ ομορφη οθονη(οχι και super amoled). Το αρνητικο του ειναι η αυτονομια του...σιγουρα ξεχναω πολλες αλλες παραμετρους,απλως σου δινω μια γενικη εντυπωση.θα σου ελεγα να ψαξεις καποιο μεταχειρισμενο σε καθε περιπτωση... Αν θελεις να απαντησω σε κατι συγκεκριμενο εδω ειμαι...
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ενα αλλο μειων του 2χ ειναι η μετρια για 8ΜΡ καμερα του. Το ειχα για ενα μικρο χρονικο διαστημα. Απτην αλλη δεν ξερω κατα ποσο κ αν ειναι καλύτερη του οπτιμους 3Δ γιατι δεν το χω λειτουργήσει. Παντως μεταξυ των δυο θα πήγαινα στο 2χ διοτι αποτι καταλαβαίνω το ολο 3δ concept δεν εχει πολυπιασει, επισης το 2χ ειναι όντως πολυ γρήγορο Σε αυτα τα χρήματα κοιτα και το atrix Sent from my Galaxy Note
mertaghon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 το 3d ειναι το με διαφορα best 3δ κινητο αυτη τη στιγμη. παρε3d λεω μην το σκεφτεις,και δεν το λεω για το 3d. αν θυμαμαι λογω ξεκλειδωτων drivers του επεξεργαστη του 3d,ενω κλειδωμενος ως τωρα ο τεγκρα, πηρε το 3d,ή θα παρει πρωτο, cyanogenmod9 to 2χ το ειχα κ εχει εκνευριστικα στενη οθονη για browsing, ενω του 3d βασιλιας εισαι!! τα 512 ραμ ειναι θεμα και στα 2 κινητα,λυνεται,αλλα εγω δεν ανεχτηκα να ασχοληθω ,οποτε το σουταρα. ατριξ ειναι μια λυση,αλλα πολυ πιο χλωμη οθονη και τρελο σαρ. το 3d εχει το best σαρ,κοντα και στο gs2 με το χαμηλοτερο σαρ. κακη μπαταρια το 3d,αλλα τα ιδια και το 2χ,φυσικα τοσο καιρο που εχω να το δω και αυτο θα εχει αντιμετωπιστει, 3d κατεμε,αλλα η μπαταρια ειναι το μεγαλο θεμα,δες αν το ελυσαν. αν παρολα αυτα εχεις μεινει μονο σε αυτα τα 2 κινητα,παρε 3d,διοτι απαλευτα στενη οθονη το 2χ για browsing.. αυτααα,α και στα media 299 το 3d eida στο σαιτ τους στο φυλλαδιο του μαρουσιωτικου καταστηματος..
juventinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Και εγώ προς το 3D κλίνω. Πήγα σήμερα και τα είδα και απο κοντά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η οθόνη του 3D. Βέβαια είδα και το htc evo 3d και ψιλο έπαθα την πλάκα μου. Δεν έκατσα να συγκρίνω το 3d μεταξύ τους γιατι δε με πολυ ενδιαφέρει. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις και για την πληροφόρηση της τιμής στο media markt (mertaghon).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα