Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εχω ενα προβλημα με τα αρχεια υποτιτλων.Ενω σε ταινιες τα βλεπει ο player,στους εξωτερικους υποτιτλους αυτο φυσικα.Οταν παω να κανω ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια,δεν μου τους βλεπει κανενα προγραμα απο οσα εχω δοκιμασει.το αρχειο ειναι srt και μου ανοιγη με το σημειωματαριο.Μηπως ειναι αυτο το λαθος,δεν ξερω......

Δημοσ.

Καλημέρα, δεν είμαι και ο πλεόν ειδικός αλλά νομίζω ότι είναι προφανές ότι κάτι κάνεις λάθος κατά τη διαδικασία ενσωμάτωσης των υπότιτλων. Αν σου είναι εύκολο περιέγραψε βήμα-βήμα τη διαδικασία που ακολουθείς (και ανέφερε οπωσδήποτε όλα τα λογισμικά που χρησιμοποιείς).

Δημοσ.

το αρχειο το βλεπει,αλλα δεν το δεχετε κανενα προγραμα ενσωματωσης.Και μου συμβαινει αυτο οχι μονο στους υποτιτλους τους ελληνικους αλλα κ τους αγγλικους που δοκιμασα.κ αν το δει παλι,δεν τους παιρναει στο βιντεο.

εχω χρισιμοποιηση το mkvmerge το AviSubtitler το AVI ReComp κ αλλα που δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

ConvertX to DVD. Αυτό χρησιμοποιώ και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην ενσωμάτωση υποτίτλων. Δοκίμασέ το και πές μας.

Δημοσ.

φοβαμαι οτι το προβλημα ειναι στο αρχειο,γιατι παλιοτερα δεν ειχα κανενα προβλημα.απλα μετα απο format που εκανα,μου εγκατεστησαν αυτο το αρχειο.Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω απο την αρχη να κατεβασω προγραμα αρχειων υποτιτλων ;

σε ευχαριστω πολυ z4rx07,θα το δοκιμασω κι αυτο τωρα.

Δημοσ.

Πρόσεξε όμως να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και να είναι στον ίδιο φακελο.

πχ Hugo.mkv

Hugo.srt

Γραψε στο google convertxtodvd download

Δημοσ.

ναι εχουν το ιδιο ονομα.Στο παρελθον εκανα πολλεσ ταινιες ενσωματωση,αλλα τωρα φοβαβαι οτι κατι μου εγκατεστησαν λαθος.

ουτε με το ConvertX to DVD γινετε τιποτα.δεν δεχετε κανενα προγραμα το αρχειο υποτιτλων.τι μπορω να κανω απο την αρχη ομως με τους υποτιτλους.τι προγραματα χρειαζετε να κατεβασω ;

Δημοσ.

παιδιά έχω μια ερώτηση εμένα οι υπότιτλοι μπαίνουν κανονικά αλλά όταν τους ανοίγω με ένα άλλο

player έκτος από το allplayer (πχ. VLC) μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα

Δημοσ.

ναι εχουν το ιδιο ονομα.Στο παρελθον εκανα πολλεσ ταινιες ενσωματωση,αλλα τωρα φοβαβαι οτι κατι μου εγκατεστησαν λαθος.

ουτε με το ConvertX to DVD γινετε τιποτα.δεν δεχετε κανενα προγραμα το αρχειο υποτιτλων.τι μπορω να κανω απο την αρχη ομως με τους υποτιτλους.τι προγραματα χρειαζετε να κατεβασω ;

Σούλα πρέπει να κάνεις κάποιο λάθος στη διαδικασία. Τα τρια πιθανά που μου έρχονται στο μυαλό ειναι

1.  
  2. Δεν ρυθμίζεις το πρόγραμμα να εισάγει τους υποτιτλους
  3. Προσπαθείς να ανοιξεις το αρχικό αρχειο βιντεο και οχι το τελικό με τους υποτιτλους. Δες στο εκάστοτε πρόγραμμα σε ποιο φάκελο κάνει export
  4. Δεν εχεις ενεργοποιήσει τους υποτιτλους στον Player που βλέπεις την τελική ταινία

EDIT: Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να ΔΕΙΣ την τελική ταινία;

Δημοσ.

παιδιά έχω μια ερώτηση εμένα οι υπότιτλοι μπαίνουν κανονικά αλλά όταν τους ανοίγω με ένα άλλο

player έκτος από το allplayer (πχ. VLC) μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα

Στο vlc πήγαινε Εργαλεία->Προτιμήσεις->Υπότιτλοι και στο Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση βάλε Ελληνική (Windows 1253).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Μιας και το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με υπότιτλους, είπα να μην ανοίξω νέο θέμα.

Εγώ λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής. Κάνω ενσωμάτωση υποτίτλων με το mkvmerge. Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλές ταινίες (όχι όλες) στο εξαγώμενο αρχείο οι υπότιτλοι είναι λίγο κομμένοι από αροιστερά.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

EDIT: Δοκίμασα να μικρυνω το μέγεθος των υποτίτλων ΠΡΙΝ κάνω την ενσωμάτωση και τελικά είναι οκ.

Επεξ/σία από lazaros7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...