zazik Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Της Κυπρου είναι ωραιο , χορευτικό τραγουδι,...επρεπε να παει πιο ψηλα....] http://www.youtube.com/watch?v=8rsiHP87XBY
ntg1980 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Για την Ελληνική συμμετοχή...........@_*#)(*$#+@*($#@_ Καλύτερα ας μη μιλήσω καθόλου. Βασικά περίμενα ν'αποκλειστούμε, αλλά τελικά με την ελπίδα έμεινα. Αλλά η Αδάμου καρά-αδικήθηκε! Μη τρελαθούμε τώρα ότι η Τουρκία με τη μ@Λακίa και τις νυχτερίδες άξιζε τη θέση που πήρε & δεν άξιζε η Κύπρος.....
Merdock Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μουσικά δεν θα σχολιάσω το διαγωνισμό γιατί άκουγα ΣΚΑΙ αθλητικά, μόνο έβλεπα, θα τον σχολιάσω αντρικά καθαρά επομένως. Είχαμε μακράν το πιο ωραίο και το πιο σέξι γκομενάκι. Γυναίκαρος. Διαφωνώ,γούστα είναι αυτά βέβαια. Προσωπικά τη θεωρώ απλά άλλο ένα χαζογκομενάκι του σωρού.Αν πας σε μπαρ το καλοκαίρι 10 τέτοιες θα πετύχεις. Από την άλλη,η Βόσνια ναι ήταν γυναικάρα όπως και η Σουηδέζα,που ναι μεν δεν ήταν θεογκόμενα αλλά είχε ωραίο τύπο/στυλάκι. Και η Ιταλίδα αν και δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε,είχε μια αρχοντιά/ποιότητα πάνω της. Σχετικά με τα τραγούδια,αυτή την φορά δεν είχα κάποιο που να έλεγα ναι αυτό θα το ψηφίσω αν ψήφιζα,αλλά γενικά μου άρεσαν κυρίως της Σουηδίας,Λιθουανίας,Ιταλίας και μετά και αρκετά άλλα.Γενικά φέτος ναι μεν δεν είχα αγαπημένο αλλά μου άρεσαν πολλά.
CROM271 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Επαιξα στοιχηματακι και πληρωθηκα αρκετα καλα σημερα. Επαιξα Ρωσια να παρει θεση 1-4 και Σερβια το ιδιο. Αποδοσεις 1,75 εκαστως. Ηταν αρκετα σιγουρακια αυτα τα 2 πιστευω. Επαιξα και Κυπρο να βγει 1-4 με 3,75 αλλα δεν εκατσε αν και το ειχα πολυ πιθανο. Επεσα πολυ εξω βεβαια.
adi32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Πολυ κωλοτουμπα ειχε παντως Απορω γιατι δε στειλαμε τους σωστους Θα βγαιναμε πρωτοι σιγουρα Τουλαχιστον τελειωσε(?) το παραμυθακι του Αγγλικου στοιχου της ξεβρακωτης χαζογκομενιτσας Μεχρι οι παλιογριες βγηκαν 2ες
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 παντως ρε παιδια ειχε και τα κουλα του..δηλαδη ειναι δυνατον να βγηκε 10η η ιταλια..και να πανε τοσο ψηλα ο ουραγκοτνγκος ο τουρκος και το αζερμπαιτζαν που πιο αδιαφορο τραγουδι δεν εχει ακουστει?? επισης η ρωσσια δευτερο μονο επειδη ειχε γιαγιαδες..η σερβια τριτο λογο γειτονων και επειδη ειναι ο ζελικο και ειπε πως δεν τραγουδαει ξανα..δεν λεω καλο ηταν..αλλα το εχουμε ξαναδει.. οσο για αλβανια αξιζε πιστευω τη θεση της.. τωρα η σουηδια πολυ καλο τραγουδι και ωραια σκηνικη παρουσια.. εγω ηθελα ιταλια..πιστευω πως την ιταλια την φαγανε 3 πραγματα: 1)ειναι στις μπιγκ5 και ακουγεται το τραγουδι μονο μια φορα,πραγμα που ευνοει αυτες που παιζουν ημητελικο γιατι κερδιζουν πιο ευκολα θαυμαστες.. 2)ηταν 10ο τραγουδι εμφανισης και ξεχαστηκε μεχρι το τελος 3)πιστευω οτι μπορουσαν να εχουν καλυτερη σκηνικη παρουσια +οτι η καμερα εκανε τα δικα της,τραβουσε οτι να νε..εκει πιστευω οτι ηταν προχειροτητα..
