Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα στο πρότεινα γιατί οι εξωτερικοί δίσκοι συνήθως είναι low rpm και κατ επέκταση πολύ αργοί.

Αυτό παίζει και από το πόσο παλιός είναι. Εγώ είχα πάρει έναν εξωτερικό freeagent usb 2 πριν 3 χρόνια περίπου και είχε μέσα έναν barracuda 7200 rpm sata2. Μια χαρά δηλαδή.

Δημοσ.

Προφανώς.

Εγώ αναφέρομαι στον κανόνα και κυρίως σκεπτόμενος (ίσως λάθος) ότι οι περισσότεροι εξωτερικοί που κυκλοφορούν είναι 2,5".

Δημοσ.

Δεινόσαυρε ξέρω ότι προτείνεις χτίσιμο κομμάτι κομμάτι αλλά κάτι σαν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912164 πώς σου φαίνεται; Θα κάνει τη δουλειά;

Oρίστε μια σύνθεση αρκετά καλύτερη στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό που είδες:

Kουτί: CoolerMaster Elite 310

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX430 V2 430W PSU 80+

Επεξεργαστής: Intel CPU Intel Core i3 2100(s1155, 3.1GHz)

Μητρική: Gigabyte Z68P-DS3

Μνήμη: 2 X Adata 2GB DDR3-1333 Ram

Κάρτα γραφικών: MSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)

SSD: OCZ Agility 3 Series 60GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-60G)

Σκληρός: Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

DVD-RW: Sony DVD-RW Sata AD-7280S Bulk

Οθόνη: LG IPS226V 21,5"

Μouse/Keyboard: Logitech MK 120 Wired Desktop Combo

808 ευρώ και θα πρέπει να βρεις τα windows.

Έχει καλύτερη μητρική, τροφοδοτικό, ssd, οθόνη

Δημοσ.

καλη επιτυχια φιλε με την συνθεση σου...μπορω να σου πω οτι δεν θελει ιδιαιτερη εμπειρια για να το συναρμολογησεις μονος σου το pc καθως αν το κανεις ετσι θα το γουσταρεις πολυ περισσοτερο πιστεψε με....και γω δεν ηξερα και πολλα πραγματα αλλα μεσω κυριως του insomnia αλλα και γενικα στο internet μπορεσα και συναρμολογησα το 1ο μου pc το καλοκαιρι που μας περασε....Ολα πηγαν good και ευχαριστω πολυ τα παιδια εδω...Παρολο ομως που εφτιαξα ενα pc το οποιο μου κοστισε 1600 ευρω συνολο αν δεν κανω λαθος, στο wow σε 25αρι Raid Dragon Soul LFR για παραδειγμα ζοριζονται λιγο τα fps σε συγκεκριμενα bosses φτανοντας και μεχρι 30-35 για καποια δευτερολεπτα....Μπορεις να πας εδω αν θες ειναι το καναλι μου στο youtube εχω ανεβασει κατι videakia δες τι παιζει με τα fps....

Δημοσ.

Μπορείς να πας εδω αν θες ειναι το καναλι μου στο youtube εχω ανεβασει κατι videakia δες τι παιζει με τα fps....

Με τι ρυθμίσεις παίζεις εσύ Παύλε; Όλα στο ultra ή πιο κάτω; Το πακέτο που παρέθεσε ο δεινόσαυρος τι FPS πιστεύεις να δίνει; Εγώ ρυθμίσεις good σκεφτόμουν αλλά και τώρα προσβλέπω σε fair.

Δημοσ.

Με τι ρυθμίσεις παίζεις εσύ Παύλε; Όλα στο ultra ή πιο κάτω; Το πακέτο που παρέθεσε ο δεινόσαυρος τι FPS πιστεύεις να δίνει; Εγώ ρυθμίσεις good σκεφτόμουν αλλά και τώρα προσβλέπω σε fair.

επειδη αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις γιατι εχω μαθημα 8α μιλησουμε αναλυτικοτερα αυριο...τα setting δεν ειναι ακριβως ultra αλλα ειναι δικα μου(custom) settings...8α στα πω ολα αυριο...αντε καλο βραδυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...