IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια και καλη εβδομαδα σε ολους,μολις αγορασα τη maximus IV extreme-z και αυτη την εβδομαδα θα αγορασω και ενα απο τους παραπανω επεξεργαστες.Ηθελα να σας ρωτησω αν το chipset της μητρικης μου (z-68) υποστιριζει και ανοιγει ολα τα feutures των επεξεργαστων οπως ενσωματωμενη καρτα γραφικων και αλλα γιατι στα μαγαζια οπου πωλουνται αναγραφονται μονο συγκεκριμενα chipset για να εφαρμοσουν τα παραπανω και εκι δεν αναγραφεται το δικο μου και δεν ξερω αν ειναι οτι to chipset ειναι ποιο καινουριο(και δεν εχουν προλαβει να το ενημερωσουν)η απλα οντως δεν τα υποστηριζει.Και επεισης θα ηθελα να μου πειτε επεισης μετα απο τη πρωτη απορια μου πιος επεξεργαστης αξιζει πιο πολυ και με το κριτηριο τη διαφορα 100 ευρω που εχουν αλλα και γενικοτερα ευχαριστω. Παιδια 2600Κ ηθελα να γραψω συγχωρεστεμαι χρονια στη AMD αυτα ειναι τα αποτελεσματα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το chipset σου υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες. Βασικά είναι το μοναδικό που είναι για όλα (και ενσωματωμένα γραφικά και overclocking). Κατά τα άλλα ο i5 2500K είναι πολύ πιο value for money επιλογή από τον 2600K. Για τον 2700Κ δε, που ζητάει 40 ευρώ για 100 MHz σε σχέση με τον 2600 δεν το συζητώ καθόλου. Κακώς κυκλοφορεί κιόλας, δεν έχει κανένα νόημα η επιλογή του.
sobi1984 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια και καλη εβδομαδα σε ολους,μολις αγορασα τη maximus IV extreme-z και αυτη την εβδομαδα θα αγορασω και ενα απο τους παραπανω επεξεργαστες.Ηθελα να σας ρωτησω αν το chipset της μητρικης μου (z-68) υποστιριζει και ανοιγει ολα τα feutures των επεξεργαστων οπως ενσωματωμενη καρτα γραφικων και αλλα γιατι στα μαγαζια οπου πωλουνται αναγραφονται μονο συγκεκριμενα chipset για να εφαρμοσουν τα παραπανω και εκι δεν αναγραφεται το δικο μου και δεν ξερω αν ειναι οτι to chipset ειναι ποιο καινουριο(και δεν εχουν προλαβει να το ενημερωσουν)η απλα οντως δεν τα υποστηριζει.Και επεισης θα ηθελα να μου πειτε επεισης μετα απο τη πρωτη απορια μου πιος επεξεργαστης αξιζει πιο πολυ και με το κριτηριο τη διαφορα 100 ευρω που εχουν αλλα και γενικοτερα ευχαριστω. αν εννοεις το να μην αγορασεις καρτα γραφικων προς το παρων και να μεινεις με την συγκεκριμενη της μητρικης οχι δεν μπορεις γιατι απο οτι βλεπω δεν εχει εξοδους οποτε αν δεν κανω λαθος πρπει να αγορασεις και μια καρτα γραφικων οσο αφορα τους επεξεργααστες ειναι αναλογως την χρηση που κανεισ στο pc ..παντως για μενα αν εχεισ ανεση οικονομικη και μπορεις να δωσεις τα 100 ευρω παραπανω παρε τον ι7 .. παντως οι διαφορεσ τους ειναι μικρες (παντα με το ματι..δλδ εννοω οτι δεν θα τις καταλαβεις)μιλας για δυο cpu ξυραφια...
nick#18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Φιλε καλησπερα... εγω εχω παρει την Gigabyte Z68XP-UD3P με το ιδιο chipset και επανω εχει hdmi οποτε πιστευω θα κανει unlock to feature της ενσωματομενης gpu. Τωρα στο θεμα cpu μιας και εγω παω μεσα στη βδομαδα για 2500k πιστευω πως αν δεν κανεις χρηση video encoding ας πουμε που θα το ωφελουσε το hyper threating του 2600-2700k ο 2500k ειναι υπεραρκετος για gaming... ουσιαστικα αν δε κανω λαθος ειναι +2MB Cache και μερικα MHz πιο πανω...
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το chipset σου υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες. Βασικά είναι το μοναδικό που είναι για όλα (και ενσωματωμένα γραφικά και overclocking). Κατά τα άλλα ο i5 2500K είναι πολύ πιο value for money επιλογή από τον 2600K. Για τον 2700Κ δε, που ζητάει 40 ευρώ για 100 MHz σε σχέση με τον 2600 δεν το συζητώ καθόλου. Κακώς κυκλοφορεί κιόλας, δεν έχει κανένα νόημα η επιλογή του. Λαθως ηθελα να γραψω 2600K Δεινόσαυρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 damn, τόσο κοντά στην κυκλοφορία των Ivybridge
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αν εννοεις το να μην αγορασεις καρτα γραφικων προς το παρων και να μεινεις με την συγκεκριμενη της μητρικης οχι δεν μπορεις γιατι απο οτι βλεπω δεν εχει εξοδους οποτε αν δεν κανω λαθος πρπει να αγορασεις και μια καρτα γραφικων οσο αφορα τους επεξεργααστες ειναι αναλογως την χρηση που κανεισ στο pc ..παντως για μενα αν εχεισ ανεση οικονομικη και μπορεις να δωσεις τα 100 ευρω παραπανω παρε τον ι7 .. παντως οι διαφορεσ τους ειναι μικρες (παντα με το ματι..δλδ εννοω οτι δεν θα τις καταλαβεις)μιλας για δυο cpu ξυραφια... εχω καρτα γραφικων μηλαγα για την ενσωματομενη του επεξεργαστη,thanks για τη βοηθεια τωρα το σκεφτομαι ισως να παω i5 και να δωσω και λεφτα για ενα kit υδροψυξης Φιλε καλησπερα... εγω εχω παρει την Gigabyte Z68XP-UD3P με το ιδιο chipset και επανω εχει hdmi οποτε πιστευω θα κανει unlock to feature της ενσωματομενης gpu. Τωρα στο θεμα cpu μιας και εγω παω μεσα στη βδομαδα για 2500k πιστευω πως αν δεν κανεις χρηση video encoding ας πουμε που θα το ωφελουσε το hyper threating του 2600-2700k ο 2500k ειναι υπεραρκετος για gaming... ουσιαστικα αν δε κανω λαθος ειναι +2MB Cache και μερικα MHz πιο πανω... οχι φιλε μου κυριως για gaming και κανενα overclock το θελω damn, τόσο κοντά στην κυκλοφορία των Ivybridge κοιτα βρηκα τη μητρικη σε πολυ καλη τιμη οποτε ειπα να κανω την αλλαγη τωρα και γενικα δεν εχω θεμα να μαι παραλληλα με τις εξελιξης οσο να χω κατι ποιοτικο σκεψου μεχρι τορα ειμουν με crosshair ii ddr2 οποτε τωρα θα ειμαι πολυ gg σε σχεση με πριν(ασε που για τους νεουσ intel διαβασα οτι θα βγουν Ιουνιο)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 οχι φιλε μου κυριως για gaming και κανενα overclock το θελω Tότε δεν υπάρχει καν δίλημμα. Πας κατευθείαν για 2500K.
nick#18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 damn, τόσο κοντά στην κυκλοφορία των Ivybridge Η gigabyte που λεω πιο πανω λεει εχει 22nm support... αμα ειναι ξανααλλαζουμε... Επισης αυτο που λεει ο Δεινοσαυρος... 2500k και εισαι οκ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κοιτα βρηκα τη μητρικη σε πολυ καλη τιμη οποτε ειπα να κανω την αλλαγη τωρα και γενικα δεν εχω θεμα να μαι παραλληλα με τις εξελιξης οσο να χω κατι ποιοτικο σκεψου μεχρι τορα ειμουν με crosshair ii ddr2 οποτε τωρα θα ειμαι πολυ gg σε σχεση με πριν δέχεται και Ivy-Bridge άνετα... Η gigabyte που λεω πιο πανω λεει εχει 22nm support... αμα ειναι ξανααλλαζουμε... όλες οι P67/H67/Z68 θα δέχονται Ivy-Bridge, απλά είναι η χασούρα από την αγορά του 2500K και την πώληση του ως μεταχειρισμένο...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Όλες οι μητρικές παιδιά θα υποστηρίζουν τους ivy με ένα απλό bios update. Μάλιστα όχι μόνο οι z68 αλλά και οι p67/h61/h67.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όλες οι μητρικές παιδιά θα υποστηρίζουν τους ivy με ένα απλό bios update. Μάλιστα όχι μόνο οι z68 αλλά και οι p67/h61/h67. Ok δεινοσαυρε θα παω i5 το αποφασησα Παιδια να ρωτησω κατι ακομα ram 8gb 1833mhz η 16gb 1600?(το ρωταω γιατι παιζουν στα ιδια λεφτα)και κατι ακομα ψυκτρες για socket 1156 κανουν για 1155?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα