bossntepe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εκανα σημερα dual boot τα windows 8 με τα 7 αλλα μολις ανοιγω το pc μπαινει με τα 8 απευθειας δεν με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να μπω (ενω πριν που ειχα dual boot με ςινδοςσ 7 και xp με ρωτουσε). Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταίει?
TheELF Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πρέπει να φτιάξεις το bcd δες το easyBCD. Αν ξέρεις από κονσόλα τρέξε bootrec /RebuildBCD
bossntepe Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 απο τις ρυθμισεις δεν γινεται των windows 8? αυτο ειναι προβλημα των windows 8 η εγω εκανα κατι λαθος γιατι ξανακανω format ανετα.
z4rx07 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 απο τις ρυθμισεις δεν γινεται των windows 8? αυτο ειναι προβλημα των windows 8 η εγω εκανα κατι λαθος γιατι ξανακανω format ανετα. Λοιπόν μόλις τώρα έβαλα τα 8αρια σε ξεχωριστό partitition από αυτό των Windows 7 και σε κάθε εκκίνηση μου δίνει επιλογή για να επιλέξω λειτουργικό χωρίς να κάνω κάτι από αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω ...
Thesscan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 και εμένα μέσα σε partiτion λειτουργεί κανονικά
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μπορουμε να βαλουμε τα 8αρια σε αλλο partition αλλα οταν θελουμε να τα σβησουμε να μην χασουμε τα 7αρια ? Πως τα βγαζουμε ??? Με format στο partition που τα εχουμε ?
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ναι διαγράφεις το διαμέρισμα και ξανά φτιάχνεις το menu, το bcd βασικά ή με το easyBCD ή από την κονσόλα αποκατάστασης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ναι διαγράφεις το διαμέρισμα και ξανά φτιάχνεις το menu, το bcd βασικά ή με το easyBCD ή από την κονσόλα αποκατάστασης. Ευχαριστω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα