Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δείχνει τώρα live το διαγωνισμό ας πούμε ποιο τραγούδι μας αρέσει.

Εγώ ψηφίζω το νούμερο 3.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κατεβασα το cd να ακουσω τα τραγουδια..μιας και θελω να παιξω στοιχημα..(εχω κερδισει δυο φορες μια με την γερμανια και αλλη μια ειχα παιξει την ισλανδια να παει 4αδα και πηγε,περσι εχασα μιας και το τραγουδι που βγηκε ηταν οτι ναναι,δεν το περιμενα με τιποτα..)..

εχοντας ακουσει λοιπον καποιες φορες το cd ξεχωρισα τα εξεις

1)Σουηδια δινει αποδοση 3(δεν μου αρεσει η αποδοση ειναι μικρη) στα + πιστευω η σκηνικη παρουσια που μαλλον θα ειναι καλη

http://www.youtube.com/watch?v=Z4PMQB5zmAU

2)Ιταλια δινει αποδοση 9 και ειναι καλη πιστευω και σκεφτομαι να το παιξω..

http://www.youtube.com/watch?v=1K8PB8eIy50

3)ισπανια δινει 17 αλλα δεν πολυβλεπω να βγαινει..

http://www.youtube.com/watch?v=fL-s0eRRYTE

επισης ισως δοκιμασω και καποιο αλλο στοιχημα με καποια εκπληξη για 10αδα ή 4αδα..

το ελληνικο ειναι χαλια..οσο κ** και να δειξει δεν βλεπω να κανει τιποτα..που δηλαδη μακαρι μηπως ξυπνησουν και στειλουν κανα ελληνικο τραγουδι με μπουζουκι..ελεος με τις αμερικανιες..

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα σας λέω:

cross your fingers να κερδίσει το σιγουράκι η Σουηδία που έχει και κομματάρα, γιατί έχω παίξει στοίχημα ΟΕΟ!

Όσο για τη δεύτερη θέση εύχομαι να μη βγουν οι μπαμπόγριες της Ρωσίας. Το κομμάτι είναι κυριολεκτικά απάλευτο!!!!!! :eek:

Δημοσ.

χαχαχα, βλέπω δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έπαιξε στοιχημα στη Eurovision!!χαχαχα!

Αλλά εγώ πόνταρα στην ιταλία με 12,00 στην interwetten. Η σουηδέζα κατάπιε νιφάδα χιονιού στο σόου και άρχισε να βηχει...αμα της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο δεν έχει πολλές ελπίδες...

Δημοσ.

χαχαχα, βλέπω δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έπαιξε στοιχημα στη Eurovision!!χαχαχα!

Αλλά εγώ πόνταρα στην ιταλία με 12,00 στην interwetten. Η σουηδέζα κατάπιε νιφάδα χιονιού στο σόου και άρχισε να βηχει...αμα της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο δεν έχει πολλές ελπίδες...

μαζι σου και εγω ιταλια επαιξα..αλλα το επαιξα οταν ειχε αποδοση 9 :(..τωρα εχει αναιβει..παμε ρε νινα!!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσεις , αλλα εγώ πολυ γουσταρω που ειμαστε στην 17η θέση , με το ξέκωλο που έδειχνε το βρακί της να νομιζει οτι θα κερδισει....αλλα η Κυπρος έπρεπε να είναι ψηλότερα....

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσεις , αλλα εγώ πολυ γουσταρω που ειμαστε στην 17η θέση , με το ξέκωλο που έδειχνε το βρακί της να νομιζει οτι θα κερδισει....αλλα η Κυπρος έπρεπε να είναι ψηλότερα....

Μπα, αδικηθήκαμε, η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να ήμασταν από 20η και κάτω.

Και εις κατώτερα, ελπίζω να μάθουμε οτι δεν αρκεί το πορνό για να πάρουμε καλή θέση του χρόνου.

Δημοσ.

Το βρακί τους το δείχνουμε για να δουν ότι ακόμα δεν μας το έχουν πάρει.

Την χορογραφία της μπαζόλας εκ Σουηδίας την επιμελήθηκε ο......Μιγιάγκι; Πολύ ντάνιελ-σαν σκηνικό.

Μουσικά δεν θα σχολιάσω το διαγωνισμό γιατί άκουγα ΣΚΑΙ αθλητικά, μόνο έβλεπα, θα τον σχολιάσω αντρικά καθαρά επομένως. Είχαμε μακράν το πιο ωραίο και το πιο σέξι γκομενάκι. Γυναίκαρος.

Δημοσ.

Το βρακί τους το δείχνουμε για να δουν ότι ακόμα δεν μας το έχουν πάρει.

Την χορογραφία της μπαζόλας εκ Σουηδίας την επιμελήθηκε ο......Μιγιάγκι; Πολύ ντάνιελ-σαν σκηνικό.

Μουσικά δεν θα σχολιάσω το διαγωνισμό γιατί άκουγα ΣΚΑΙ αθλητικά, μόνο έβλεπα, θα τον σχολιάσω αντρικά καθαρά επομένως. Είχαμε μακράν το πιο ωραίο και το πιο σέξι γκομενάκι. Γυναίκαρος.

Γυναίκαρος το 1.55 ύψος που της βάλανε τακούνι 15 πόντους μπας και ψηλώσει; Οκ...

Μόνο που εδώ δεν είναι διαγωνισμός καλλιστείων αλλά τραγουδιού.

Αν είναι να πάει στα επόμενα καλλιστεία, αν και λόγο ύψους θα παρει την θέση που της...αξίζει :)

Δημοσ.

Μπα, αδικηθήκαμε, η αλήθεια είναι οτι έπρεπε να ήμασταν από 20η και κάτω.

Και εις κατώτερα, ελπίζω να μάθουμε οτι δεν αρκεί το πορνό για να πάρουμε καλή θέση του χρόνου.

+1 Συμφωνω απολυτα και το γελειο της υποθεσης ειναι οτι η χορογραφια ειναι copy paste της Παπαριζου και της Καλομοιρας! Δεν βαρεθηκαν καθε χρονο τα ιδια? Ποσο βλακα χορογραφο εχουμε? Μα ποσο? Μακαρι να πατωναμε περισσότερο!

Εμενα μου αρεσε πολύ της Ιταλιας! Μεσα στην 3αδα επρεπε οποσδηποτε να ειναι! Αδικιθηκε! :(

Φανταστικο τραγουδι μου εχει κολλησει και φυσικα Ιταλική φινέτσα! :wub:

Αυτες ειναι γυναικαρες, οχι σαν τα δικα μας τα ξεκολα!

http://www.youtube.com/watch?v=4_nyUCgJ4PI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...