amnhsia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γεια σας. Μετα απο καποιο διαστημα εμφανιζεται το προβλημα. Ανοιγω τον υπολογιστη μου και βγαζει μηνυμα οτι καποια προγραμμα δεν λειτουργουν. Δεν εχω ηχο, αλλαζουν τα γραφικα μου και τα χρωματα. Μπαινω στο event viewer και μου βγαζει error Π.χ Activation context generation failed for "C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPluginBroker.exe".Error in manifest or policy file "C:\Program Files\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPluginBroker.exe" on line 2. Multiple requestedPrivileges elements are not allowed in manifest. Event ID : 75 Event Source : SidebySide Καποιες φορες μερικα προγραμματα μου οταν τα χρησιμοποιω σταματουν και ειναι Not Responding οπως τελευταιως χρησιμοποιουσα το Movie Maker η το Real Player Converter Μπορει καποιος να με βοηθησει; Σας ευχαριστω πολυ.
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν εχω ηχο, αλλαζουν τα γραφικα μου και τα χρωματα. Όταν ξανά συμβεί(ή και πριν) τρέξε το speccy και δες θερμοκρασίες,πολύ πιθανόν η κάρτα γραφικών η κάρτα ήχου ή η μητρική να ανεβάζει θερμοκρασία.
amnhsia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω. Μηπως γνωριζεις ποιες πρεπει να ειναι οι κανονικες θερμοκρασιες για το καθενα;
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Βάζοντας το μοντέλο στο google θα σου βγάλει διάφορες σελίδες,αυτές του κατασκευαστή κατά κανόνα σου λένε και max temp,για της κάρτες γραφικών που δεν το λένε γενικά η άποψη που επικρατεί είναι να μην ανεβαίνει πάνω από 100-110°C για να μην χαλάσει,μπορεί και νωρίτερα να παύει να λειτουργεί αυτό έχει να κάνεις με διάφορες ρυθμίσεις και από το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα