iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν θα επρεπε να το γράψω εδώ (που αλλού anyway.. Προσωπικά παράπονα-σκέψεις για τα "πρόσφατα status" θυμάμαι το insomnia όταν δεν ειχε το χαμό με τα "πρόσφατα status" .Γνώμη μου ειναι πως ήταν καλύτερο.Νομίζω η λειτουργία εχει ξεφύγει και γίνεται αρκετή κατάχρηση. Το συγκεκριμενο τμήμα σελιδας που πιάνει μαζεύει πολυ χαζεμάρα.Πολύ facebook κατάσταση. Ισως φταει κ η γνωμη μου για τον ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ χαζό κοσμο(κατάσταση-πραγματικότητα--δεν επιτίθομαι σε κανέναν) του Facebook. Παλιότερα το insomnia το θεωρούσα σοβαρό και μετρημένο που είχε εναν σκοπό κ συγκεκριμένη οπτική των πραγμάτων.Ακόμα σε μεγάλο βαθμό ειναι,ΑΛΛΑ όταν βλέπεις επιλέγοντας "forum" κ αυτό το χάλι -για τα δεδομένα ενός site τεχνολογίας- το μάτι δε μπορεί απλά να το αποφύγει..όλες τις φορές. Κάτι άλλο που παρατηρώ ειναι οτι γινονται ερωτησεις στο status που κάλλιστα θα μπορουσαν να γίνουν θέματα και απαντήσεις σχετικές-άσχετες(οκ) βροχή! Μετά πας σε θέματα και οι απαντήσεις που δίνονται ειναι ΜΗΔΕΝ σε πολλές και πιο σοβαρές ερωτήσεις.καταλαβαίνω την ευκολία ερωταπαντησεων στο status αλλα με τι ΚΟΣΤΟΣ;για μένα το κόστος της ποιότητας, της οργάνωσης και του περιεχομένου.Αλλωστε αυτά σε κρατανε σε ένα φόρουμ-η τουλ. εμένα.που πιστευω οτι όλα δεν ειναι μια παιδικη χαρα για να παιδιαριζω η να μπάζω όλα τα facebook "παιδακια" για να εχω πολλους εγγεγραμμένους χρήστες στη σελίδα μου.(που πιστευω εχει τα "advantages" του..) Τέσπα αυτα... θα ήθελα να "ακούσω" σκέψεις-απόψεις-αντιρρήσεις των μελών. Ελπίζω τα παιδια να παιζουν με το status τους κ να μην δουν καν το θέμα. ps το ύφος είναι λίγο-πολύ..υπερβολικό __κατανοητό__ας μην εστιάσουμε σ'αυτό αλλά στο "ζουμί" .
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα σου πω την γνώμη μου και ας καώ με την απάντησή μου Τονίζω γνώμη μου πάντα Το Insomnia ΔΕΝ το χαλάει το Status Το Insomnia ΔΕΝ έχασε απαντήσεις στα θέματα απο τα status ΑΛΛΑ όταν από ένα σημείο και μετά πολλά από τα παλιά μέλη* που έχουν προσφέρει τόσα και τόσα εδώ μέσα, αποχωρούν ή δεν γράφουν τόσο συχνά, πίστεψέ με το τελευταίο που φταίει είναι το Status. To δυνατό χαρτί για μένα του insomnia ήταν το hardware section. Αυτή την στιγμή είναι ένα μάτσο χάλια. Το λέω και το εννοώ. Ο κάθε ένας το μακρύ του και το κοντό του χωρίς καμία επίπτωση (έπεσε σήμερα μία να λέμε το ένα να λέμε και το άλλο). Ειδικά τον τελευταίο καιρό τα κοσμητικά επίθετα δίνουν και παίρνουν. Μέλος γράφεται σήμερα και σε μισή ώρα πετάει στον Thresh (παράδειγμα παλιού μέλους φέρνω) "Τώρα εξηγείται πως μάζεψες τόσα μηνύματα" Υποτίθεται μπαίνουν για βοήθεια και καταλήγουν σε ειρωνείες και ακόμα χειρότερα σε βρισιές. Δεν είναι το μόνο παράδειγμα όμως. Σεβασμός μηδέν Ευχαριστώ δεν ακούς (με μερικές εξαιρέσεις) Στο τέλος είσαι και κερατάς και δαρμένος Ποιος ο λόγος εγώ ή ο κάθε ένας να τρώει τον χρόνο του και να χαλάει το χρώμα στα πλήκτρα του πληκτρολογίου του, για να αντιμετωπίζει κάθε μέρα τα νεύρα και την ανωμαλία του καθενος; ΚΑΝΕΝΑΣ Ας κοπούν αυτά έτσι όπως κόβονταν παλιά και τότε θα δεις ανταπόκριση... Τέλος καταλαβαίνω ότι σαν χώρα ζούμε άσχημες στιγμές ΑΛΛΑ, αυτός που θα έρθει να σε βοηθήσει το κάνει γιατί γουστάρει και όχι επειδή θα τον πληρώσεις. Οπότε ένα ρημάδι ευχαριστώ ας πατηθεί στα πλήκτρα δεν κάνει κακό και δεν κοστίζει. Ας μην θυσιάζουμε την ποιότητα για χάρη της ποσότητας ειλικρινά... Αυτά από εμένα, σύντομα τα είπα αλλά το είχα ανάγκη πραγματικά *δεν βάζω τον ευατό μου ανάμεσα στα θηρία. Είμαι νινί ακόμα εδω μέσα
dewn735 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Γεγονός, τα status δεν ενοχλούν και δε νομίζω ότι ανοίγουν και τόσα θέματα εκεί. Ίσα - ίσα που δε βλέπεις και ολοκληρωμένες απαντήσεις, λόγω του περιορισμού των χαρακτήρων. Από την άλλη, βοηθάει σαν ένα είδος γρήγορων και συχνών ερωτήσεων - απαντήσεων ("παιδιά, έπεσε το facebook;"), ένα μέρος να βγάλει κανείς τη γκρίνια του και να χαλαρώσει (που θα γκρίνιαζε η karmen για τη λαϊκή που τη ξύπνησε; ) και γενικότερα εκεί μπαίνει ό,τι δεν έχει θέση να μπει κάπου αλλού. Ίσως μόνο να χρειάζεται λίγη βελτίωση (κάνα ρεπορτόκουμπο και φυσικά να μπορούμε να κάνουμε unsubscribe)
hawkpilot Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ... Ας μην θυσιάζουμε την ποιότητα για χάρη της ποσότητας ειλικρινά... ... Όλο το ζουμί είναι αυτή η πρόταση +1
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μακάρι να ήταν το status το πρόβλημα... Το φορουμ πλέον πασχει σε πολυ βαθύτερους τομεις.. Αλλα ας μην τα ξαναεπαναλαμβάνω... Απλα θα πω ότι συμφωνω στο 110% με την Αγάπη (aka Karmen)!
antonl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 +1 κι από μένα. Αν το βρίσκεις ενοχλητικό μπορείς να το κρύψεις (όπως έχω κάνει κι εγώ). Το μόνο κακό που θα μπορούσα να φανταστώ ότι προκαλεί, είναι πως ίσως μερικοί ανοίγουν μετά threads με λογική msn (πρόβλημα που περιγράφεται σε μισή γραμμή και πρέπει να κάνεις άλλες 4 ερωτήσεις για να καταλάβεις τι θέλει να πει).
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω γιατί μάλλον δεν έγινα εντελώς σαφής. Δεν είναι ερώτημα που έθεσα σκεφτόμενος πιο πολύ το “δικό μου πρόβλημα-αντίρρηση με το status “ ΑΛΛΑ τι αντίκτυπο ίσως Έχει η παρουσία του στο insomnia γενικά. Οπότε το “μπορείς να το κρύψεις “ είναι κάπως Άτοπο για τη συγκεκριμένη σκοπιά του θέματος(παρόλα αυτά, πολύ καλή συμβουλή-ευχαριστώ antonl). Κάτι άλλο, πιστεύω πως το status με την υπάρχουσα λειτουργικότητα δρα σαν “eye candy” Για εγγραφή ενός ποταμιού(!) χρηστών εντελώς διαφορετικών απ’ότι παλιότερα ,που διέπονται από άλλες να το πω «αρχές και τρόπο σκέψης» πιο ανάλαφρων ,του χαβαλέ κ Χωρίς την αίσθηση σοβαρότητας και ευθύνης των «λεγομένων-γραφόμενων».Αυτά είναι τα facebook-παιδιά που έλεγα πριν.» έτσι έχουν μάθει ότι λειτουργούν πολλά Πράγματα στο Internet , σε αυτά τα καλούπια μπήκαν. Τέλος, πιστεύω πως αν δείχνεις σοβαρό site προσκαλείς, χωρίς eye candies, σοβαρούς Χρήστες ,η τεσπα που προσπαθούν να συμπεριφερθούν στα όρια ενός τέτοιου site ,και δε ΓΕΜΙΖΕΙ ο τόπος με χρήστες που ρίχνουν την ποιότητα και απομακρύνουν με τη ίδια τους Την (μαζική) παρουσία ,παλιότερους πιο συνειδητοποιημένους χρήστες. Και στον κάτω-κάτω γιατί να μπορώ να γκρινιάζω-εκφράζω random σκέψεις-που στην ουσία είτε δε βοηθούν είτε δεν απασχολούν κανέναν, σε ένα τεχνολογικό site ενώ Υπάρχουν άπειρα(!) sites μπορείς να το κάνεις. τόσο ανάγκη πια ; τόσο αυστηρή μόδα; Συγγνώμη για το κάπως ελιτίστικο ίσως ύφος. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από iodna2006
stm00192 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ολα στον βωμό των user numbers... για ευνόητους λογους!!!
antonl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Κατάλαβα ότι η διαφωνία σου για το status δεν ήταν πως σου χαλάει την αισθητική, μάλλον δεν έθεσα την άποψή μου ολοκληρωμένα. Παρόλα αυτά δε νομίζω πως η ύπαρξή του προκαλεί τον ερχομό νέων μελών με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις. Δηλ. το βρίσκω λίγο ανούσιο να γραφτεί κάποιος στο insomnia και βασικό κίνητρο ν αποτελεί το status box. Στην τελική, καλύτερα αυτό παρά κανένα shout-box :Ρ Γενικά όπως είπα και πριν, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μου είναι αδιάφορο αλλά (θεωρητικά) θα μπορούσε να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις, πχ για κάποιον που θέλει μια άμεση απάντηση.
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 @ antonl ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε. αλλα σκεψου το εξής σκηνικό; λινκ απο FB.. "ωπ τι εχουμε εδώ; insomnia.gr.." βλέπει πχ η nvidia παρουσιασε την νέα σούπερ κάρτα της -καλή φάση μου αρέσουν κ τα games(nothing bad here) -ωραιο σκηνικό το ινσομνια..πως γραφομαι..οκ αστο ψιλοβαριέμαι..βλέπω κ θεματα που δν καταλαβαίνω ποο τι ΄να αυτα;;; (κλικαρει κ διαβάζει πρόσφατα status: εβαλα οινόπνευμα στο glx-aki μου κ το ανατίναξα, big bang σου λέω γαμώ!)(πως σταματάμε το βήχα guyyss??? ) (κ οτι αλλο random-κουφο μπορεις να σκεφτεις..) -Χααα ειναι τρελή η παρέα του insomnia!καλη φαση! -ΓΡΑΦΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ -εχω και κανα δυο καλά που μου ρθαν να γραψω στο status να γουστάρουμε.. σενάριο οκ αλλα κοντά στην πραγματικοτητα πολλών νεων χρηστών πιστευω καλά με shoutbox θα γινονταν καφενές-νηπιαγωγείο κατασταση..
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να προσθέσω γιατί μάλλον δεν έγινα εντελώς σαφής... Γιατι αγαπητε φιλε χαλιεσαι απο ολα αυτα εγω ακομα δεν το εχω καταλαβει. Ειναι δικο σου το μαγαζι και δεν σου αρεσει ο δρομος που εχει παρει; Οχι. Το αγαπας τοσο πολυ που σε απογοητευουν οι "εξελιξεις"; Ε, διαβασε το επομενο. Πεφτεις απο τα συννεφα γιατι αλλιως το φανταζοσουν και τωρα βλεπεις κατι αλλο; Ε, καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο, "welcome to the real world" οπως ειπε και ο Μορφεας στην ταινια απο την οποια εχω δανειστει το nick μου. Καποια στιγμη ολοι (ολοι;... μπα... anyway) ανοιγουν τα ματια τους και βλεπουν την αληθεια. Απο εκει και περα οι δρασεις του καθενος διαφερουν. Γιατι θες τοσο πολυ να παρεις το μπλε χαπι; ΥΓ. Πολυ ωραια τα ειπε η Καρμεν στο post της! ΥΓ2. Περασα απο εδω γιατι μου το "εδειξε" το θεμα στο msn καποιος που ειναι εκει. Δεν συνηθιζω να βολταρω στο ινσο... Σε ενα "δωματιακι" του καθομαι και "μιλω" με μια μικροτερη του συνολου ομαδα και πολυ ειναι.
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εμεις τον φτιάχνουμε τον κόσμο μας. κ καποια αντίρρηση πιστεύω ακόμα μπορεί να εκφραστεί.δεν απαιτώ δεν μου ανήκει κατι.σκεψεις εκφράζω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα. Εμεις τον φτιαχνουμε. Φτιαχνουμε ΑΛΛΟΝ αν δεν μας αρεσει αυτος. Εσυ προσπαθεις να φτιαξεις AYTON (κοσμος = φορουμ στη συγκεκριμενη περιπτωση αν δεν εγινα κατανοητος). Γιατι; Δικο σου κατασκευασμα ειναι και καιγεσαι τοσο; Εχει μονο ενα μικρο ελαττωμα οποτε ειναι ευκολη η επισκευη; Δεν υπαρχουν αλλοι; Πολυ το αναλυω ομως και δεν μου αρεσει... [Ειπα τη γνωμη μου παραπανω, ειναι πληρης με την εννοια οτι δεν ξεχασα κατι, δεν συνηθιζω να αναλυω σοβαρα θεματα σε φορουμς κλπ. Δεν εννοω οτι δεν μου αρεσει η κουβεντα με επιχειρηματα κλπ, μην με παρεξηγησεις. Καθε αλλο. - Και το δικο σου ΠΡΩΤΟ (λεω πρωτο γιατι δεν "χρειαστηκα" διευκρινησεις για να σε "πιασω", οχι επειδη διαφωνω με το δευτερο) ποστ μου αρεσε απλα εμεινα με την απορια που εξεφρασα στην απαντηση μου ] Bye folks!
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 οκ.διαφωνούμε ριζικά.αλλες (κοσμο)θεωρίες, οπότε μη το τραβήξουμε πιο πολυ(κ το θέμα δεν είναι κ τοοόσο σοβαρό ).
karmen1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 iodna2006 έχεις μπροστά σου ένα παγόβουνο και βλέπεις μόνο το πάνω απο το νερό. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Ο κίνδυνος και το τέρας είναι το κάτω απο το νερό (και για να εξηγηθώ το πάνω=Status το κάτω=βλέπε ποστ#2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα