blackm76 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 καλησπερα,θα ηθελα να μαθω πως μπορω να κανω εναν υπολογιστη να σερνεται.δηλαδη να κολλαει σε ολες του της λειτουργιες και επισεις στο ιντερνετ οταν θελω να κανω μια λειτουργια η παραδειγμα να μπω σε καποια σελιδα να αργει πολυ να μπαινει.σκεφτηκα την υπερφορτωση του υπολογιστη απο προγραμματα και αρχεια και πολλες εκκινησεις προγραμματων στην εκκινηση αλλα αυτο θα βοηθησει μονο στης λειτουργιες του υπολογιστη και οχι και στο ιντερνετ.θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει και αλλος τροπος εκτος απο αυτων που σκεφτηκα.σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ολα αυτα που σκεφτηκες +1 torrent μερικων εκατονταδων gb να κατεβαινει, με κοφτη λιγο πιο κατω απο την ταχυτητα της γραμμης σου. Να τολμησω να ρωτησω, γιατι?
aris1986 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα θελει να το κανει να σερνεται για να μην μπαινει η κοπελα του fb!Χαχαχα! seriously why?
manosfp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να δικαιολογηθεί "για αυτή την εργασία που δεν είναι ακόμα έτοιμη"! Sent from my iPhone using Insomnia
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσες να βάλεις ένα μετροπρόγραμμα όπως το orthos να τρέχει. Αν το ρυθμίσεις και σωστά, μπορείς να κάνεις το pc σου να εκτελέσει αύριο αυτό που πάτησες να κάνει....
mchls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα μπορουσες καλλιστα να κατεβασεις το wd smartware, και να το εγκαταστησεις... Ετσι καθε φορα που ''ανοιγες'' τον υπολογιστη σου, θα ''ετρεχε'' αυτοματα μια θαυματουργη υπηρεσiα, η ονομαστη wd file management engine!!! Επισης προσπαθησε να συμπιεσεις με το winrar, εναν φακελο μεγεθους 30GB, που περιεχει περισσοτερα απο 10.000 αρχεια! Εγγυημενη λυση...
stivi1981 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εγω λεω να του βγαλεις τις μνημες!!!! αστο με 256 ραμ και θα σερνετε παντου... στα xp απενεργποιησε και την ραμ που παιρνει απο τον σκληρο δισκο
blackm76 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες τωρα ειναι ωρα να ψαξω και λιγο μονος και αμα χρειασθω κατι ξαναρωταω.τωρα το γιατι ρωταω δεν εχω προβλημα να σας το πω.ενας γνωστως θελει να κανω τον υπολογιοστη της κορης του να κολλαει γιατι ειναι ολη μερα στο φεις μπουκ και δεν διαβαζει.και επειδη του εχω μια μικρη υποχρεωση πρεπει αναγκαστηκα να τον βοηθησω.......αλλα η μαντεψιες σας για το τι μπορουσα να το ηθελα αυτο με εκαναν και γελασα.....ευχαριστω πολυ και παλι.....
z4rx07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 απλά κόψε μέσω ενος firewall την πρόσβαση στο facebook.
mchls Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τον λόγο όμως δεν καταλαβαίνω. ενας γνωστως θελει να κανω τον υπολογιοστη της κορης του να κολλαει γιατι ειναι ολη μερα στο φεις μπουκ και δεν διαβαζει.και επειδη του εχω μια μικρη υποχρεωση πρεπει αναγκαστηκα να τον βοηθησω
z4rx07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 mchls δεν είδα την απάντησή του όταν έγραφα το μνμ, έγινε edit.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ειναι σιγουρος ο φιλος σου πως μ αυτο τον τροπο δεν θα καταφερει το ακριβως αντιθετο? Περισσοτερος χρονος loading, περισσοτερη ωρα στο facebook. My 2 cents, δεν ειναι η ιδανικη λυση το συγκεκριμενο. Παραλληλα, εχω δει πιτσιρικια να γινονται ιδιαιτερα εφευρετικα οταν προκειται να κανουν αυτο που θελουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα