mchls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εχω δει πιτσιρικια να γινονται ιδιαιτερα εφευρετικα οταν προκειται να κανουν αυτο που θελουν. Μέγα αλήθεια παίδες... Ποτέ μην τα υποτιμάτε...
marios32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τι πατέντες έκανα εγώ μικρός για να συνδεθώ με το 56 της us robotics που έχω ακόμα (κάπου σαν κειμήλιο ) από τον Guest User των XP που δεν είχε δικαιώματα και είχε βάλει και πρόγραμμα ο αδερφός μου για γονική προστασία δεν το ξεχνάω Πάντως έτσι και για να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, πες στον πατέρα του παιδιού να κάτσει να μιλήσει με το παιδί του και να αφήσει τα κολπάκια κατά μέρος. Δεν είναι τρόπος αυτός για τέτοια θέματα, δηλαδή εθισμός στο ίντερνετ και ότι έχει να κάνει με αυτό.
haris013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Περα απο την πλακα πιστευω οτι ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης τετοιων προβληματων ειναι η συζητηση.στην τελικη μπαινει και ενα parental control και τελειωνει η υποθεση Sent from my GT-I5800 using Insomnia
Nikosgiann Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ^^ακριβως...συζητηση με το παιδι,και να ορισει καποιες ωρες οπου θα μπορει να μπαινει ελεθευρα στο ιντερνετ,και γενικα χρηση pc,αφου τελειωνει τις υποχρεωσεις του(μαθητικες).. να του πεις,καλο ειναι να γινει διαχωρισμος γραφειου Pc με γραφειο μελετης(σε ξεχωρα δωματια) αλλιως δεν εχει νοημα.. το parental το βρισκω λιγο ασχημο..μονο ως εκφοβισμο σε τυχον καταχρηση του υπολογιστη.
blackm76 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 παιδια συμφωνω και εγω με το να συζητηση με το παιδι του.τεσπα θα του πω της λυσης και ας κανει οτι θελει.σας ευχαριστω πολυ και παλι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Γιατί να μη ρίξει 5-10 ιούς αντι για antivirus να τελειώνουμε? Συμφωνώ με τη συζήτηση, διαφωνώ με το parental control.
nikolas16 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 βαλε photoshop, Skyrim,Bf3 + πολλα torrents να δουλεουν ταυτοχρονα εγγυημενη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα