Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 οκ.διαφωνούμε ριζικά.αλλες (κοσμο)θεωρίες, οπότε μη το τραβήξουμε πιο πολυ(κ το θέμα δεν είναι κ τοοόσο σοβαρό ). Οκ, σε παρεξηγησα, ειδα αυτο το "Ελπίζω τα παιδια να παιζουν με το status τους κ να μην δουν καν το θέμα.", σε περασα για μεγαλο και ειπα να μιλησω σοβαρα. (τωρα ειδα το profil σου, κακως δεν το εκανα απο την αρχη ). Συνεχιστε! Sorry για την διακοπη!
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 @karmen συμφωνώ με όσα εγραψες.ευχαριστω που πρόσθεσες και το "κατω μέρος" και πλεον μπορούμε να διακρίνουμε τον όγκο-προβλημα στο συνολό του. @matrixx καλά σε μεγάλους ανθρώπους μιλάς για matrix;;just kidding παιδες σορρυ εχω δουλειά.. αποχωρώ απο τη κουβέντα
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα σου πω την γνώμη μου και ας καώ με την απάντησή μου Τονίζω γνώμη μου πάντα Το Insomnia ΔΕΝ το χαλάει το Status Το Insomnia ΔΕΝ έχασε απαντήσεις στα θέματα απο τα status ΑΛΛΑ όταν από ένα σημείο και μετά πολλά από τα παλιά μέλη* που έχουν προσφέρει τόσα και τόσα εδώ μέσα, αποχωρούν ή δεν γράφουν τόσο συχνά, πίστεψέ με το τελευταίο που φταίει είναι το Status. To δυνατό χαρτί για μένα του insomnia ήταν το hardware section. Αυτή την στιγμή είναι ένα μάτσο χάλια. Το λέω και το εννοώ. Ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του χωρίς καμία επίπτωση (έπεσε σήμερα μία να λέμε το ένα να λέμε και το άλλο). Ειδικά τον τελευταίο καιρό τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν. Μέλος γράφεται σήμερα και σε μισή ώρα πετάει στον Thresh (παράδειγμα παλιού μέλους φέρνω) "Τώρα εξηγείται πως μάζεψες τόσα μηνύματα" Υποτίθεται μπαίνουν για βοήθεια και καταλήγουν σε ειρωνείες και ακόμα χειρότερα σε βρισιές. Δεν είναι το μόνο παράδειγμα όμως. Σεβασμός μηδέν Ευχαριστώ δεν ακούς (με μερικές εξαιρέσεις) Στο τέλος είσαι και κερατάς και δαρμένος Ποιος ο λόγος εγώ ή ο κάθε ένας να τρώει τον χρόνο του και να χαλάει το χρώμα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου του, για να αντιμετωπίζει κάθε μέρα τα νεύρα και την ανωμαλία του καθενος; ΚΑΝΕΝΑΣ Ας κοπούν αυτά έτσι όπως κόβονταν παλιά και τότε θα δεις ανταπόκριση... Τέλος καταλαβαίνω ότι σαν χώρα ζούμε άσχημες στιγμές ΑΛΛΑ, αυτός που θα έρθει να σε βοηθήσει το κάνει γιατί γουστάρει και όχι επειδή θα τον πληρώσεις. Οπότε ένα ρημάδι ευχαριστώ ας πατηθεί στα πλήκτρα δεν κάνει κακό και δεν κοστίζει. Ας μην θυσιάζουμε την ποιότητα για χάρη της ποσότητας ειλικρινά... Αυτά από εμένα, σύντομα τα είπα αλλά το είχα ανάγκη πραγματικά *δεν βάζω τον ευατό μου ανάμεσα στα θηρία. Είμαι νινί ακόμα εδω μέσα Πες τα χρυσόστομη!!!
nemesiskp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Προσωπικα το στατους δεν με ενοχλει καθολου,αλλα αυτο που πραγματικα δεν αντεχω σε αυτο ειναι η διαφημιση των αγγελιων απο τα μελη.Λες και μπαινω στην χρηση ευκαιρια ενα πραμα και οχι στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα