Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου πιθανά γνωρίζει.

Έχω χωρίσει σε 4+1 partition το δίσκο.

1ο έχει μόνο Win Xpsp3 και όσα προγράμματα έχουν υποχρεωτική επιλογή εγκατάστασης σε c

2o έχει μόνο προγράμματα

3ο Files

4o Backup

Στα δύο πρώτα έχω DeepFreeze (δυστυχώς ενεργοποιημένο).

Στο +1 έκανα εγκατάσταση ubuntu 11.10

Δυστυχώς μέσω καποιων ατυχών πειραματισμών έκανα format σε λάθος partition στο Ubuntu

Όταν προσπαθώ να ξεκινήσω... : grub rescue

Ψάχνω διάφορες λύσεις αν και η αλήθεια είναι ότι ... μάλλον γνωρίζω το πρόβλημα DeepFreeze!

Ευχαριστώ και ελπίζω ... να κάνω λάθος!

Δημοσ.

Κάνεις εκκίνηση ή με το cd τον windows ή με το cd/usb του ubuntu και κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης,μιας και δεν ξέρω πολύ από ubuntu(αν θες κάνε ερώτηση και στον τομέα linux(το Δίκτυα & Ασφάλεια πράγματι πως σου ήρθε;; )) θα σου πω με τα windows φτάσε στο σημείο που διαλέγεις δίσκους εκεί μην διαλέγει δίσκο αλλά πάτα το r για να μπεις σε κονσόλα αποκατάστασης εκεί δώσε εντολή bootcfg /rebuild για να ξανά φτιάξει την εκκίνηση,αν έκανες φορμάτ στο διαμέρισμα με τα windows τότε τα ξεχνάς όλα αυτά.

Δημοσ.

Το CD των win δεν έχει repair!

Σχετικα με ubuntu ψάχνω στην κοινότητα και κάτι βρίσκω αλλά ακόμη δεν έχω λύση.

Μήπως ξέρεις εάν κάνω format και νέα εγκατάσταση στο partition των win πως μπορώ να συνδέσω τα προγράμματα από το άλλο partition. Παλαιότερα είχα βρει ένα άρθρο αλλά δεν θυμάμαι τίποτε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το CD των win δεν έχει repair!

Βρες ένα που έχει,είναι η καλύτερη λύση.

Μήπως ξέρεις εάν κάνω format και νέα εγκατάσταση στο partition των win πως μπορώ να συνδέσω τα προγράμματα από το άλλο partition. Παλαιότερα είχα βρει ένα άρθρο αλλά δεν θυμάμαι τίποτε.

Μόνο αν κρατήσεις το registry και το βάλεις στην νέα εγκατάσταση αλλά εκεί θα γίνει ο χαμός από προβλήματα,αρκετά προγράμματα θα τρέξουν και έτσι,απλά από το φάκελό τους,θα χάσεις μόνο της συντομεύσεις.

Με την νέα εγκατάσταση θα συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με τα ubuntu που δεν θα φορτώνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...