Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν στελνουμε ενα ελληνικο τραγουδι??στειλε κατι ελληνικο και ας ειναι και μπουρδα..ελεος πια με τις αμερικανιες..αφου δεν το εχουμε..

Έχουμε στείλει στο παρελθόν ελληνικά τραγούδια και άλλοτε πήγαν καλά άλλοτε πάλι όχι. Πάντως μονίμως γκρινιάζουμε. Ό,τι κι αν στείλουμε, ό,τι θέση κι αν πάρει η αποστολή. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όχι η 17 θέση. Ειλικρινά χέστηκα τη γνώμη έχουν για τη μουσική στην Ελλάδα οι ξένοι. Συμφωνώ πως πρέπει να στέλνουμε τραγούδια που να αρέσουν πρώτα σε εμάς τους έλληνες και ύστερα αν αρέσουν και στους άλλους έχει καλώς. Βέβαια, πόσοι εδώ μέσα συμφωνούμε για το ποιο είναι καλό τραγούδι και τελοσπάντων ποιο ονομάζουμε «ελληνικό» τραγούδι; Τον ελληνικό στίχο ανεξαρτήτως μουσικής; Το έντεχνο; Το λαϊκό; Τι;

εγω τα τελευταια χρονια αυτο που καταλαβα ειναι πως αν εχεις τραγουδι που κανει μπαμ(νορβηγια,γερμανια,σουηδια)θα το σηκωσεις δεν μετρανε οι συμμαχιες..αν ομως εχεις απλα ενα καλο τραγουδι εξαρταται πολυ απο τις συγκυριες σε πια θεση θα βρεθεις..ας πουμε το 2011 το πηρε το αζερμαιτζαν επειδη δεν υπηρχε κανενα που να κανει μπαμ..εκει μετρησαν οι συμμαχιες..
Θύμισέ μου ποια τραγούδια Νορβηγίας/Γερμανίας έκαναν μπαμ και ποια χρονιά; Γιατί δεν θυμάμαι κανένα να ξεχωρίζει από τα άλλα όπως π.χ. φέτος η Σουηδία.

To τραγουδι της Ρωσιας ηταν το καλυτερο και θα επρεπε να ειχε βγει πρωτο κατα τη γνωμη μου. Το τραγουδι ε, οχι παρουσιες κλπ.

Με όλο το σεβασμό κιόλας έχεις βάλει το τραγούδι στο σπίτι σου να το ακούσεις και να μην έχεις εικόνα; Στο ράδιο ή στον υπολογιστή; Στο αυτοκίνητο; Εγώ δεν μπορώ να το ακούσω, με ενοχλεί κυριολεκτικά στα αυτιά μου και η μουσική και οι φωνές των κατά τ' άλλα συμπαθέστατων κυριών.
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει... είναι φως-φανάρι ότι παίζονται πολλά στη Eurovision κι όχι μόνο τα τραγούδια ή οι συμμαχίες/συμπάθειες λαών.

Άντε φέτος ξεχώριζε τόσο πολύ της Σουηδίας, που δε θα μπορούσε να βγει άλλο.

Πέρσι στο Düsseldorf όλα λίγο-πολύ ήταν ίδια! Κανένα δεν έκανε "μπαμ"...

Και ξαφνικά το Αζερμπαϊτζάν κερδίζει στη Γερμανία

(καλό τραγουδάκι, αλλά όχι για να κερδίσει ΠΟΙΟΣ? Το Αζερμπαϊτζάν με μια μπαλάντα!!!)

και φέτος μαθαίνουμε ότι Γερμανοί χτίσανε το πελώριο υπερσύγχρονο γήπεδο στο Μπακού μέσα σε 7 μήνες, για να γίνει ο διαγωνισμός!

Όταν η μία χώρα έχει πετρέλαια και η άλλη βιομηχανία/τεχνολογία + € και (εμμέσως πλην σαφώς) τη διοίκηση όλης της Ευρωζώνης, οι "νίκες φτιάχνονται άνετα"!!

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνουνε τώρα?

Άξιζε το κομμάτι της Lena για να πάει ο διαγωνισμός στη Γερμανία

ή ήταν μια ΤΟΣΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ το Running scared ώστε να πάθει τη πλάκα της όλη η Ευρώπη και να ψηφίσει... το Αζερμπαϊτζάν??

Λες και δε ξανακούσαμε άλλες τέτοιες μπαλάντες από άλλες δυτικές χώρες χρόνια ολόκληρα, ήρθανε οι Μογγόλοι της Ανατολής να κάνουνε τη διαφορά!!

Και τυχαίο το ότι μόνο σ'αυτούς χρησιμοποιήθηκε η βροχή από φωτιές που έπεφτε στο τελευταίο ρεφρέν στο Düsseldorf?

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια??

Απλά όταν όλα τα κομμάτια είναι μετριότατα ή απλώς καλά & δε ξεχωρίζει κάποιο τόσο έντονα όπως το Euphoria ώστε να κάνει μπαμ αν δε βγει, πέφτουν άλλα συμφέροντα & οδηγούν τις νίκες στις χώρες που "θέλουν κάποιοι" να οδηγηθούν.

Δημοσ.

Έχουμε στείλει στο παρελθόν ελληνικά τραγούδια και άλλοτε πήγαν καλά άλλοτε πάλι όχι. Πάντως μονίμως γκρινιάζουμε. Ό,τι κι αν στείλουμε, ό,τι θέση κι αν πάρει η αποστολή. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όχι η 17 θέση. Ειλικρινά χέστηκα τη γνώμη έχουν για τη μουσική στην Ελλάδα οι ξένοι. Συμφωνώ πως πρέπει να στέλνουμε τραγούδια που να αρέσουν πρώτα σε εμάς τους έλληνες και ύστερα αν αρέσουν και στους άλλους έχει καλώς. Βέβαια, πόσοι εδώ μέσα συμφωνούμε για το ποιο είναι καλό τραγούδι και τελοσπάντων ποιο ονομάζουμε «ελληνικό» τραγούδι; Τον ελληνικό στίχο ανεξαρτήτως μουσικής; Το έντεχνο; Το λαϊκό; Τι;

Θύμισέ μου ποια τραγούδια Νορβηγίας/Γερμανίας έκαναν μπαμ και ποια χρονιά; Γιατί δεν θυμάμαι κανένα να ξεχωρίζει από τα άλλα όπως π.χ. φέτος η Σουηδία.

εγω οταν λεω ελληνικο..εννοω να εχει ελληνικα στοιχεια(ειτε αυτο ειναι γλωσσα ειτε ειναι μουσικη)και τελος παντων να ειναι σαν αυτα που βγαζουμε εδω..γιατι πρεπει δηλαδη να δειχνουμε αλλο προσωπο οταν παμε eurovision??δεν με νοιαζει αν ειναι εντεχνο,λαικο ή οτιδηποτε αρκει να ειναι κατι δικο μας κατι που το κατεχουμε..

οσο για το οτι δεν θυμασαι αλλο τραγουδι να εχεικανει τοσο μπαμ αντε να το δεχτω για την γερμανια επειδη υπαρχουν πολυ που διαφωνουν(αν και μενα μαρεσε πολυ)..αλλα σε ενημερωνω οτι η νορβηγια το 2009 τα σαρωσε ολα και δικαια γιατι ειναι και η καλυτερη παρουσια των τελευταιων χρονων στη eurovision και αν δεν το θυμασαι να το:

http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME

• Moderators
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό κιόλας έχεις βάλει το τραγούδι στο σπίτι σου να το ακούσεις και να μην έχεις εικόνα; Στο ράδιο ή στον υπολογιστή; Στο αυτοκίνητο; Εγώ δεν μπορώ να το ακούσω, με ενοχλεί κυριολεκτικά στα αυτιά μου και η μουσική και οι φωνές των κατά τ' άλλα συμπαθέστατων κυριών.

Βασικά ναι, αλλα οκ δεν ειμαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα γιατί ακούω γενικά κάτι τέτοια περίεργα. Αλλα οκ, δεν νομίζω πως υπάρχει αντικειμενικά καλή/κακή μουσική :)

Δημοσ.

οσο για το οτι δεν θυμασαι αλλο τραγουδι να εχεικανει τοσο μπαμ αντε να το δεχτω για την γερμανια επειδη υπαρχουν πολυ που διαφωνουν(αν και μενα μαρεσε πολυ)..αλλα σε ενημερωνω οτι η νορβηγια το 2009 τα σαρωσε ολα και δικαια γιατι ειναι και η καλυτερη παρουσια των τελευταιων χρονων στη eurovision...

Έχεις δίκιο! 10 λεπτά μετά το ποστάρισμα της προηγούμενής μου απάντησης ξεκόλλησε το μυαλό και το θυμήθηκα το παλικάρι. Πράγματι άξιζε τη νίκη κι αυτός. Ξεχώριζε από τις άλλες συμμετοχές και είχε βγει νικητής πολύ πριν τη βραδιά του τελικού!

Όσο για τη Γερμανία που κέρδισε το 2010, συμπαθητικό τραγουδάκι αλλά με την καμία δεν έπρεπε να νικήσει.

Δημοσ.

καλημερα

για οποιον εχει ακουσει και δει την Bjork το τραγουδι της Σουηδιας ηταν απλα καλο.

της Δανιας ηταν το καλυτερο για μενα.

ευχαριστω

Δημοσ.

χαχαχαχαχα! το σχόλιο του/της chill: Το βρακί τους το δείχνουμε για να δουν ότι ακόμα δεν μας το έχουν πάρει. Απλά τα σπάει!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μπράβο στην Ήβη Αδάμου που με 2 εμφανίσεις στην Eurovision και χωρίς καθόλου promotion

κατάφερε να μπει στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου, έστω στη θέση 77!

UKCharts.jpg

UK Single Charts

Κι ένα πολύ μεγαλύτερο μπράβο για το 16 που χτύπησε ως new entry στη Σουηδία!

Sweden.jpg

Swedish Single Charts

Ιρλανδία, new entry στο 32!

Ireland.jpg

Irish Charts

Και... το απίστευτο... ΓΕΡΜΑΝΙΑ (!!!), new entry στο 43!!!

(Μάλιστα το υψηλότερο new entry που έκανε κομμάτι της Γιουροβίζιον στη Γερμανία,

μετά από το Euphoria της Loreen που πήγε κατευθείαν στο #1)!

german.jpg

German Charts

Επεξ/σία από ntg1980

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...