danis1` Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Το ξεκινησα χθες και μπορω να πω οτι κολλησα αρκετα! Μου θυμισε αρκετα το επικο ascendancy το οποιο επαιζα αραια και που με dosbox μεχρι προσφατα! Ακομα ειμαι λιγο χαμενος με ολα τα features και το battle system αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις. Εχει ολα τα φοντα να με κολλησει ασχημα το παιχνιδι.
chek2fire Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γενικά το σύστημα τους είναι πολυ καλό για μένα και όπως είπες μεγάλο κόλλημα. Εχει και ενδιαφέρων να παίξεις και με όλες τις παρατάξεις γιατί κάθε μια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Ενα από τα πολύ καλά game που έχει περάσει αρκετά απαρατήρητο. Στα ίδια είναι και το endless legend. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 To Ascendancy ήταν έπος. Αλλά και το Endless Space είναι πολύ καλό, δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε και είναι αδικία για τους devs, που το στήριξαν εξαιρετικά. Το Endless Legend επίσης έχει υποστηριχτεί πολύ καλά, αλλά εκείνες οι μάχες δε με κέρδισαν ποτέ... 1
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Για μένα οι μάχες δεν είναι καθόλου θέμα καθώς αυτό που βαριέμε θανάσιμα στα strategy είναι οι real time μάχες αλά total war.. Δλδ το σύστημα που έχουν στα endless είναι ότι πρέπει για μένα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Κι εγώ, φανατικός των turn-based είμαι (εντάξει, αν είχε το Total War turn-based μάχες θα είχα καταστραφεί, θα είχα ρίξει άπειρες ώρες ...) απλά το EL μου βγάζει μια στατικότητα. Λίγες μονάδες, το customization δε μου λέει κάτι (και τελικά αφαιρεί και από το χαρακτήρα της κάθε παράταξης, αν μπορείς να αντιγράψεις πρακτικά μια "χαρακτηριστική" μονάδα των αντιπάλων) και ο τρόπος που ο στρατηγικός χάρτης μετατρέπεται σε τακτικό δε μου άρεσε τελικά: Περιέγραψα μια περίπτωση (και είχα πολλά αντίστοιχα παραδείγματα) που ενώ πάλεψα να φέρω το στρατό μου από σημείο που θα μου έδινε πλεονέκτημα, "ανοίγοντας" ο χάρτης μου το κατέστρεψε, γιατί εκεί που νόμιζα πως έπιασα τον εχθρό στη ρεματιά και εγώ θα τον χτυπούσα από ψηλά, ο χάρτης έπιασε και την απέναντι όχθη, έστειλε εκεί τον εχθρό και πάει η προσπάθειά μου, σε επίπεδο τακτικής. Νίκησα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Συν του ότι είναι πολύ hands off οι μάχες. Υπάρχει μια απόσταση μεταξύ του click fest και του στυλ που υιοθέτησε το EL. Μου φαίνεται πως το παράκαναν. Ή μπορεί να μην εκτίμησα εγώ τον καλό σχεδιασμό. Στο ES μου είχε φανεί πιο ενδιαφέρον, πιο "χειροπιαστό". Πάντως, για την υποστήριξη και μόνο που τους δίνουν, αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Και τελικά έχουν απείρως περισσότερη "ψυχή" από ό,τι πολυδιαφημισμένα 4X.
danis1` Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 χμμ το endless legend μου ειχε διαφυγει εντελως.. Ισως παιζει ρολο οτι αγορασα νεο pc προσφατα και δεν εχω προλαβει να ψαξω, περα απο τους mainstream τιτλους, εις βαθος. Καλη εταιριουλα φαινεται αυτη amplitude θα την εχω στα υποψιν μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα