Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θα πουλήσω το iPhone 4 μου σε έναν φίλο. Το θέμα μου είναι πώς με το τελευταίο update δεν δέχεται restore σε κάτι άλλο εκτός από 5.1.

Για 5.1 δεν το συζητάμε γιατί δουλεύω με ultrasn0w και δεν θέλω tethered boot για τον noob φιλαράκο που θα πάρει iPhone.

Ποια μέθοδος είναι ασφαλέστερη -για το jb και το unlock- προκειμένου να του έρθει όσο πιο "άδειο" γίνεται το τηλέφωνο; Είναι κολλητός, οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το να είναι απόλυτα wiped out, όσο να μην έχει πρόβλημα με conflicts όταν περάσει τα δικά του.

Από το Settings > General > Restore > Reset and Erase πειράζεται το jb/unlock?

Εν τέλει, μπορώ να το αφήσω με ξετικαρισμένα τα πάντα στο sync προκειμένου να κάνει remove ότι υπάρχει μέσα, και όταν το βάλει εκείνος στο PC του να περάσει τα δικά του; Δεν έχω εμπειρία από το πώς συμπεριφέρεται το iPhone όταν πας να το συγχρονίσεις σε άλλο PC.

Για πείτε :mrgreen:

Δημοσ.

Από το Settings > General > Restore > Reset and Erase πειράζεται το jb/unlock?

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! θα αφήσει ανέπαφο το πρώτο κομμάτι του "δίσκου" που περιέχει το λειτουργικό και θα σβήσει το 2ο κομμάτι του "δίσκου", που αποθηκεύονται τα δεδομένα. Όμως στο 2ο κομμάτι του "δίσκου" βρίσκονται και πολλά από τα αρχεία που έχει περάσει το jailbreak. Έτσι, αν το σβήσεις, το κινητό δε θα μπορεί να κάνει boot και θα χρειαστείς DFU Mode & restore από το iTunes για να το επαναφέρεις.

Εν τέλει, μπορώ να το αφήσω με ξετικαρισμένα τα πάντα στο sync προκειμένου να κάνει remove ότι υπάρχει μέσα, και όταν το βάλει εκείνος στο PC του να περάσει τα δικά του;

Ναι, αυτό είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή σου. Κάνε και ένα sign out από το λογαριασμό σου μέσα στην εφαρμογή App Store, σβήσε και τα email accounts σου, το iCloud, τις νόμιμες εφαρμογές από το App Store, τα SMS και τις φωτογραφίες σου.

Δεν έχω εμπειρία από το πώς συμπεριφέρεται το iPhone όταν πας να το συγχρονίσεις σε άλλο PC.

Θα τον ρωτήσει αν θέλει να διαγράψει τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες για να περάσει τα δικά του. Για τα contacts δε θα τον ρωτήσει αλλά θα τα κάνει merge, εκτός αν επιλέξει αυτός να τα διαγράψει και να περάσει τα δικά του (καλό είναι πάντως να τα έχεις σβήσει εσύ πριν του το δώσεις).

Δημοσ.

Μάλιστα. Όπως το φανταζόμουν. Με κόβω να φτιάχνω ένα καθαρό Virtual Machine, να το συγχρονίσω με μηδενικό iTunes Library, και χειροκίνητη διαγραφή contacts.

Αγαπώ insomnia. Adieu. :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...