Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πσ εδω και ενα χρονο δεν μπορεσα να καταλαβω τι ακριβωσ εχει στειλα και μυνημα στο pc magazine αλλα παλι δεν εβγαλα ακρη. ολα ξενηνισαν περυσι οταν αλλαξα καρτα γραφικων η οποια ηθελε μεγαλυτερο τροφοδοτικο και το πσ εκλεινε μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου. αλλαξα το τροφοδοτικο απο το 400 αρι κινεζικο που ειχα και εβαλα ενα ενοσ φιλου μου τζαμπα ειναι lamtech 450. δεν ειδα διαφορα. απο τοτε εχω προβλημα και οταν παιζω οποιδηποτε παιχνιδι κολλαει και δειχνει μπλε οθονη ή κλεινει απλα ή κανει restart. ακομα πολλες φορες οταν ο browser ειναι ανοικτοσ και κανω διαφορα απλα πραγματα κολλαει και δεν κανει τιποτα και μετα θελει αναγκαστηκα θελει restart για αυτο δεν πιστευω να φταιει το τροφοδοτικο. βασικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι format γιατι εχουν χαλασει τα windows απο τα κλεισηματα. το εχω παει και σε τεχνικο τιποτα δεν εγινε. αυτο το πσ απο τοτε που το πηρα απο ενα βλακα ποτε δεν δουλεψε καλα 750 το ειχα παρει. μπορειτε να βοηθεισετε εσεις? τι να πω το καλοκαιρι σκεφτομαι να στησω ενα ακριβο καινουργιο πσ γι αυτο μαζευω λεφτα και δεν θελω να τα ξοδεχω δε αυτο που εχω τωρα

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα γράψε όλο το PC σου, το κάθε κομμάτι.

Μετά, το οτι πήγες απο κινέζικο 400ρι σε lamtech 450ρι δεν λέει κάτι, τα ίδια είναι απλά το lamtech έχει και λίγο χρώμα... Ούτε το ένα είναι εμπιστοσύνης ούτε το άλλο δηλαδή... Αλλά αμα δεν ξέρουμε το σύστημά σου δεν μπορούμε να σου πούμε άμα είναι αυτό ή κάτι άλλο στην τελική...

Εν πάση περιπτώσει... Κατέβασε το OCCT, τρέξε το ένα 5λεπτο και δώσε ένα screen shot του προγράμματος (δεξιά που γράφει τις τάσεις και τις θερμοκρασίες). Άμα δεν αντέχει και κλείνει και εκεί απλά δώσε τις τάσεις που δείχνει χωρίς το stress test. Εναλλακτικά τρέξε το HWmonitor και δώσε Screen Shot απο εκεί απλά να φαίνονται οι τάσεις.

Δημοσ.

Δεν θα καταλαβεις τιποτα απο τις τασεις με software παρα μονο εαν τις μετρησει.και εμενα δειχνει με την 12αρα 11.58 αλλα με πολυμετρο ειναι 11.90 σε load.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα καταλαβεις τιποτα απο τις τασεις με software παρα μονο εαν τις μετρησει.και εμενα δειχνει με την 12αρα 11.58 αλλα με πολυμετρο ειναι 11.90 σε load.

Ναι, δεν λέω, αλλά ένα vdrop όταν μπει μπρος να ζορίζεται θα φανεί... Δεν μπορεί... Και ας επλίσουμε να έχει αυτήν την μια μητρική στις 10 που δείχνει σχετικά σωστές τάσεις....

Πολύμετρο δεν ξέρω αμα έχει :P

Πάντως και τα 2 τροφοδοτικά που έχει βάλει απάνω στο PC είναι... Ειδικά άμα έχει κανένα τέρας κάρτα γραφικών λογικό θα είναι που τον πετάει...

Υ.Γ. Εμένα 12.05 γράφει το πολύμετρο, 12.1 στο OCCT (αρε DFI δεν σε αλλάζω...)

Επεξ/σία από nikos903
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι θα έλεγα ο Νικ να κάνει πρώτα το φορμάτ που ο ίδιος λέει πως χρειάζεται, και μετά να τα ξαναπούμε.

Επίσης αν την έχει την δυνατότητα να πάρει "ακριβό μηχάνημα το καλοκαίρι" (έστω "μαζεύοντας λεφτά"), δεν έχει και πολύ νόημα να το παλεύουμε...

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Ούτε η 3.3 ούτε η 5ρα δεν πάνε καλά... Η 12ρα πάει λάθος όμως σίγουρα :P

Άμα οι μετρήσεις είναι κοντά στις πραγματικές τιμές το τροφοδοτικό δεν τραβάει. Δεν έχεις κανένα φίλο εκεί κοντά να σου δώσει κανένα να το βάλεις απάνω να δοκιμάσεις το σύστημα σου με κάποιο καλό;

Πριν το τρέξιμο με τα καλώδια όμως κάνε και εκείνο το φορμάτ που σου είπαν παραπάνω. Μην έμεινε κανένας driver και στην αλλαγή σου κλοτσάει απο τότε... (κάρτα γραφικών δεν μας είπες, ποια έχεις; ).

Μεγάλη πτώση απο idle σε load δεν δείχνει πάντως...Τώρα για το τι διαβάζει είναι αλλού για αλλού αυτή η μητρική αλλα τι να γίνει :P

Δημοσ.

Λοιπον εκανα format προσ το παρον δεν εκλεισε ουτε εκανε restart

και ο σκληρος απο τοτε που εσφηξα τις βιδες εκανε μια φορα μονο θορυβο

Δημοσ.

παλι αρχισε να κλεινει αλλα οχι αμεσως μετα απο καμια ωρα παιχνιδιου. παιζω 4 games lol, combat arms, mw3 kai mw2. μονο στο mw2 και mw3 δεν μου εκανε τιποτα

Δημοσ.

Ένα τροφοδοτικό για μια μέρα απο κανένα φίλο δεν παίζει να πάρεις; Δώσε το δικό σου να κάνει την δουλειά του και του γυρίζεις την άλλη μέρα το δικό του... Τότε θα ξέρεις άμα είναι τροφοδοτικό...

Άμα θες να υποθέσεις οτι είναι οκ το τροφοδοτικό τότε πας για άλλα τέστ...

Μετά τρέχεις ένα βράδυ memtest.

Μετά τρέχεις ένα bootable διαγνωστικό της εταιρίας (το αργό τεστ).

Μετά αμα είναι όλα καλά... Πας εδώ: Link

Δημοσ.

για το τροφοδοτικο θα ρωτησω 2 φιλουσ αν γινεται να μου το δωσουν

Οπωσ ειχα πει και πιο πριν ειχα ρωτησει ξανα εδω στοinsomnia για το προβλημα αυτο και μου ειχαν πει για το memtest. το εχω ειδει κανει για τις μνημες μονο αλλα δεν βρηκε τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...