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Άσχετο αλλά μόλις τώρα το παρατήρησα.....Το Αζερμπαιτζάν με ποια λογική μετέχει και διοργανώνει eurovision; Ασιατικό κράτος γεωγραφικά και με ημισέληνο στην σημαία.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Άσχετο αλλά μόλις τώρα το παρατήρησα.....Το Αζερμπαιτζάν με ποια λογική μετέχει και διοργανώνει eurovision; Ασιατικό κράτος γεωγραφικά και με ημισέληνο στην σημαία..... Σους ρε, να επεκταθει λιγο πιο ανατολικα ακομα η γιουρβυζιον να χτυπησουμε κανα 12ρι κι εμεις. Κατα τ'αλλα με την ιδια λογικη που μετεχει και η Αρμενια, υποθετω.
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Σους ρε, να επεκταθει λιγο πιο ανατολικα ακομα η γιουρβυζιον να χτυπησουμε κανα 12ρι κι εμεις. Κατα τ'αλλα με την ιδια λογικη που μετεχει και η Αρμενια, υποθετω. Φαντάζεσαι Πακιστανομπαγκλαντεσιανούς να βλέπουν το βρακάκι της Ελευθερίας ; Δεν θα πάρω, προτιμώ την Eurovision.....EUROvision και ας μένω στους 0 πόντους (όπου 0=12 γιατί της Κύπρου το 12άρι είναι δικό μας ακόμα και αν κάνουμε ντουέτο εμείς....)
xazomama Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Για όλους εσάς που κράζετε την Ελληνική συμμετοχή ότι ήταν χαζοτράγουδο, χαζογκόμενα κλπ κλπ να υποθέσω πως θεωρείτε τραγουδάρα το ρώσικο και γυναικάρες τις γιαγιάδες; Γιατί τα επιχειρήματά σας περιορίζονται στο ότι η Ευρώπη δεν θα μας ψηφίσει επειδή δείχνουμε μπούτι-πωπό-στήθος, αλλά μόνο αν αξίζουμε πραγματικά. Ε διαφωνώ βρε παιδιά γιατί παρακολουθώ αυτόν τον χαζοδιαγωνισμό την τελευταία 10ετία (επειδή γουστάρω το χαβαλέ την ώρα της εκπομπής -ειδικά φέτος στο τουίτερ) και έχω διαπιστώσει πως όλα παίζουν. Κάθε συμμετοχή παίρνει μια θέση για διάφορους και διαφορετικούς λόγους. Η Σουηδία π.χ. φέτος κέρδισε με διαφορά (εντελώς αναμενόμενο) γιατί είχε λίγο απ' όλα και σε καλές δόσεις. Δηλαδή και το τραγούδι ήταν καλό, κι αυτή είχε φωνή-ομορφιά, δεν ήταν κιτς, ήταν σχετικά κάτι διαφορετικό (από την άποψη της απλότητας) και τέλος η χώρα της μπορεί (οικονομικά) να διοργανώσει το διαγωνισμό του χρόνου! Πρόπερσυ η Γερμανία είχε κερδίσει για πολιτικούς λόγους (το τραγούδι ήταν μέτριο έως αδιάφορο όπως και η τραγουδίστρια). Το γεγονός ότι φέτος το Αζερμπαϊτζάν πήγε τόσο κάλα (το τραγούδι δεν ήταν κακό) έχει να κάνει και με την Τουρκία όπως και το ανάποδο. Γενικώς οι Τούρκοι πάντα μπαίνουν 10άδα γιατί έχουν πολύ λαό που τους ψηφίζει (μη με ρωτήσετε γιατί, ακόμα απορώ) και το αδικαιολόγητο της φάσης αποδεικνύεται από το φετινό σκουπίδι που μάζεψε πόντους που άλλες χώρες άξιζαν πολύ περισσότερο (βλ. Δανία, Κύπρος κ.ά.) Όσο για την Ιταλία, θεωρώ ότι σε ένα βαθμό πληρώνει την απουσία της από το διαγωνισμό για μια δεκαετία. Η φετινή της συμμετοχή πάντως δεν πήγε άσχημα αν και προσωπικά δε μου αρεσε που θύμιζε τόσο την Amy Winehouse (στο πιο όμορφο βέβαια). Άξιζε και πιο υψηλή θέση βέβαια... Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καιρο ειχα να διαβασω αναπτυγμενη επιχειρηματολογια και αναλυση για Γιουροβυζιον...
juno12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Γενικώς οι Τούρκοι πάντα μπαίνουν 10άδα γιατί έχουν πολύ λαό που τους ψηφίζει (μη με ρωτήσετε γιατί, ακόμα απορώ) και το αδικαιολόγητο της φάσης αποδεικνύεται από το φετινό σκουπίδι που μάζεψε πόντους που άλλες χώρες άξιζαν πολύ περισσότερο (βλ. Δανία, Κύπρος κ.ά.) Sent from my iPhone using Insomnia υπάρχουν πάαααααααρα πολλοί τούρκοι μετανάστες σε όλη την ευρώπη. εμένα το τραγούδι της δανίας μου άρεσε . http://www.youtube.com/watch?v=nIXK_hx6DXs
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Για όλους εσάς που κράζετε την Ελληνική συμμετοχή ότι ήταν χαζοτράγουδο, χαζογκόμενα κλπ κλπ να υποθέσω πως θεωρείτε τραγουδάρα το ρώσικο και γυναικάρες τις γιαγιάδες; Γιατί τα επιχειρήματά σας περιορίζονται στο ότι η Ευρώπη δεν θα μας ψηφίσει επειδή δείχνουμε μπούτι-πωπό-στήθος, αλλά μόνο αν αξίζουμε πραγματικά. Ε διαφωνώ βρε παιδιά γιατί παρακολουθώ αυτόν τον χαζοδιαγωνισμό την τελευταία 10ετία (επειδή γουστάρω το χαβαλέ την ώρα της εκπομπής -ειδικά φέτος στο τουίτερ) και έχω διαπιστώσει πως όλα παίζουν. Κάθε συμμετοχή παίρνει μια θέση για διάφορους και διαφορετικούς λόγους. Η Σουηδία π.χ. φέτος κέρδισε με διαφορά (εντελώς αναμενόμενο) γιατί είχε λίγο απ' όλα και σε καλές δόσεις. Δηλαδή και το τραγούδι ήταν καλό, κι αυτή είχε φωνή-ομορφιά, δεν ήταν κιτς, ήταν σχετικά κάτι διαφορετικό (από την άποψη της απλότητας) και τέλος η χώρα της μπορεί (οικονομικά) να διοργανώσει το διαγωνισμό του χρόνου! Πρόπερσυ η Γερμανία είχε κερδίσει για πολιτικούς λόγους (το τραγούδι ήταν μέτριο έως αδιάφορο όπως και η τραγουδίστρια). Το γεγονός ότι φέτος το Αζερμπαϊτζάν πήγε τόσο κάλα (το τραγούδι δεν ήταν κακό) έχει να κάνει και με την Τουρκία όπως και το ανάποδο. Γενικώς οι Τούρκοι πάντα μπαίνουν 10άδα γιατί έχουν πολύ λαό που τους ψηφίζει (μη με ρωτήσετε γιατί, ακόμα απορώ) και το αδικαιολόγητο της φάσης αποδεικνύεται από το φετινό σκουπίδι που μάζεψε πόντους που άλλες χώρες άξιζαν πολύ περισσότερο (βλ. Δανία, Κύπρος κ.ά.) Όσο για την Ιταλία, θεωρώ ότι σε ένα βαθμό πληρώνει την απουσία της από το διαγωνισμό για μια δεκαετία. Η φετινή της συμμετοχή πάντως δεν πήγε άσχημα αν και προσωπικά δε μου αρεσε που θύμιζε τόσο την Amy Winehouse (στο πιο όμορφο βέβαια). Άξιζε και πιο υψηλή θέση βέβαια... Sent from my iPhone using Insomnia γιατι δεν στελνουμε ενα ελληνικο τραγουδι??στειλε κατι ελληνικο και ας ειναι και μπουρδα..ελεος πια με τις αμερικανιες..αφου δεν το εχουμε.. εγω τα τελευταια χρονια αυτο που καταλαβα ειναι πως αν εχεις τραγουδι που κανει μπαμ(νορβηγια,γερμανια,σουηδια)θα το σηκωσεις δεν μετρανε οι συμμαχιες..αν ομως εχεις απλα ενα καλο τραγουδι εξαρταται πολυ απο τις συγκυριες σε πια θεση θα βρεθεις..ας πουμε το 2011 το πηρε το αζερμαιτζαν επειδη δεν υπηρχε κανενα που να κανει μπαμ..εκει μετρησαν οι συμμαχιες..
zazik Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Το χαζοχαρούμενο πάντως τελείωσε , και απορώ πως δεν το έχουνε καταλαβει οι "ειδικοι" Γιουροβιζιονολογοι....
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 To τραγουδι της Ρωσιας ηταν το καλυτερο και θα επρεπε να ειχε βγει πρωτο κατα τη γνωμη μου. Το τραγουδι ε, οχι παρουσιες κλπ. Και της Ρουμανιας ηταν καλουτσικο τελικα.Της Ιταλιας ηταν συμπαθητικο, κλασικο Nina Zilli. Η γνωμη μου για το ελληνικο ηταν πως ηταν χαλια (η τραγουδιστρια βεβαια το εσωζε ) ενω το κυπριακο αρκετα συμπαθητικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα