Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Στο gooddeals.gr έχει μια προσφορά για κουπόνι αξίας 5€ με το οποίο αγοράζεις προϊόντα αξίας 10€. Από ότι αναφέρει η προσφορά, ισχύει για απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν αθροιστικά στο ίδιο προϊόν (άρα μιλάμε για 50% έκπτωση σε ότι πάρεις). Το ερώτημά μου είναι: μπορούμε να σιγουρευτούμε κάπως ότι η προσφορά ισχύει για ΟΛΑ τα είδη του καταστήματος, όπως αναφέρει;

Gooddeals link

Δημοσ.

Αν διαβάσεις καλά λέει : Για να δείτε αναλυτικά της κατηγορίες και τις ενδεικτικές τιμές των προϊόντων των πολυκαταστημάτων «Κου Κου» πατήστε εδώ & Από την προσφορά εξαιρούνται τα εκπτωσιακά είδη, καθώς και τα είδη που βρίσκονται σε προσφορά.

Δημοσ.

To θέμα, φαντάζομαι, είναι αν ισχύει για παιχνιδομηχανές (που είχε το κουκου τελευταία φορά που πήγα πριν 1,5 χρόνο και είδα :P). Δεν νομίζω να μας χαλάσε κανέναν κανα PSVita -50% αλλά σιγά και δε θα το δεχτούνε.

Αν και αναφέρει ...σε Παιχνίδια, Βρεφικά Είδη, Hλεκτρονικά, Xαρτικά,

Δημοσ.

Μόλις τηλεφώνησα στο ΚΟΥΚΟΥ Πυλαίας (η προσφορά είναι μόνο για Πυλαία, Σταυρούπολη και Αριστοτέλους). Αυτοί είπαν δεν έχουν κονσόλες (έχουν όμως games για κονσόλες), και τα κουπόνια ισχύουν για όλο το κατάστημα (εκτός από τα είδη προσφοράς, όπως αναφέρει και το gooddeals).

Δημοσ.
Καλημέρα. Στο gooddeals.gr έχει μια προσφορά για κουπόνι αξίας 5€ με το οποίο αγοράζεις προϊόντα αξίας 10€. Από ότι αναφέρει η προσφορά' date=' ισχύει για απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν αθροιστικά στο ίδιο προϊόν (άρα μιλάμε για 50% έκπτωση σε ότι πάρεις). Το ερώτημά μου είναι: μπορούμε να σιγουρευτούμε κάπως ότι η προσφορά ισχύει για ΟΛΑ τα είδη του καταστήματος, όπως αναφέρει;

Gooddeals link

Απαραίτητη η φυσική παρουσία ή μπορούμε να παραγγείλουμε online?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...